THH - Firmanın verilen karara uymaması
Arkadaşlar selam,
X bir firmadan nisan 2022 tarihinde bir güneş gözlüğü satın aldım. Firma yanlış ürün gönderdi. Halbuki faturada vs güneş gözlüğü yazıyordu. Aradım, destek olmadılar.
THH'ye başvurdum. Sürecin sonunda haklı bulundum ve gözlüğün tarafıma gönderilmesine karar verildi. Fakat firma ücret iadesi yaptı ve karara uymadı. 1 aydır defalarca çağrı merkezleriyle irtibata geçtim ama verdikleri cevap " marka bazlı bir ilerleme sağlayamıyoruz " size sunabileceğimiz bir çözüm yok oldu.
Böyle bir durumda ne yapılabilir? Hiç karşılaşan oldu mu acaba?
Saygılarımı sunarım.
Tüketici Hakem Heyeti Kararına İtiraz
Merhaba, iyi haftalar.
Geçtiğimiz ay çıkan bir google reklamı neticesinde boyner.com.tr sitesine yönlendirildim. Yüzlerce gözlükte harika indirimler vardı. 465 TL karşılığında 1 adet "oakley" gözlük satın aldım. Daha sonra hem online'da hemde boynerin başka mağazalarda stok olmasına karşın boyner siparişimi iptal etti. Buna istinaden %15 indirim çeki verdiler :) Fakat bu indirimle aldığım gözlüğün fiyatının bırakın yanına yaklaşmayı uyguna aynı markanın gözlüğünü alabilmek bile mümkün değil
Dolayısıyla THH'ye başvuruda bulundum. Fakat başvurumu reddettiler. Nasıl bir izleyeyim? Siz olsanız napardınız?
Saygılarımı sunarm
3.5 SATA HDD KIZAĞI
Arkadaşlar selam, kasa için 3.5 sata hdd kızağı arıyorum. Ama internette her yerde 2.5 to 3.5 ürünler var. Ben mi yanlış aratıyorum acaba? Yardımlarınızı bekliyorum...
ASUS TUF GAMING B460-PLUS ve INTEL Core i5 11400 2.6GHz Uyumu
Arkadaşlar selam, bu iki ürünü satın almış bulundum. Anakart soket uyumu 1200 olsa da itopyanın sitesinde uyumlu değildir yazıyor. Beni aydınlatabilecek var mı?
|
|
i7 8700 e anakart önerisi
|
Arkadaşımın yolladığı eşyaya 65 liralık Gümrük vergisi çıktı.
|
Bina giriş kapısı yaptıracağız hiç bir bilgimiz yok.
|
1v1y İadeleri
|
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 678
İkinci El Bölümü Mesajları: 119
Konularının görüntülenme sayısı: 16.186 (Bu ay: 156)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 86 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar