Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Bellythief , Impuissant , tosoon Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
966
Cevap
43
Favori
41.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 hattimi da 22 sinde Bimcellden Vodafone faturaliya taşıdım sagolsun Birkanbey ustam cok yardımcı oldu birisini 30 GB 230luk diğerini 60 GB 324luk pakete tasidik ilk ay her birinin 30+10 GB ekstra hediye interneti sonraki aylarda da ekstra iki ay 30ar GB hediyesi de cabası 12 ay da sabit fiyat bence fp olarak en iyisi diyebilirim Allah Razı Olsun ve de herkese gönlünden geçeni versin Rabbim Teşekkürler
  • Merhabalar taşımayı bayiye yönlendirmiştim fakat vazgeçtim taşımaktan bayiden almazsam herhangi bir şey olurmu?
  • livazzxd kullanıcısına yanıt
    Merhaba neden vazgeçtiniz acaba sakıncası yoksa soyleyebilirseniz cok mutlu oluruz, olumsuz bir durum mu yasandi ya da mevcut operator yeni ve güzel bir paket mi teklif etti? Teşekkürler
  • japonadam J kullanıcısına yanıt

Uzun süreli kullanılmayan hesaplarda güvenlik amacıyla şifre hesapta kayıtlı telefon numarası üzerinden sıfırlanana kadar özel mesaj kullanımı askıya alınmaktadır.

Şifremi unuttum'a basıp telefon yoluyla ile şifrenizi yenileyin düzelecektir ayrıca profilimdeki sosyal medya hesaplarından da ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 23 Aralık 2024; 17:42:11 >
  • Cumartesi başvurdum arayacaklar dedi mh arayan kimse olmadı, yalan oldu herhalde
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt

@Richard Parker Kurye-Evrak onay araması için diyorsanız yoğun olduğu için bazen hiç arama düşmüyor bile, en sağlam yöntem edevlet onaylı yada mağaza teslim.

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Başvurduğum bir saat içinde e-devlet 'e bankacılık üzerinden ulaşamadığım için kuryeye atmıştı.

Yapacak bir şey yok. Bazı şeyler hakikaten kısmet.

Neyse bende kullanmam internet kendileri bilir.

• Tt den geçiş yaptım. Dün mağazadan evrakları imzaladım. Yarın akşam 21 de açılacak. Bence hızlı işledi süreç
  • Arkadaşlar dun geçiş başvurusu yaptım. kurye ile teslimatı seçtim.

sonra dijital kuryeden sms geldi randevu tarihi seçin diye. onu da bugun olarak seçtim. kurye adı gozuyordu.

bugun yine mesal geldi. işlemin tamamlanması için adresinizi guncelleyin diye.

adresim dogru olmasına ragmen tekrar girdim bu seferde yarına attı randevuyu. kurte de gozukmuyor, "Atama bekleniyor…" yazıyor

bu dijital kuryenin musteri hizmetleri yok mu? hiç bi yerde bulamadım. vodafone'u mu aramam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 23 Aralık 2024; 19:4:13 >
  • xcode35 X kullanıcısına yanıt
    05342251842
  • xcode35 X kullanıcısına yanıt
    Linki tıklayıp randevu alma sayfasını açarsan whatsap linki de var oradan da bu numara uzerindeb irtibata geçebilirsiniz teşekkürler
  • 19 Aralık'tan itibaren 3 GB tarifedeyim, 99 TL. Vergi 14 TL, Premium üyelik 40 TL. Toplam 155 TL diyelim.

Her ay 100 TL fatura ödeme indirimi. Her ay 350 TL üstü Yanımda alışverişine 100 TL indirim, Migros, A101, Opet çeki gibi her halükarda yapılacak harcamalarda kullanılabilir. Ayrıca Vodafonepay'de kurum faturası ödemelerinde belirli bir limite kadar %10 iade, mesela internet faturam 350 TL, bundan teoride 35 TL iade alacağım. Hat faturası ödemesine de %10 iade, buradan da 10-15 TL alacağım. Üstüne S Sport Plus aylık üyelik.

Gözden kaçırdığım bir şey yoksa bu haliyle Premium üyelikte Vodafone benim aboneliğimden zarar ediyor.

• robocop2241 R kullanıcısına yanıt

whatsapp'ta otomatik mesaj var.

yarın aramayı deneyecem. teşekkekurler bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 23 Aralık 2024; 21:19:16 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

aynen benimde Red logosu var sol üstte

• Vodafone müşteri hizmetlerine robot olmadan direk bağlanmanın yolu nedir?
  • Shadowylord kullanıcısına yanıt

Numaralardan biri 05425420000.

• leventserdar kullanıcısına yanıt
    Tobi çıkmıyor mu bu numaradan ?
  • Shadowylord kullanıcısına yanıt

İki - üç defa tuşlama yaptıktan sonra temsilciyle konuşulabiliyor.

• leventserdar kullanıcısına yanıt
    Hangi tuşlar?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.