silinebilir..
.
2 yıllık abonelik bitiminde işlem yapmaya gerek var mı?
Merhaba arkadaşlar,
2 yıllık fiber giriş paketi aboneliği bu ay sonunda bitiyor. Telefonla arayıp sormuşlar, devam etmeyeceğiz denmiş. Abonelik bitiminde hizmet otomatik sonlanır değil mi? Birşey yapmamız gerekiyor mu?
Sanırım sadece modemi teslim etmemiz gerekiyor, kutusu atılmıştı sorun olmaz umarım. Bu arada modem ZTE H3600 ve çekim kalitesi çok iyiydi. 100mbit kullanan komşumun modeminden daha iyi çekiyordu.
Kablonun toprak hattında düşük elektrik gözükmesi?
Merhaba arkadaşlar,
3 mt lik grup priz var. Açma kapama düğmesi arızalanmış yenisini alıp değiştireyim dedim. Düğme hafiften erimiş, evde ufo vs kullanmışlar bazen o yüzden. Kablo zaten 3x1 buna hiç uygun değil.
Neyse, soruma geleyim. 3 uç açıkta fişi taktım ve kontrol kalemi ile kontrol ettim. Toprakta düşük de olsa kaçak gözüküyor. Kontrol kalemi yanıyor,ama dokunduğumda çarpmıyor. Prizdeki toprağı kontrol ettim onda kaçak yok. Bunun sebebi kablonun zarar görmüş olması mı? Kullanmayıp atmalı o zaman sanırım.
windows 10 word dikte nasıl çalıştırılır?
Merhaba,
lisanslı windows 10 kullanıyorum. Word 365 var, wordu açıyorum dikte düğmesine tıklıyorum kayıt ediyor gözüküyor. Ama, yazmıyor. Sorun ne olabilir?
Prime video için 2 kişilik yer var.__DOLDU__
3 gün önce denemek için üyelik aldım. Birkaç dizi buldum fena değil, devam edebilirim. Düşünen varsa aylık 13 tl den 2 kişi gelebilir. Ay sonunda kalmaya karar verirseniz 3 aylık olarak devam edebiliriz.
Adidas AX3 Terrex Goratex 1317 tl
Adidas mağazasında 1550 tl idi. Müşteri kaydı yapıp %15 daha indirim olduğunu başka bir müşteriden tesadüfen duydum ve ben de yararlandım.
All in One pc ofis için sizce hangisi?
|
Bloğu kaldır ile konu neden silinmiyor??
|
whois bilgisinin gizli neden ücretli?
|
mobilde sıcak fırsatlar açılmıyor
|
olumlu alışverişlerim; buraksendag/phobia/natura/goztepeli_TR/Taichie/dilaver_isik/Mp3DeLiSi olumsuz alışverişlerim: arda1811 |
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 16 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.054
İkinci El Bölümü Mesajları: 98
Konularının görüntülenme sayısı: 55.091 (Bu ay: 1.089)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 182 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar