< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Paribu Sinema Gününe Özel 140 TL değerinde CGV para (9. sayfa)
-
-
Arkadaşlar 300 Tl lik olanı aldım CGV MoviePass Kodu Hediye Büyük Kova Popcorn Kodu ve Süpriz Hediye 300 Kodu diye 3 kod verdi süpriz hediye kodu ne oluyor onu merak ediyorum o kod ne işe yarıyor bilen var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%80 çöp çıkıyor mısır menü %20 - 30 indirim vs
Arkadaşlar bu kod ne kadar geçerli satın alıcam alamadım kafam karıştı çok. Şimdi kod 15 Aralıkta süresi bitecek alınca ? Avatar 2 için almak istiyorum 1 ay sonra yardımcı olur musunuz?
-
ben avatar imax için aldım bilet :)
-
300 lük kodu olup satmak isteyen varsa talibim arkadaşlar
Alınan kampanya kodları 11.11.2022 saat 00:01 ile 14.12.2022 saat 23:59 tarihleri arasında geçerlidir.
beyler yalan olmasın puanlar gidin çoluk çocuğu sinemaya götürün.
-
Kodu kullanıp 140 lirayı almak için mi bu süre yoksa 140ı harcamak için mi acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
17 Aralık a 2 avatar aldim. 15 cgv para artti. Misir alirken Bunu ve ind.kodu kullanılır mi acaba?
Nasıl aldınız hocam hem uygulamadan hem telden alamadım tamamla butonuna basıyorum bi türlü olmuyor tamamlanmıyor
büyük ihtimal 2'side benim mesela cgv movie pass'im silindi geçen hafta 6 ay'lık süresi geçtiği için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 10 Aralık 2022; 2:5:12 > -
Uygulamadan aldim. İlkinde olmadı, dondu filan, ikinci denemede aldim. Çok yavaş, biraz bekle islemin sonuclanmasini.
3d için gözlük fiyatlarını bilen varmı acaba
15 liraydı sanırım, uygulamadan ve siteden Avatar 2 için CGV puanlarımla bilet almaya çalışıyorum ama hata veriyor teknik sebeplerden olmadı diye, bu sorunla karşılaşan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet ve çözümü yok sanırım gişeden bilet almak dışında. 2 haftadır aynı hatayı alıyorum ne teknik ekipleri var ne başka bir şeyleri. MH'yi arayınca MH yerine imamın sesini dinledim sanki kadının evinin içinde okunuyordu ezan. Çok kalitesiz ve bilgisiz bir MH var maalesef.
-
Bu sürpriz hediye ne ya :)
Hocam şu an uygulama'dan bilet aldım. Site üzerinden mi denediniz siz?
Bir de 26tl arttı bende de silinmezse büfeden ne alınabilir uzun süredir sinemaya gitmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALAIN DELON -- 13 Aralık 2022; 19:24:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X