Bu CGV paralarla mobil ya da web üzerinden bilet alma imkanı kaldırıldı mı? Daha önce bu paralarla bilet alabilmiştim ama şimdi ödeme adımına kadar gittiğimde cgv para kullanabileceğim bir seçenek çıkmıyor. Acaba başka bir yolu mu vardı da ben unuttum? |
Paribu Cineverse Cgv Moviepass 330 TL CGV PARA - Kova Mısır - Süpriz Hediye - 220 Tl (6. sayfa)
-
-
Alınıyordu, başka bir menüden denemen lazım. Geçmiş zaman tam hatırlamıyorum, profilim yada cgv para yazan bölümden Alcan bileti sanirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CGV paranın bilet tutarından fazla olması lazım. Pcden dene.
-
Teşekkür ederim hocam, sorunun sebebi bu demek ki.
Miktar bilet fiyatından az ise sinemadan alabilirsiniz. Bakiyeyi kullanırlar eksik olan kısmı ödersiniz. Geçenlerde ben o şekilde kullandım.
-
Web MoviePass Refill diye hediye geldi nedir bu
Hocam bildiğim kadarıyla kova mısırınızı kodla tekrar doldurmanızı sağlıyor.
-
Peki aynı gün alma zorunluluğu var mıquote:
Orijinalden alıntı: NHCanXHocam bildiğim kadarıyla kova mısırınızı kodla tekrar doldurmanızı sağlıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazı yerlerde de hediye cgv para yuklendigi yazıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben benzer bir kodu aynı gün kullanmıştım. Zaten kodlara ait son kullanım tarihini mesajla iletiyorlar diye biliyorum.
Eğer CGV Para yükleme durumu varsa kodu web sitesinden girerek deneyebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X