Müşteri hizmetlerini aradım iade için. Kaydınızı alıyorum dedi ama uygulamadan baktığımda bilet halen duruyor, puan da geri yatmamış. İade edemediler bence. Çok bir şeyden haberi yok gibi MH'nin. |
Paribu Sinema Gününe Özel 140 TL değerinde CGV para (11. sayfa)
-
-
O kodu girmek için bir ay, kullanmak için 6 ay.
-
Bende bugün iptal ettirdim durum aynı. Kötü oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
biletinizi CGV parayla alıyorsanız bileti iade etmeyeceğinizden emin olarak almanızı tavsiye ederim. 3 hafta önce aldığım bir bileti iptal edip iade istemiştim halen ücret yatmadı, arayıp sorunca kaydınızı oluşturduk diyorlar ama gelişme yok. kredi kartıyla aldığımız diğer biletin ücret iadesi 3 gün sonra sorunsuz geldi. Er ya da geç mutlaka yatıracaklardır, koskaca firma 100 liramızın üzerine yatacak değil ama MH bilgili değil, süreçler çok yavaş ilerliyor. Aynı durumda kalıp uğraşmanıza değmez dikkat edin
-
Koltuk seçiyorum ama ilerlemiyor.
-
Akasya imax için ekstra fark var mı gözlük falan? Öğrenci seçimi yapsak ama öğrenci kimliği yanımızda olmasa biletin farkını mı alıyorlar iptal edip yeniden satış mı oluyor?
-
Gözlük için ek 15₺ gibi bir ücret alınıyor, öğrenciyim fakat kimlik kontrolü yapılmadı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam benim biletin tarihi geldi bile. Bilet yarına ve halen iptal olmadı, aktif görünüyor. Dediğiniz gibi MH kaydınız alındı diyor sadece. İyi de ben yarın kalkıp sinemaya gidersem mesela ne olacak nerede işliyor bu iptal süreci
-
hiç bir fikrim yok hocam, benim CGV paralar hala iade olmadı. Artık sağlık olsun deyip vazgeçeceğim galiba. Çünkü doğru düzgün muhattap yok, bilgilendirmeler tutarlı değil boşa vakit kaybı oluyor
-
Ben hep akasya’ya gidiyorum bırakın öğrenci kartını bi kere bile biletimi kontrol etmediler. Şu salon nerde diyorum direkt gösteriyorlar
Benim iptal olan biletimin iadesi de yatmamış. Adamlar için çok basit işken sürekli bunların peşinde koşmak soğutuyor insanı.
-
avatara gittim gözlük sinema hepsi gv paradan çekildi kayıtlı tel numarasını söyleyip aldım çepten para çıkmadi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar benim iade yatmış. Tam da vazgeçmiştim, bekleyen arkadaşlara Allah sabır versin :) Süreç uzun sürebiliyor ama geç bile olsa yatırdıklarını tecrübe etmiş olduk, kendi işlemlerinizde buna göre aksiyon alabilirsiniz.
-
%25 mısır indirim kodu isteyen pm atabilir
-
Hocam sizin iade süresi ne kadar sürdü benim 11 gün oldu daha yatmadı
nerdeyse 1 ay oldu hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X