Şimdi Ara

Paribu Cineverse Cgv Moviepass 330 TL CGV PARA - Kova Mısır - Süpriz Hediye - 220 Tl (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
5
Favori
17.247
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet oluyor hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pellev kullanıcısına yanıt
    saolasın hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar cineverse içerisinde 2 kat puan kampanyası var yüklenen para x2 mi oluyor?

Paribu Cineverse Cgv Moviepass 330 TL CGV PARA - Kova Mısır - Süpriz Hediye  - 220 Tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 28 Nisan 2023; 17:3:41 >
  • bu cgv ne işe yarıyor şimdi ben onu tam anlamadım normal tl gibi mi sinema bileti vs mi alınıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

Hayır. CGV üyeleri gişede veya büfede harcama yaptığında harcama tutarının %3'ü CGV para olarak hediye ediliyordu. Bu kampanya ile %6 hediye edilecek.

• Yalpağan Y kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler

• Gişede kullanılan cgv paralarda telefona onay smsi geliyormu yoksa sadece telefon numarası vererek rahatça kullanabilir miyiz

• mami_3r3n kullanıcısına yanıt
    öyle olsa suistimale açık olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hocam bana hiç sms gelmedi gişeden bilet aldığımda bugüne kadar bence de sıkıntılı bi sistem

@mami_3r3n

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 29 Nisan 2023; 14:26:14 >
  • Onay SMS’i gelmiyor işin kötü yani ne işim sordular ne birsey öyle telefon numarası verilip işlem yapılıyor bence sıkıntılı bir sistem bakiyeyi harcayıp bir daha kullanmayı düşünmüyorum.Uygulaması üzerinden bakiye ile bilet de alınmıyor

• Cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim

• Okulların ara tatil zamanı bir tane 330cgv olandan almıştım ve çocuklar ile 4 kişi mario kardeşler filmine gitmiştik. şimdi hazır halen 220tl ye satışta iken bir tane aldım hesabıma yükledim, hızlı ve öfkeli 10 filmi bir sorun olmazsa zaten 19 Mayıs'da sinemalarda olacak, hazırlık yapmış olduk. Biletler hazır, kova mısır hazır + kalan bakiye ilede geçen 2 tane kutu kola almıştım gayette fena olmayan bir alışveriş olmuştu. Tabi diğer hepsiburada kombolarınıda es geçmemek gerek.

• Arkadaşlar merhaba çarşamba günü için bilet almıştım cgv paralarla ama işim çıktı iadeye tıklıyorum mobil uygulamadan ama kredi kartı numarası istiyor. Nasıl iade edebilirim daha önce iade eden var mı?

• krc58 kullanıcısına yanıt

Hocam aynısı başıma geldi, ancak ben o an avmdeydim ve acil bir işim çıkmıştı.Filme 1 bucuk saat kalmıştı. Gişe ye gittim durumu anlattım mail telefon vs bilgilerimi aldı. 1 hafta kadar sonra puanlar geri yattı.

Sinema gişesine gidemeyecekseniz bi arayıp deneyin.

• TeNNiSeR kullanıcısına yanıt

Hocam hb den mi aldınız? Fırsat sitesinden mi?

link var mı?

• mmavcu kullanıcısına yanıt

Merhaba, hepsiburada üzerinden aşağıdaki linkten almıştım. Kurumsal olmayan yerlerden özellikle bu şekilde kupon almayı tercih etmiyorum, sorun yaşandığında muhatap bulması ve çözüm süreci daha sıkıntılı olabiliceğini düşünüyorum.

https://www.hepsiburada.com/paribu-cineverse-cgv-moviepass-300-tl-kova-misir-supriz-hediye-p-HBCV000037GDI1

• CGV parayla internet sitesi ve mobil uygulamayla "ankamall" da "ımax" bilet alamıyorum. Bu sorunu yaşayan var mı ?

CGV paralar bilet harici birşeylerde kullanılabiliyor mu ?

• Beocan B kullanıcısına yanıt
    ANKAmall IMAX'da bu sıkıntı oluyor genelde. Çözümü gişeden bilet almak. Diğer sinemalarda sorun yaşanmıyor biliyorum.

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt

Başka bir ildeyim böyle bir imkanım şu an için yok. Peki cgv bakiyeyle gişede mısır kola vs alabiliyor muyuz ?

• Beocan B kullanıcısına yanıt
    Paribu Cineverse Cgv Moviepass 330 TL CGV PARA - Kova Mısır - Süpriz Hediye  - 220 Tl

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.