ŞOK MARKETLER 1 ALANA 1 BEDAVA
-
-
Siyasi algılamayın mesajımı ama boykot olayları başladığından beri boykot markalarına ciddi indirimler geliyor. geçenlerde 50 li fairy şokta 180tl gördüm. demek ki bu markalar isteseler bu paralarada bunları satabiliyormuş.
-
Dediğinize katılıyorum hocam sanılanın aksine boykot işe yarıyor bence. Bu ürünlerden Nestle hariç boykot ürünü var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ülker grubuna yoğun bi kızgınlık var bilidğim kadarıyla. o da gene sanırım Şok marketlerin bu ürünleri devamlı kampanyalarla satması ile alakalı. finish fairy gibi ürünler gene indirime girmiş. az sitede dolandım da. demek ki uzunca süreler bize bu ürünleri ederinin çok üstüne sattılar
-
Şokun kendisi boykotluk zaten bir yerin bombalanmasına gerek yok, elemanlara yürüyerek sipariş dağıttıranlar ne bekliyoruz.
İş bankası, Gedik, Lezita, Ülker, torku, beşler ve yeşiller markaları vs. başka yok gerisini alabilirsin.
Buda fena değil aslında ama bütün paramı migrosa verdim, %60-70 lik kazanım var orada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 7 Temmuz 2024; 13:10:33 >
-
Son aylarda gayet güzel kampanyalar yapıyor Şok. Öncesinde yanına yaklaşmazdım, artık ilk tercihim oldu.
Yeşil kapaklı siyah zeytin iki adet tek fiyatına kilosu 99.5 TL. Gayet güzel tadı var.
www.sokmarket.com.trLio Salamura Siyah Zeytin (261-290) 500 Gr - Cepte Şokhttps://www.sokmarket.com.tr/lio-salamura-siyah-zeytin-261-290-500-gr-p-5695
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
youtubeİçinde fındık varmış gibi satılan Ülker Ece çikolatanın içinde bilin bakalım ne yok!?https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=CsBlwCaSp2c
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi marketinde (tercihen daha sıklıkla) kendi ürünleri avantajlı olacak tabi..
Hatta daha bile pahalı :D 2 tane 60gr sütlü çikolata 27.50 TL Tanesi 13.75'e geliyor..
Ee geçen hafta Bimde Hem Eti Hem Ülker sütlü çikolata 60 gr. 11.25 lira idi..
Bir çok markette Nestle, ülker, Eti sütlü çikolata 11,25 idi..
Boykot mu yoksa raflarda daha çok bulunduğu için mi dikkat çekiyor.. En çok bulunan marka..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ülker marka alana kadar bimin markasız ürününü tercih ederim. kalite olarak aynı ikisi de hemen hemen. ülker yediğimde glikoz şurubundan boğazım yanıyor..
-
evet ben de farkettim. bu saftiriklerin ülkeye tek faydaları da bu oldu zaten.
-
Takip edersen az bur sey uyguna bulunur. Gecen seneler millet tonla para öderken fairy 60li 120tl bandina aldim 30lu pril a101de 79a almıştım. 2 3 aydir bu sekilde kampanyalar oluyor geçen pril 40lisi hem bim hem a101 189q verdi. Finish normalde ateş pahasi görünür ama 60lisi 239a verildi a101de.
Algida seçicilik başka bir şey değil eskiden bu ürünler indirime girince umursamıyordunuz şimdi daha az bile indirime girse dikkatinizi çekiyor
-
Boykot başladığından beri arar ara gerçek fiyatları görüyoruz Türkiye'de esnaf çakallığı var geçenlerde Twitter'da gördüm Paşabahçe çay bardağı Almanya'da 2,5 Euro yaklaşık 100 TL aynı bardak Türkiye'de migros yada başka bir büyük zincir markette 196 lira.
Ya bu ürünler Avrupa'ya giderken vergisi nakliye bedeli yokmu nasıl bu kadar ucuz olabilr.hadi gümrük birliği var vergi olmayabilir ama bunun nakliye bedeli var.
