|
Paribu Cineverse Yeni Yıla Sinemayla Başla Kampanyası 150TL CGV PARA (2. sayfa)
-
-
1 cinemaximum hesabına 2 kod girilebliyor mu ?
-
Teşekkürler, nerden yüklüyorduk kodu hesaba?
-
Kod online da geçerli mi yoksa sadece gişede mi ? -
Normalde onlineda da geçerli ama hata verdiği için bilet alamamıştım onlinedan ben. Bazı arkadaşlar uygulama veya site üzerinden alabilmişti, bazılarında da benim gibi sorun çıkmıştı. Kod online olarak eklenebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muskopathor -- 1 Ocak 2023; 13:39:4 > -
Harika, çok teşekkürler -
Evet bn girdim -
Geçenki kampanyada da 150 almıştık.
100TL'lik bilet alıp iade edince 100tl yi yuttu, 50 kaldı.
Şimdi bakiye 200 oldu neyse ki
Muhtemelen yine 1 ay sonra silinmeyecek, istediğiniz bir film yoksa boşuna acele etmeyin harcamakta.
Bu sefer sms'e cevap gelmedi. 10dk sonra aynı sms'i tekrar attığımda anında kod geldi, bilginize.
-
Kodu uygulamadan yükleyebilen var mı ? Voucher detay bilgisi bulunamadı yazıyor yükleyemedim. -
Mart 2020 den beri sinemaya gitmedim , eksikliğini hiçte hissetmiyorum hele ki fiyatları görünce .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 1 Ocak 2023; 14:24:23 > -
İlgili siteye gidin, Cgv cinemaclub üyeliğinize giriş yapın, profilinize giriş yapın, CGV MOVIEPASS' alanına tıklayıp CGV MoviePass Barkod Yükleme' alanına sms ile gelen kodunuzu girin hesabınıza tanımlanacaktır, bunları denediyseniz ve olmadıysa çıkış yapıp tekrar giriş yapıp aynı işlemleri deneyebilirsiniz
-
Teşekkürler yararlandım.Avatar ve çakallarla dans 6 için bilet aldım. Pazartesi ve çarşamba halk günüymüş 2 film için yetti. -
quote:
Orijinalden alıntı: 2artı8
CGV moviepass barkod yükleme kısmına aldığım barkod numarasını giriyorum , üye girişi yaparak tekrar deneyiniz hatası veriyor. Sizde nasıl durumlar?Bende de hata mesajı veriyordu, son seferinde birkaç kez enter tuşuna basmıştım yükledi.
-
Teşekkürler, uygulama üzerinden kodu kullanabiliyoruz. -
%25 Mısır kodu isteyen varsa pm atarsa verebilirim 1 adet -
Aldım , teşekkürler -
Kafadan sallama kripto para al flaan demiyor benim hesabımda önceden para vardı hala var TL olarak hala duruyor ve mesaj attım geldi yatırmaya gerek yok kriptoya
-
Arkadaş sallamıyor yazanı söylüyor. Adamlar öyle yazmış ama TL bakiyesi olması da yetiyor. Geçen kampanyada da öyleydi.
-
Bir sürü sinema salonu adı açıklaması var screenx dbox imax 4d vs.Bunlar ne olaki?
Çocukları götürmelik en uygun cinema ve günü nerede İstanbul Anadolu yakasında bilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 1 Ocak 2023; 15:59:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X