Şimdi Ara

Paribu Cineverse Cgv Moviepass 330 TL CGV PARA - Kova Mısır - Süpriz Hediye - 220 Tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
5
Favori
17.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Paribu Cineverse Cgv Moviepass 300 TL - Kova Mısır - Süpriz Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/paribu-cineverse-cgv-moviepass-300-tl-kova-misir-supriz-hediye-p-HBCV000037GDI1?magaza=Hepsiburada

normalde 300tl olan paketi 220 tl ye satılıyor. alıp stok yapılabilir.

• Konusunu görmüşken yazayım.

Kasım ayında, iki çocuğum olduğu için ne de olsa gideriz 6 ay içerisinde diye iki üç tane almıştım. Ardından deprem oldu haliyle sinemalar kapandı. Hâlâ da kapalı. Bunun üzerine acaba ertelenecek mi, sinemalar ne zaman açılır diye müşteri hizmetlerini aradım. Hiç profesyonel olmayacak şekilde cevaplar aldım. Bugüne kadar kullansaydınız, kural belli 6 ay içerisinde kullanmanız gerekiyor, yapacak bir şey yok gibi. Sinemalar kapalı, etrafımdaki iller de dahil olmak üzere nasıl kullanayım diyorum, bugüne kadar depremden önce kullansaydınız diye cevap verdi, dedim tamam özür dilerim :) Genel merkeze de bu tavırları yazdım tınlamadılar bile.

Baştan aşağı işporta kafası

• Nays ile 200 TL olur güzel fırsat, ama 6 ay içinde kullanılması lazım yüklendikten sonra.

• SalimAydogdu kullanıcısına yanıt

Değil hocam ben alalı 6 ayı geçti hala bitmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunda olay şöyle midir arkadaşlar? Normalde 300 liraya satılan ürün bize 330TL değerinde CGV lira yüklüyor ve bu ürünü 220 liraya alıyoruz, bunun yanı sıra bir adet kova mısır ve sürpriz hediye geliyor, doğru mudur?

İndirimli biletlerde veya halk gününde falan geçerli mi yoksa standart bilet tarifesi mi uyguluyorlar?

• outofnick O kullanıcısına yanıt

doğru tüm salon ve sinama tiplerinde geçerli normal para gibi almış oluyorsun. geçen sefer almıştım süpriz hediye geçen sefer bana %50 indirimle bir menü sunmuştu hatırladığım kadarıyla.

• Teşekkürler hocam cevap için. Peki bir sonraki kullanımda içerdeki bakiye yetmezse birazını CGV bakiyeden kalanını nakit veya kartla ödeyebiliyor muyuz veya CGV hesaba istediğimiz tutarda yükleme yapılabiliyor mu?

• outofnick O kullanıcısına yanıt
    Evet hocam yapabiliyorsunuz bir kısmını bakiyeden bir kısmını nakit veya kart ile ödeyebilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt

Süper hocam. Ben de az önce aldım, teşekkürler.

• firsat.me
    Tüm Türkiye’deki Paribu Cineverse’lerde Geçerli CGV Moviepass + Kova Mısır + Sürpriz Hediye Seçenekleri - Firsat.Me
    https://www.firsat.me/Firsat/Paribu-Cineverse-CGV-Moviepass/55215
  • İnterest kullanıcısına yanıt
    Kodları CGV hesabına yüklediniz de mi 6 ayı geçti yoksa kod olarak mı duruyor ?

• YASIN0634 kullanıcısına yanıt

Yükledim 6 ay geçti

• mcihantur M kullanıcısına yanıt

Buraya ekleme yapayım FRSME20 kodunu her iki pakette de kullanabilirsiniz 20 lira düşüyor. Ben buradan 2 defa sorunsuz alışveriş yaptım.

• Konusunu görmüşken yazayım.

Kasım ayında, iki çocuğum olduğu için ne de olsa gideriz 6 ay içerisinde diye iki üç tane almıştım. Ardından deprem oldu haliyle sinemalar kapandı. Hâlâ da kapalı. Bunun üzerine acaba ertelenecek mi, sinemalar ne zaman açılır diye müşteri hizmetlerini aradım. Hiç profesyonel olmayacak şekilde cevaplar aldım. Bugüne kadar kullansaydınız, kural belli 6 ay içerisinde kullanmanız gerekiyor, yapacak bir şey yok gibi. Sinemalar kapalı, etrafımdaki iller de dahil olmak üzere nasıl kullanayım diyorum, bugüne kadar depremden önce kullansaydınız diye cevap verdi, dedim tamam özür dilerim :) Genel merkeze de bu tavırları yazdım tınlamadılar bile.

Baştan aşağı işporta kafası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortaylan -- 11 Nisan 2023; 10:13:28 >
  • imjohnnystark kullanıcısına yanıt

Yorumunuza istinaden burdan almak mantıklı kod düşüyor dediğiniz gibi 205tl ye 330 cvg gelmiş oluyor. Kod anında mı geliyor işleyiş nasıl ona göre alım yapacağım bu siteden.

• Vakıfbank Cepte Kazan 500 TL e ticarete 40 TL puan veriyor.

2 X Cineverse 300 TL ürün(220 TL) = 440 TL

60 TL lik alacağım bir ürünü ekledim. 500 TL harcamaya 40 TL puan gelir .Sonra Kullanılırız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juansen -- 11 Nisan 2023; 12:32:22 >
  • hknkuL kullanıcısına yanıt

nays ile hb dadan alırsan %10 iade geliyor yukarda arkadaşın bahsettiği gibi. 198 tl ye gelmiş olur.

• PowerNowa kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. arkadaşın dediği yerden normal şekilde aldım hepsiburada açıklaması gözümden kaçtı 300tl olarak görünce diğer taraf 205 e mantıklı geldi sağlık olsun diyelim  

• hknkuL kullanıcısına yanıt

5 dk sürmemişti hocam benimki.

• Kodlari nere girecem

• NeMiVaR kullanıcısına yanıt
    Kasalarda hallediyorsunuz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.