Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hal33 , DarK PaSSenGeR , Birkanbey , kizilsultan Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
973
Cevap
43
Favori
41.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ayın 9unda basvurup mevcut taahhutum 10 sonrasında bitiyor diye cayma bedeli ödememek için geri iptal etmistim basvuruyu.

bu pazar yine basvurdum internetten. herhangi bir hata vs vermedi. kurye ile teslimatı secmistim.

2 gundur kurye gelmeyince musteri hizmetlerini aradım. meger ilk basvuruyu iptal ettigim icin 2. basvurup alınmamıs.

saglık olsun ne diyeyim.

ama çok sacma yani bu kendi websitelerinin hatası. keşke bilgilendirselerdi.

• xcode35 X kullanıcısına yanıt

Evet kotu olmus. Kismet. Bir arkadas 1 gunlugune bimcell e gecis yapip yine kendi operatorune donerek indirimden faydalandigini soyledi hocam. Bu da bir secenek

• leventserdar kullanıcısına yanıt

350 TL üstü yanımda'dan ne alınabilir? Piyasaya göre pahalı mı? Ben hattımın aktifleşmesini bekliyorum.

• turuncutimsah T kullanıcısına yanıt

Peki ben de pazar günü e-devlet üzerinden onaylayıp, dün de kuryeden teslim aldım ama hala açılmadı. Şubelerden yapsaydım daha mı hızlı olacaktı?

• Freezone logosu geldi ama freezone fırsatlarına tıkladığımda bilgileriniz doğrulanıyor 48 saat bekleyin diyor. Sms de attım freezona hoşgeldin dedi.

Sosyal pass alamıyorum 189 tl ücret çıkıyor ne yapmam lazım
  • Şuan turkcelldeyim, musteri hizmetlerini arayip sordugumda cayma bedeli 450tl diyor. Acaba numarami vodofoneye tasidiktan sonra ekstra bir ucret cikar mi?
  • Vodafone'a geçtim şimdi turkcell'e geri dönebilir miyim?
  • Vodafone da volte yi kapamanin çözümü varmı. Zira sim menüsünde aç kapa ayarı yok?
  • holocoust1903 kullanıcısına yanıt

Usta kampanyalar bitti Turkcell de Vodafone da iyi kampanyada kal bence.

• Kuryeden arayan soran olmadı. Yalan oldu herhalde.
    Mh arasam yardımcı olur mu diyeceğim ama Vodafone olduğu aklıma geliyor.
    Yazık oldu

Edit: şimdi baktım 26 aralığa gün vermişler.
    Umarım patlamayız Vodafone zerre güven vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 25 Aralık 2024; 9:32:9 >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt

Araç sahipleri Opet yakıt kartı alabilir, kargoyla geliyormuş. 250 + 100 TL A101 veya Migros alışveriş kodu alınabilir.

• Tarifeyi kaçırdık galiba. aslında site banner ın tarife hala görünüyordu aradım kem küm ettiler. Şikayet var a yazdım ama çözüm yok. Aslında ortaokula giden oğlumun tuşlu telefonu için geçiş yapacağım uygun fiyatlı tarife arıyorum vodafone olması fark etmez

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.