Merhaba,
İş için MacBook laptop kullanıyorum ve masaüstü olarak da iMac kullanıyordum ancak satıp klasik bir masaüste sisteme geçiş yapmayı planlıyorum.
Monitör olarak Samsung G8 Odyssey Oled 34" sipariş geçtim. Beni uzun süre götürecek, bazı ses programları kullanacağım (Audacity vb.) ve ayrıca arada oyun oynayacağım (CS, Valorant gibi) bir sistem arayışındayım. Önceliğim vade farksız taksitlendirme ve güvenilir bir yerden sipariş vermek.
Forumda birçok konu okuyarak, Axess'e 6 taksit yapan Inventus'u buldum ve önerileri dinleyerek şöyle bir sistem oluşturdum.
- Sizce bu sistem yeterli olur mu?
- Inventus'tan siparişi önerir misiniz?
- İşlemci soğutma kısmında bir seçenek eklemedim, eklemek gerekir mi?
https://inventus.com.tr/arezu linkinden oluşturdum.
Önerileriniz benim için çok kıymetli, şimdiden çok teşekkür ederim.
Yolcu360 - %70’e Varan Araç Kiralama İndirimi
Az önce mevcut konuda gördüm ve çok iyi fırsatlar olduğunu düşünüyorum. Hem yurt içi hem de yurt dışında geçerli. Ay bazlı artan oranlarda indirimler mevcut.
Ramazan bayramında yurt dışı biletim var ve İspanya için günlük 500 TL’den araç bulabildim.
İhtyacı olanlar değerlendirebilir.
Uçak Bileti 250 ve 150 TL Net İndirim
Merhaba,
Tam Ankara’dan uçak bileti alacakken karşılaştım. Yurt içinde net 150 TL, yurt dışında da 250 TL indirim var. Ben yararlandım, işine yarayacaklar için de paylaşıyorum.
%30 İndirim Fırsatı
Berceste %20 İndirim + 20 TL İndirim
Ankara'da yaşayan ve İstanbul'u sık sık ziyaret eden biri olarak, yol üzerinde defalarca Berceste durup hem yemek yemişimdir hem de ürünlerini denemişimdir. Özellikle sucuk ve peynirlerini çok beğeniyorum.
Şu an online sitelerinde de tüm ürünlerde %20 indirim ve ilk siparişe özel de 20 TL indirim var. Yöresel ürünlerde başarılı olduklarını düşünüyorum, denemek isteyenler için paylaşıyorum sizinle de.
Seğmen - Hediye Lokum + %15 İndirim
Daha önce Bim'den alıp ürünlerini denemiştim ve memnun kalmıştım. Online sitesini de ilk defa gördüm ve bazı kampanyalar varmış.
150 tl üstü alışverişler de 500 gram lokum hediye ediyor.
200 tl üstü alışverişlerdede %15 indirim var.
Ben böğürtlen reçelini çok beğeniyorum, kişisel zevk tabii
Sitede şu an bir sürü kampanya var. Yeni üye olanlara ücretsiz 15 TL'lik paket veriyor ve tüm siparişlere haşlanmış nohut hediye ediyor.
Bunun dışında bazı indirimler de var. Ben yine sipariş geçtim açıkçası. Özellikle tek yaşayanlar için muazzam fırsat. Legurme, mısır, üçlü menülerde çok iyi fiyatlar var.
Legurme (yemek hazır avrupa versiyonu) %50 indirim
Üçlü menüler %50 indirimli
Tane mısır 3lü %50 indirimli
Basmati pirinç 5KG en uygun fiyat 69.90 TL - bayağı lezzetli
Pilakilerde %20 indirim
Pirinçlerde %15 indirim
Yayla %50 İndirim + Bedava Ürünler
Yayla %50 indirime girmiş. Legurme ürünlerinde görünüyor, sanıyorum hazır yemek olanların yabancı versiyonları. Ben daha önce sipariş geçmedim ancak deneme amaçlı geçeceğim. Geçenlerde de klasik ürünlerinden almıştım, memnun kaldım özellikle pilakiden.
legurme %50 indirimli
haşlanmış mısır 3'lü %50 indirimli
75 TL üstü kargo ücretsiz
yayla haşlanmış bedava
yayla mısır bedava (pirinç alınca)
Benim aldığım sipariş bu şekilde, belki yön gösterir. Toplamda 22 ürün için 95,75 tl ödedim. Bence gayet iyi.
28 Aralık'tan itibaren geçerli olacak şekilde Yunus Market'te kare çikolatalarda 2 alana 2 bedava kampanyası başlamış ve herhangi bir alım sınırı bulunmuyor.
Ben Damak ürünleri, çilekli kare çikolata vb. ürünler aldım ve en erken SKT olan ürün 11.2021'di. Almadan önce bakmakta fayda var.
Mağaza bulunan iller: Ankara, Çankırı, Çorum, Düzce, Sakarya, Tokat, Kırşehir, Yozgat, Sivas, Aksaray, Amasya
"Torku, Milka, Ülker, Nestle ve Eti hepsi dahil."
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz..
|
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz.. Fenerbahçe büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz.. |
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.255
İkinci El Bölümü Mesajları: 201
Konularının görüntülenme sayısı: 36.204 (Bu ay: 984)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 388 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic