konuyu açan, katkı koyan herkese teşekkürler. |
Paribu Cineverse Cgv Moviepass 330 TL CGV PARA - Kova Mısır - Süpriz Hediye - 220 Tl (2. sayfa)
-
-
fırsat me den aldım. üç tane kod verdi. cgv kodunu ekledim. para yüklendi. mısır diye ayrı bir kod var. onu ekleyince voucher bilgisi bulunamadı diyor.
-
mısır kodunu sinemada mısır alırken görevliye vereceksin. uygulamaya yükleme değil
-
teşekkürler
-
Paycell de olur. 150 tl üzerine 30 tl iade var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında sinema parlaklığını kısmayan yer var mı ? Avatar ve John Wick’i kapkaranlık izledim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef yok gibi. Önceden Bakırköy Marmara Forum'da izlerdim ama en son Avatara gittiğimde orada da görüntü bulanık ve kapkaranlıktı. Ses de aynı şekilde çok kötüydü. Telefondan kulaklıkla izlesem daha çok zevk alırdım. Beylikdüzü Metrobüs durağında inince hemen karşısındaki Marmara Parkda IMAX var, ben sırf John Wick izlemek için metrobüsle oraya gittim. Metrobüse yakınsanız o salonu kullanabilirsiniz. Akasya avm de güzeldi, karşıda olsa bile toplu taşıma ile ulaşım kolay olduğundan oraya da gidebilirsiniz.
-
Bir işime yarar mı fikrim yok ama içimden bir ses al, al deyip duruyor
-
bu hafta 86tl bakiyem vardi. 90lik bilettecgv para kullan secenegi cikmadigi icin 100tllik bakiye aldim. 🤔
merak ettim niye kısıyorlar, elektrik faturası için mi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler yanıtınız için. Görüntü sorunu hallolsa bile ne yazıkki gittiğim her salon ileri seviyede pisti. Sanırım sinema işini sonlandırıcam gibi duruyor.
Lensin kullanım ömrünü artırmak için parlaklık kısılıyor
ok, maliyet yine yani. herşeyden kısıp bi de üstüne fiyatı 5 katına çıkıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
John wick çok iyiydi. Bir de hafta içi olduğu için salonda tek biz vardık. Geçen almıştım uygun bulunca gidiyorum yine aldım. Teşekkürler.
O sorunun çözümü maalesef zor. İnsanlarımız sinemada bir şeyler yemeyi, içmeyi çok seviyor ama mısır, içecek kutularını bile sinemada bırakıp çıkıyorlar. Bu gözler 4dx (koltukları hareket eden ve salona rüzgar, su efekti veren sinema) salonunda mısır yemeye çalışan insanları gördü. Salonlar, maliyeti azaltmak amacıyla seans aralarını kısa tutup çalışan sayısını da düşük tuttukları için, o kısıtlı sürede anca çöpler vs toplanıyor, yere ve koltuklara dökülen mısırları vs anca üstün körü temizleyip geçebiliyorlar. Alternatif olarak Gold class salonlarda koltuk sayısı az oluyor, koltukları vs daha kaliteli oluyor. Daha hijyenik bir salon istiyorsanız bu tarz premium seanslara bakabilirsiniz. Onlar da haliyle pahalı oluyorlar. Uzun zamandır gold salonda filme gitmedim, görüntü ve ses kaliteleri şu aralar nasıldır bilmiyorum.
Ekstradan şimdi aklıma geldi. Cevahir avm yakınında, Torun Center sineması vardı. Ön gösterimde Top Gun Maverick izlemiştim ve salon küçük olsa da, gayet iyiydi. Ama ön gösterim olduğu için farklı muamele yapmış olabilirler. Biletli gidince nasıl bir deneyim yaşatırlar, parlaklığı kısarlar mı bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 12 Nisan 2023; 2:1:35 >
-
yetişemedik bitmiş tüh .
-
Kampanya bitti mi ? Kod dusuyor ama odeme yapmaya calisinca daha once faydalandiniz diyor. Denemek icin girmistim dun sadece alim yapmamistim.
Hepsiburada üzerinden aldım fakat voucher hatası veriyor kodu kullanmak istediğimde. Denemek için fırsat me üzerinden aldım 1 tane de onu sorunsuz ekledim hesaba. Ne yapabilirim başına gelen var mı ?
-
Firsat me uzerinden kodu kullanabildiniz mi ?
Bende hepsiburada uzerinden aldim, hediyelerde ayni hatayi veriyor ama puani ekledim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X