Türkiye'de başta devlet olmak üzere en büyük şirketlerden tut en küçük esnafa kadar yüzde 99'u müşteriği nasıl kazıklarız diye düşünüyor.
Dediğiniz doğru olabilir lakin şöyle bir durum var; Mintax marka bulaşık deterjanı 105tl , Fairy 180tl. ikiside 50 adet. eskiden olsa orda kalmazdı onlar. yakınımda ki markette kocaman bir stant kurulmuş bir sürü duruyor.
15 senedir falan bu forumda takılırım. İndirim zam her şeyi gördük. Gittiğim heryerde kendimce de gözlemlerim, son dönemki olaylar ciddi etkiliyor bazı şeyleri.
-
Artık bisküvi kek çikolata vs abur cubur ürünleri millet almıyo eskisi gibi. Eski tadları yok bolca şeker ve palm yağı içeriyo. Bunlarda satmak için sürekli kampanya yapıyolar farkındaysanız son 1 senedir..
Bence boykotla alakası yok, herkes her şeyin en ucuzuna gidiyor, millette para kalmadı. Zenginler hariç tabii ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntman -- 7 Temmuz 2024; 18:22:10 > -
Boykot yapan kesimin dünyadan haberi yok, kimden ne duyarlarsa onu yapıyorlar..hatta hangi ürün boykot hangisi değil ,onu bile bilmiyorlar..lakin ekonomi perişan halde ekonomist sayesinde..alım gücü kalmadı..dün bir tane limon , bak 1 limon 10 lira tutunca bıraktım..ama akp'liler mutludur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ülkede boykot yapılacak asıl marka Ülker dir. Bu kadar ahlaksız bir firma olamaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
A101 de 500 gr tek fiyati 50 tl.. tadlari hakkinda fikrim yok
Saftirikler derken kimleri kastettiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Siyasi algılamayın mesajımı ama boykot olayları başladığından beri boykot markalarına ciddi indirimler geliyor. geçenlerde 50 li fairy şokta 180tl gördüm. demek ki bu markalar isteseler bu paralarada bunları satabiliyormuş. |
ülker grubuna yoğun bi kızgınlık var bilidğim kadarıyla. o da gene sanırım Şok marketlerin bu ürünleri devamlı kampanyalarla satması ile alakalı. finish fairy gibi ürünler gene indirime girmiş. az sitede dolandım da. demek ki uzunca süreler bize bu ürünleri ederinin çok üstüne sattılar |
Dediğinize katılıyorum hocam sanılanın aksine boykot işe yarıyor bence. Bu ürünlerden Nestle hariç boykot ürünü var mı?
|
Boykot başladığından beri arar ara gerçek fiyatları görüyoruz Türkiye'de esnaf çakallığı var geçenlerde Twitter'da gördüm Paşabahçe çay bardağı Almanya'da 2,5 Euro yaklaşık 100 TL aynı bardak Türkiye'de migros yada başka bir büyük zincir markette 196 lira.
Ya bu ürünler Avrupa'ya giderken vergisi nakliye bedeli yokmu nasıl bu kadar ucuz olabilr.hadi gümrük birliği var vergi olmayabilir ama bunun nakliye bedeli var. Türkiye'de başta devlet olmak üzere en büyük şirketlerden tut en küçük esnafa kadar yüzde 99'u müşteriği nasıl kazıklarız diye düşünüyor. |
Artık bisküvi kek çikolata vs abur cubur ürünleri millet almıyo eskisi gibi. Eski tadları yok bolca şeker ve palm yağı içeriyo. Bunlarda satmak için sürekli kampanya yapıyolar farkındaysanız son 1 senedir..
|
Bence boykotla alakası yok, herkes her şeyin en ucuzuna gidiyor, millette para kalmadı. Zenginler hariç tabii ki. |
Bu ülkede boykot yapılacak asıl marka Ülker dir. Bu kadar ahlaksız bir firma olamaz.
|
evet ben de farkettim. bu saftiriklerin ülkeye tek faydaları da bu oldu zaten. |
Benzer içerikler
- bim dijitsu televizyon yorumları
- pegasus doğum günü indirimi
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- vodafone premium nedir
- 5 kg şeker - a101
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X