O zaman ugrasmayim hiç. En az 60 lira yuklemem lazim. İyi olmamis sinemanin paribuya gecmesi. Milleti zorla coine bulastiracaklar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
O zaman ugrasmayim hiç. En az 60 lira yuklemem lazim. İyi olmamis sinemanin paribuya gecmesi. Milleti zorla coine bulastiracaklar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hayır değilsiniz hocam. İş bankası da normal eft/havale ücretsizken 80 kuruş alıyor. Paribu ile alakalı kripto geçtiğinden. |
Hım o zaman hesapta tl kalmadı o yüzden mi kod gelmiyor acaba yine tl mi yüklemek lazım? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasac -- 14 Kasım 2022; 16:38:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bana da kod gelmedi sms attıktan sonra tık yok |
Kardeş bari bize ver kodu biz faydalanalım :)) |
ne saçma site ya, maildeki link çalışmıyor heralde hala eposta aktivasyonu yap diyor |
sms attım kod gelmiyor. ben mi yapamadım? önce 13 liralık kripto aldım sonra “PARIBU CINEVERSE” yazıp 0850 303 60 00 ‘a SMS attım kod gelmedi |
" paribu cineverse " Kripto satın aldıktan sonra yukarıda yazdığım gibi küçük harflerle gönderin sms'i |
4 saat oldu kaydolalı hala mail onay gelmedi giriş yapamıyorum ... |