İki arkadaşım büyük harfle yazıp gönderdi. Büyük küçük harf sorunu değil. Bu iki arkadaşımın zaten hesabı vardı. Ben yeni üyelik alıp şartları sağladım gelmedi. Eski üyelere veriyor sadece sanırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Paribu Sinema Gününe Özel 140 TL değerinde CGV para (6. sayfa)
-
-
Onu belirtmeleri gerekirdi diye düşünüyorum, yazıda öyle bir ifade kullanılmamış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır ben kardeşim adına yeni hesap açtım oldu. Açıklamada belirtiyor mevcut müşteri ve yeni müşteriler yararlanabilir diye.
Cem Yılmaz bunu beğenmedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün saat 17 den sonra yapabilen oldu mu acaba?
-
Eski üyeyim, saat 5ten sonra oldu. Hesaba 140 cgv para yattı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler, bir türlü sms gelmiyor anlam veremedim
-
Bende paribu'ya yeni üye olup coin aldım, sonrasında sms attım ama 1 saat oldu kod gelmedi
-
Paribu ya üye olduk, kod geldi. Ama barkod yükleme kısmında şu hatayı veriyor. "voucher detay bilgisi bulunamadı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz"
Edit : Acele ile Mısır patlağı indirim kodunu giriyormuşum :) ilk kodu girince halloldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekdellal -- 14 Kasım 2022; 20:47:46 >
Saat 5 civarında attığım smse az önce kod geldi. Bu süreçte ara ara 3-4 SMS atmışımdır.
Kod az önce geldi 4 mesaj atmıştım yalnız mısır kodunu kabul etmedi acaba bilet alırken mi kullanacağız?
Sinema club hesabı şifresini unutmuşum değiştiriyorum ama hala izin vermiyor giriş yapamıyorum kaç kere değiştirdim yine de girilmiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu kodu uygulamada nasıl giriyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"Taksim İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlama nedeniyle büyük bir üzüntü içindeyiz. Bu nedenle 11 Kasım 2022 tarihinde duyurduğumuz “Dünya Sinema Günü” kampanyasını sonlandırdığımızı bildirmek isteriz."
Uzun zamandır zaten Paribu'da bir miktar coin'im var. Bu saatten sonra artık olmuyorsa uğraşmayayım?
-
Bende kampanyayı yeni gördüm 5 dakika önce yaptım kodlar SMS ile hemen geldi üye oldu vs bir problem olmadı.
-
Kampanya kodları sadece 11.11.2022 saat 00:01 ile 14.11.2022 23:59 tarihleri arasında alınabilir.
Bugün Saat 23:59 a kadar alabilirsiniz.
Buga girdikten sonra, yardim dan durumu anlattım. Megerse parayi cektikten sonra, o zaman hesabi da iptal ettirmisim. Coinlerden oyle tırsmisim yani
Tabi, baska hesapta kayıtlı uyarisiyla da bilgilerimizi hesabi sildirsekte sakladiklari ortaya cikti. Neyse tekrar aktive oldum. Sms attim, paketten düştü, barkodu girip 140 liramizi yukledik. Haber eden kardeşim teşekkürler
Gişeden nasıl alıyoruz bileti, telefon numarası falan mı söylüyoruz yada karekod falan mı
Konu için teşekkürler.
Kod hemen geldi bana. Tek anlamadığım konu gelen kodu hemen sinema sitesine gireceğiz mi yoksa 14 Aralığa kadar isteğimiz zaman girebiliyor muyuz?
bu paribuya coin atıp çekimde sıkıntı yaşayan var mı 1 saattir sıraya alındı diyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X