Bildirim
Adidas AX3 Terrex Goratex 1317 tl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi mağaza ?
-
Nette tükenmiş görünüyor mağaza mı bu -
online mağazada tükenmiş görünüyor
-
Online değil, İzmir optimum mağazası. -
Acaba bütün Adidas mağazalarında geçerli mi -
İzmit outlet centerdan da ben aldım. Sadece outletlerde var sanırım -
Bulunduğum yerde sadece küçük bir bayii var ama gidip soracağım -
Hocam mümkünse foto koyar mısınız, izmit outletde gözüme farklı geldi almamıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecnotr -- 15 Ekim 2022; 15:34:45 > -
Merhaba,
Kutunun yan tarafındaki bilgileri resim paylaşır mısınız çok rica etsek. -
Çalışıyorum eve gecınce unutmzsam atayım arkadaslar
Ayakkabı bunun aynısı bu arada
https://www.adidas.com.tr/tr/terrex-ax3-mid-gore-tex-yuruyus-ayakkabisi/BC0466.html -
Ama bu 1317 tl değildir. Bileklikli olanlar biraz daha pahalı oluyor.
-
-
Bu ülkede ekonomik kriz var diyenin anlini karışlarım nerede bir tık indirim olsa yağma ediliyor marketler desen müşteri kayniyor yollar araç yoğunluğundan geçilmiyor 30 bine otel rezervasyonu uygun diyip saldiranlar mi ararsin. -
Aynen kanka.
halk uçuyor!
-
-
-
Dostum başka var mıydı yoksa bitti mi? Bende yarın uğrayabilirim outlete.
-
Bugün almadığın her şeyi yarın iki katına alıyorsun, ne yapsın millet? -
Bir bitmediniz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bugün almadığın her şeyi yarın iki katına alıyorsun, ne yapsın millet?
|
Bir bitmediniz. |
Yüksek enflasyon ve döviz kuru var. Görünen o ki en az 2023 2. çeyreğine kadar devam edecek. Fiyatlara sürekli zam geldiği için insanlar ihtiyaçlarını ertelemek yerine öne çekiyor, talep artıyor. En alt seviye spor ayakkabı 500-600 try den başlar olmuş. Piyasa şartlarında bu spor ayakkabının fiyatı gayet iyi ve ihtiyacı olan bir kişi nakit parası olmasa bile kredi kartına taksitle alır ve iyi de yapar. Buradan insanların alım gücü çok iyi anlamı çıkmaz.
Milyonluk ev derken sanki çok pahalı ve lüks gibi vurgulamışsınız ama milyondan aşağı ev kalmadı zaten. Şuan mevcutta ev almak çok zorlaştı. Ev fiyatları yüksek, kredi oranları yüksek, kredi veren banka bulmak bile dert. |
Benzer içerikler
- bim kokoreç fiyat
- afyon eko sucuk yorumları
- coffy bedava kahve
- boyner çark hangi markalarda geçerli
- bim soğuk baklava
- black friday ne zaman 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X