< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Paribu Sinema Gününe Özel 140 TL değerinde CGV para
-
-
Bilgilendirme için teşekkürler.
-
Faydalandık teşekkürler bilgilendirme için.
-
Eyvallah
-
eklenen 140 puan en geç 14 aralıka kadar kullanmanız gerekiyor arkadaşlar. aklınızda olsun
-
Teşekkürle faydalandık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler faydalandım
-
Hangi coinden alayim birisi yardim etsin para boşa gitmesin bari :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgilendirme için teşekkürler, faydalandım.
Parayı geri çekin hocam coinlerden fayda gelmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Faydalandım teşekkürler,benim gibi bilmeyenler en az 11 veya 12 TL yuklesinler 10 TL nin altında kalabiliyor. Tekrar para atmak gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç anlamıyorum hocam bu işlerden bir tanesinden 20 TL'lik aldım geri çekmek içinde daha fazla para istiyor galiba
teşekkürler paylaşım için. faydalandım ben de sayende.
-
Arkadaşlar üye oldum barkod kısmından kodu her girdiğimde " üye girişi yaparak tekrar deneyiniz" yazıyor. Ne yapmalıyım yardımcı olabilecek var mı?
İlgili siteye gidin, Cgv cinemaclub üyeliğinize giriş yapın, profilinize giriş yapın, CGV MOVIEPASS' alanına tıklayıp CGV MoviePass Barkod Yükleme' alanına sms ile gelen kodunuzu girin hesabınıza tanımlanacaktır, bunları denediyseniz ve olmadıysa çıkış yapıp tekrar giriş yapıp aynı işlemleri deneyebilirsiniz
Konu sahibine teşekkür ederim, faydalandım
-
Hocam teşekkür ederim. Konu sahibine de teşekkür ederim faydalandım
-
Valla kardeşim sitesinde bile senin bu açıklaman yok dolanıp duruyordum sitede ..dediklerini yaptım oldu teşekkürler..
-
Kayit olurken TC istiyor mu
-
Kimlik ile selfie veya kimlik ile ilgili herhangi bir şey istiyor mı bilen arkaslar bilgiilendiriebilir mi
Eski Cinemaximum isim değiştirip paribucineverse olmuş. Bina binaen tanıtım için yapılan bir kampanya. Cinema biletleri ortalama 50,60 lira civarı. 2 filme girilebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İlgili siteye gidin, Cgv cinemaclub üyeliğinize giriş yapın, profilinize giriş yapın, CGV MOVIEPASS' alanına tıklayıp CGV MoviePass Barkod Yükleme' alanına sms ile gelen kodunuzu girin hesabınıza tanımlanacaktır, bunları denediyseniz ve olmadıysa çıkış yapıp tekrar giriş yapıp aynı işlemleri deneyebilirsiniz Konu sahibine teşekkür ederim, faydalandım |
Parayı geri çekin hocam coinlerden fayda gelmez
|
Benzer içerikler
- büyük algida macerası
- trendyol üye olmadan iade nasıl yapılır
- koşu bandı minderi işe yarıyor mu
- migros fotoğraf baskı
- storytel kampanya
- n11 çabuk
- letgo güvenli ödeme
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X