28 Aralık'tan itibaren geçerli olacak şekilde Yunus Market'te kare çikolatalarda 2 alana 2 bedava kampanyası başlamış ve herhangi bir alım sınırı bulunmuyor. Ben Damak ürünleri, çilekli kare çikolata vb. ürünler aldım ve en erken SKT olan ürün 11.2021'di. Almadan önce bakmakta fayda var. Mağaza bulunan iller: Ankara, Çankırı, Çorum, Düzce, Sakarya, Tokat, Kırşehir, Yozgat, Sivas, Aksaray, Amasya "Torku, Milka, Ülker, Nestle ve Eti hepsi dahil." < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenerbahçeli Üye -- 29 Aralık 2020; 10:59:15 > |
Yunus Market'te Kare Çikolatalarda 2 Alana 2 Bedava (28-31 Aralık)
-
-
1 saat önce Yunus'ta kazara denk geldim, aldım biraz. Güzel fırsat. Torku, Milka, Ülker, Nestle ve Eti hepsi dahil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: storm
1 saat önce Yunus'ta kazara denk geldim, aldım biraz. Güzel fırsat. Torku, Milka, Ülker, Nestle ve Eti hepsi dahil.Ben de denk geldim ve güzel fırsat gerçekten. Yazdıklarınızı ilk mesaja da ekledim, okuyan bilgilensin diye. Ben 12 adet aldım sene içerisinde tüketmek için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenerbahçeli Üye -- 28 Aralık 2020; 18:34:51 > -
Fiyatları vereyim biraz.
Sütlü-Bitter: Torku 3.90, Eti-Ülker 4.25
Fıstıklı: Torku-Eti 6.25, Ülker 6.75
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Carrefour'dan kopya çekmişler , keşke Migros da yapsa
-
Tonys yok Carrefour bakalım -
quote:
Orijinalden alıntı: CinemaGCarrefour'dan kopya çekmişler , keşke Migros da yapsa
Rekabet bu yüzden iyidir. Farklı ürünlerde de umarım görürüz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bitter hariç bu markaların tadlarında margarinle karışık küp şeker tadı alan bir tek ben olamam.
quote:
Orijinalden alıntı: toojohn
Bitter hariç bu markaların tadlarında margarinle karışık küp şeker tadı alan bir tek ben olamam.Yalnız değilsin. Migros da yapar umarım da ithal cikolarda geçer
online sitesine baktım şimdi düşmüyor. acaba düne özel miydi bilginiz var mı
devam ediyorsa gideceğim
-
quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekizonline sitesine baktım şimdi düşmüyor. acaba düne özel miydi bilginiz var mı
devam ediyorsa gideceğim
Düne özel olduğunu zannetmiyorum ve online’da dün de gözükmüyordu. Yılbaşına kadar sürecektir zannediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Fenerbahçeli ÜyeDüne özel olduğunu zannetmiyorum ve online’da dün de gözükmüyordu. Yılbaşına kadar sürecektir zannediyorum.
Alıntıları Gösterteşekkürler bugün bir uğrayayım o zaman
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fenerbahçeli ÜyeDüne özel olduğunu zannetmiyorum ve online’da dün de gözükmüyordu. Yılbaşına kadar sürecektir zannediyorum.
Alıntıları Göster31 ine kadar devam ediyormuş. online da da geçiyor yazıyor ama denedim geçmedi.
https://www.instagram.com/p/CJVydGPM3Qd/
-
quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz31 ine kadar devam ediyormuş. online da da geçiyor yazıyor ama denedim geçmedi.
https://www.instagram.com/p/CJVydGPM3Qd/
Alıntıları GösterBilgilendirme için teşekkürler. İlk mesaja da ekledim bilgileri.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X