Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Paribu 400 TL sinema bakiyesi hediye (5. sayfa)
-
-
Anladığım kadarıyla kodu 30 Nisan 2025'e kadar aktif etmek lazım fakat aktif ettikten sonra CGV Paraların herhangi bir son kullanma tarihi yok.
-
hayır btc şart değil. ben usdt varken aldım. 403 sınır bir değer. belki anlık satış değeri 400 lira altına iniyor falan olabilir ondan vermiyor olabilir mi acaba
-
Valla bakiye 403 doge gösteriyordu alamadım. Onu 395e sattım 20tl daha yükleyip BTC aldım, kodu aldım. Bayağı uğraştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler faydalandım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bı hata alan ben miyim yüklemede
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeğenim gece yaptı paribudan aldığı kodu sorunsuz cineverse uygulamasına yükledi
Acaba biseyi mi eksik yapıyoruz
Telefon ile yönlendirme yaptım pek anlamaz bu işlerden ama bir sorun çıkmadan yüklediğini söyledi paribudan aldığı kodu cineverse uygulamasından barkod yükle kısmından yükledi bir hata ve ya sorun çıkmamışquote:
Orijinalden alıntı: bayrak14531881
Acaba biseyi mi eksik yapıyoruz
100 defa denedim olmadı o şekil
Bende de aynı hata var, yüklenmiyor
Kampanya devam mı bittimi acaba? Paribuya üye olmamıştım onun ayrıca bi kampanyası varmı üye olurken :)?
-
Geçenlerde üye olana 500 lira veriyordu o zaman 6 hesapla üye olmuştum şimdi de biletleri topluyoruz sağol Paribu ⚠️☺️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Devam ediyor, şimdi aldım hocam. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla ilaç gibi geldi konu sahibine teşekkür ederim oldukça iyi fırsat.
-
Bende üye numarası bulunamadı hatasi alıyorum, kodu yükleyemedim
Eyvallah faydalandık.
Bu paribudan alım satım yapmıyorum ama kral borsa, geçen aylarda yeni üye olana 500 TL veriyordu onu alıp etheryum yapmıştım, bugün bu kampanya olunca hesaba gireyim dedim para 700 TL olmuş, birde 400 TL sinema bakiyesi aldım bugün :)
-
-
410TL'lik Ethereum aldım, hemen kampanya kodunu alıp Paribu Cineverse uygulamama tanımladım, hiç sorun olmadı.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X