< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Paribu Cineverse Cgv Moviepass 330 TL CGV PARA - Kova Mısır - Süpriz Hediye - 220 Tl (4. sayfa)
-
-
Bende faydalandim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nays bana hata verdi kullanamadım tosladan aldım 10 tl zararım var o yüzden
Kodlar hala gelmediyse kesin bir sıkıntı var demektir. Nerden almıştın hepsiburada üzerinden mi?
-
Sürpriz hediye misirmiş
Aynen hepsiburadadan almistim. Kayit olusturdum donus bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 17 Nisan 2023; 12:48:25 >
Gelen 2. kod hediye mısır kodu.
3. olan süpriz koddanmı mısır çıktı?
-
Yüzde 30 indirimli mısır çıktı herkeze farklimi bilmiyorum
Geçen gün aynı gün 2 adet 330TL lik kod girdim hesaba 660 yerine 550 yattı. Günlük yükleme limiti 550TL olduğu içinmiş. Peki aradaki 110TL ne oluyor bu durumda?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu şekilde yüklemeyin yükleyemezsiniz diye uyarısı vardı bildiğim kadarıyla. Çok bilgim olmasada mantıken yardımcı olmaları lazım ama sanki kullanıcı hatası gibi değerlendirip pek ilgilenmiyorlar. Birkaç şikayet görmüştüm böyle ama bir kayıt oluşturun çok geçmeden.
Şimdi bende satın aldım cgv yüklendi de mısır kodunu büfeye mi söylüyoruz yoksa başka yolu mu var
Büfe
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı olay başıma geldi.
Kayıt oluşturdum ertesi gün hesaba eklediler
Buraya yazdıktan sonra bir mail adresi bulup (misafir.iliskileri@cj.net) yazdım durumu ama dönüş veya düzeltme yapılmadı henüz.
Siz nereden kayıt oluşturmuştunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 19 Nisan 2023; 1:13:17 >
Çağrı merkezi 0850 220 09 67
Hediyeyi nasıl görüyoruz?
-
Sinema büfesinde kodu söylediğinizde sisteme giriyorlar ve ne hediye çıktığını söylüyorlar. Bize geçen gittiğimizde mısırda indirim çıktı, zaten kova boy mısır koduyla mısır almıştık. İçecek indirimi olmasını tercih ederdim, 1 tane kutu içecek 50TL idi 2 adette kutu içecek alıp yüklenen bakiyeyi bitirdim.
-
Teşekkürler bilgi için.
-
Çözüm bulabildiniz mi aynı sorunu yasiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çözemedim ne yazık ki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bende 426 cgv para var 5 bilet 450₺ gişede bilet alırken 426 cgv para kullanıp üstüne 24₺ nakit versem olur mu bilgisi olan var mıdır ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X