Şimdi Ara

Kartımı Sadece Güvenilir Sitelerde Kullandım ama Şüpheli İşlem Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Paracard Bonus'unuz telefon ve posta ile alisverise kapali oldugundan isleminiz gerceklestirilememistir. Paracard Bonus'unuzu telefon ve posta ile alisverise acmak icin "MOTO" ve kartin son 6 hanesini yazip 3340'a gonderebilirsiniz B002

Bu sabah bir SMS geldi şu şekilde ama benim anlamadığım

Amazon, Hepsiburada, Trendyol haricinde kullanmadım ben bu kartı. Garanti Müşteri hizmetlerin aradığımda nereden işlem yapıldığını göremiyoruz kartınızı iptal edip yenisini yollayalım dediler kabul ettim. Anlamadığım kim nasıl yapar bunu? Atm kart girişlerindeki kopyalama cihazları hala mı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• grikurtccc G kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu bende merak ettim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende de daha önceden TEB de olmuştu kredi kartım vardı şu kadarlık harcama için onay kodunuz diye mesaj gelmişti yabancı bir siteden alışveriş yapılmak isteniyordu. Banka ile iletişime geçtim yeni kart yolladılar sonra yeni gelen kartta bir hafta sonra aynısı oldu sadece iki defa kurumsal markette kullandım ne ATM ne internette hiç bir yerde kullanmamıştım bende iptal ettirip banka değiştirdim. Nereden ele geçiriyorlar bankaların güvenlik sorunu mu var bilemiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.