Şimdi Ara

Paribu Cineverse Yeni Yıla Sinemayla Başla Kampanyası 150TL CGV PARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
13
Favori
20.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni yıl kampanyası yapmışlar detaylar linkte var. Geçen sefer olduğu gibi 150tl kod ve %25 menü indirimi veriyor.
    https://www.paribu.com/blog/haberler/paribu-cineverseten-yeni-yila-sinemayla-basla-kampanyasi/?utm_source=IOS_App&utm_medium=Push_Notification&utm_campaign=Cineverse_Yeni_Yila_Sinemayla_Basla Paribu Cineverse Yeni Yıla Sinemayla Başla Kampanyası 150TL CGV PARA

Katılım koşulları

Kampanya kodları sadece 01.01.2023 saat 00:01 ile 04.01.2023 23:59 tarihleri arasında alınabilir.

Alınacak kampanya kodları 01.01.2023 saat 00:01 ile 31.01.2023 saat 23:59 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanya 10 bin kodla sınırlıdır.

Kampanya Paribu kullanıcılarına özeldir. Kampanyaya katılmak için, kullanıcıların hesaplarında en az 10 TL değerinde kripto varlığı bulunmalıdır.

Paribu kullanıcılarına özel olan bu kodları almak için “PARIBU CINEVERSE” yazıp 0850 303 60 00’a SMS gönderilmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyminom -- 1 Ocak 2023; 12:36:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Teşekkürler hemen kaptım. SMS gönderdim 5dk sonra geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 tl kripto olcak diyor kimlik vs istiyorlar mi banka hesabindan mi atiliyor ona gore uye olacagim ? Gerci bilmiyorum ya 150 tl icin ugrasamam kripto mripto ile inanmadigim seyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 1 Ocak 2023; 12:27:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detay verir misiniz kriptoyu nasil aliyoruz?

• Teşekkürler, faydalandım 🙏🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kampanya Paribu kullanıcılarına özeldir. Kampanyaya katılmak için, kullanıcıların hesaplarında en az 10 TL değerinde kripto varlığı bulunmalıdır.

• Fatih kullanıcısına yanıt
    Heaaba kripto parayi nasil atiyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler aldık

• Bir Allah in kulu da yazmiyor nasil alindigini,

• hesabınız onaylı olması lazım sanırım. hesaba girin, cüzdana tıklayın, para yükle seçeneği var onunla hesabınıza 15 tl para gönderin eft, havale ile. daha sonra hızlı al sat menüsü var en üstte. oradan clv satın alın 15 liralık. satın alma tamamlanınca numaraya mesaj gönderin açıklamadaki gibi. kodunuz gelir.

düzenleme: kripto varlık dediği için herhangi bir kripto almak yeterli oluyor. ben clv aldım ama tercih meselesi. stabil coinlerde geçerli olmayabilir denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aqhuan -- 1 Ocak 2023; 12:51:40 >
  • Samedsarp S kullanıcısına yanıt

Üyelik açıp yüklemek lazımdır herhalde ama ne kadar vakit alır bilmiyorum yükle çek filan.

• Marrusia kullanıcısına yanıt

Kimlik doğrulaması şart

• Paribu hesap oluşturun, kimlik bilgilerinizi yazın. Kendi adınıza olan bir bankadan en az 10 TL kripto alacak kadar Paribu hesabınıza para atın ve en az 10TL'lik kripto alın. Sonra sayfadaki numaraya SMS atın

• Çok teşekkür 2023 güzel başladı 👍

• Teşekkürler faydalandım

• Kimlik dogrulama olmuyor

• CGV moviepass barkod yükleme kısmına aldığım barkod numarasını giriyorum , üye girişi yaparak tekrar deneyiniz hatası veriyor. Sizde nasıl durumlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kod gelmedi halen

• Üyeliğe giriş yapıp tekrar kodu görünce oluyor

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.