< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Paribu 400 TL sinema bakiyesi hediye (7. sayfa)
-
-
Bilgi için teşekkürler. Bende aynı sorun devam ediyor maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
400 tl attım, tether aldım. kupon geldi hemen. attım cineverse uygulamasından. geçen sene de almıştık. güzel oldu
-
Konu sahibine teşekkürler, hesaba 400 ateşledim anında kuponu alabildim.
-
Uygulamada 410 tl lik al dedikten sonra 400 tl altı aldığını farketmiştim ben. Kalan tl ye de ayrı bir slım emri girmiştim. Cüzdandan ne kadar aldığınızı kontrol edin bi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mobilden değil de site üzerinden deneyin. Bende de sürekli hata verdi siteden yükleyebildim.
Bir de cineverse uygulamasında ki giriş yaptığın mail adresi ile pass a üye olun. Onlarsa farklı ise hata veriyor.
Valla hocam kodu sitede bir kere kullandım.Şuan bulunamadı diye hata veriyor bende.Büyük ihtimalle gişede de kullanılmış diyeceklerdir bana.Normalde bu kadar takmam kafaya ama sırf bu olay için yüzden para yükle, coin al diye uğraştım.Sağda solda arkadaşlara yaptırdım, tüm konu aldı burada.Olan bize oldu :)
-
Bi gişeyi arayayım olursa size de haber veririm boşuna gitmekle uğraşmayalım
Edit: Adamların gişelerinin telefon numarası da yok ki
Kodu satacağım ama şimdi başka birinde de hata verirse diye satmaya da korkuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 15 Kasım 2024; 14:5:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Voucher ile başlayan hata alan var mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aktif edemedim bir türlü.
Satsak kaça gider bu kod?
50 tl den alırım kod satan varsa arkadaşlar etraftaki çoluk çocuğa bilet alır sevaba girerim.
-
-
İnternet sitesinden sorunsuz bir şekilde yüklendi kod
Ne uygulama ne İnternet sitesi kodu yukleyemiyom. Kart bigisi bulunamadı uyarısı alıyorum. Cgv telefonları açmıyor. Yok mu bi çaresi ?
Kasada yüklemeyi denemek harici hiçbir çare olduğunu sanmıyorum. Müşteri hizmetleri geçiştiriyor anca
Cineverse üyeliğini yeni mi açmıştın ?
Kodu yükledikten sonra uygulamadan bilet alabilen var mı? Bana cuma cts yoğunluk nedeniyle vermedi bilet.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kodları çalışan arkadaşlar PRB ile mi başlıyor kodlarınız yoksa P0 ile mi
4 kod aldım tüm sevdiklerime bilet aldım hepsini sinemaya yolluyorum konu sahibine teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X