< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenerbahçeli Üye -- 14 Mart 2022; 9:9:20 > |
Cengiz Pakel Deri Cüzdan, Çanta DİP Fiyat
-
-
Dükkanın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dalga geçiyor olmalısın, indirimden sizi haberdar etmek suç gerçekten. Üzgünüm. Cengiz Pakel'i duymadıysan ve benim mağazam sanıyorsan, çok acı.
-
Hayirli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olsun
-
Teşekkürler.
Fiyatlar çok iyi
Boşverin hocam siz bunları. Faydalı olmak adına bir ürün paylaşıyoruz insanın burnundan getiriyorlar. Bir çok arkadaş uygun fiyatlı ürünleri paylaşmaktan imtina ediyor artık. Kardeşim işine gelmiyorsa almazsın okur geçersin.
-
İlk mesaj atana bakınca ergenin biri diyerek geçiştirecektim ama mesajların devamına bakınca sıcak fırsatların çoluk çocuk dolduğuna emin oldum.
Benim için hala pahalı ancak bilgi için teşekkürler.
-
kuş kadar beyniniz var sizin. 2 cüzdanım da cengiz pakel. dükkanın hayırlı olsun yazmış.
ananız babanız size interneti kısıtlamalı.
-
Tükkan
Bu ürünü 2018 den beridir kullanıyorum hala taş gibi ve fiyat cidden uygun şu an.cengiz pakel | çanta, cüzdan, kartlık, kemer modelleri hakiki deriHakiki Deri Kartlık 2404-Siyah - Cengiz Pakelhttps://www.cengizpakel.com/hakiki-deri-kartlik-2404-siyah-646
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cengiz Pakel kim a..
Pardon o baska siteydi yaw.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benim seyyar satıcıdan aldığım cüzdanıza 4 yıldır kullanıyorum.
ayrıca, adamın çeşit yok.
paylaşım için teşekkürler.
-
Arkadaşlar bazılarının malzemesinde "teknolojik deri" yazıyor bu nedir bilgisi olan var mı?
-
Tavsiye edermisin hocam, kağıt para rahat sığıyor mu? Kaçta ne kredi kartı alıyor
Hocam benim kullandığım kartlık ve açıkcası kartlık kullanmayı seviyorum. Parayı cebimde tutuyorum diğer tüm kartlar ise kartlığın içerisinde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam
utanmadan yazıyorlar ya matah bişeymiş gibi.
bir tanesi de 16 yıllık üye...
cehaletin gücü....
-
İnternette her yerde benzer fiyatlar var. İndirim bunun neresinde? 1000 TL yaz üstünü çiz 250 TL yaz işte sana indirim. Ederi zaten o para demek ki. Zaten diğer sitelerde de aynı ürün 250 TL civarına satılıyor. O paraya o ürün iyi olabilir ona bir şey demiyorum ama indirim var diye atlamamak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi den -- 14 Mart 2022; 11:38:28 > -
Kaliteli cüzdanları var tavsiye ederim, cebimde halen kullanmaktayım.
Dalga geçiyor olmalısın, indirimden sizi haberdar etmek suç gerçekten. Üzgünüm. Cengiz Pakel'i duymadıysan ve benim mağazam sanıyorsan, çok acı. |
kuş kadar beyniniz var sizin. 2 cüzdanım da cengiz pakel. dükkanın hayırlı olsun yazmış. ananız babanız size interneti kısıtlamalı. |
Boşverin hocam siz bunları. Faydalı olmak adına bir ürün paylaşıyoruz insanın burnundan getiriyorlar. Bir çok arkadaş uygun fiyatlı ürünleri paylaşmaktan imtina ediyor artık. Kardeşim işine gelmiyorsa almazsın okur geçersin. |
İnternette her yerde benzer fiyatlar var. İndirim bunun neresinde? 1000 TL yaz üstünü çiz 250 TL yaz işte sana indirim. Ederi zaten o para demek ki. Zaten diğer sitelerde de aynı ürün 250 TL civarına satılıyor. O paraya o ürün iyi olabilir ona bir şey demiyorum ama indirim var diye atlamamak lazım. |
o kadar parayı cüzdana vereceğime ayçiçek yağı alırım, hem içine koyacak para nirde |
Adını soyadını yazmış cüzdana, 5 lira bile vermem ya böyle saçma şey mi olur
|
İlk mesaj atana bakınca ergenin biri diyerek geçiştirecektim ama mesajların devamına bakınca sıcak fırsatların çoluk çocuk dolduğuna emin oldum. Benim için hala pahalı ancak bilgi için teşekkürler. |
benim seyyar satıcıdan aldığım cüzdanıza 4 yıldır kullanıyorum. ayrıca, adamın çeşit yok. paylaşım için teşekkürler. |
Benzer içerikler
- kahve dünyası hediye kahve hangi boy
- bim kokoreç
- deli2go ne demek
- beşler nostalji sucuk
- metro market columbia orjinal mı
- n11 çabuk
- telegram indirim kanalları
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X