Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
993
Cevap
39
Favori
45.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayın 9unda basvurup mevcut taahhutum 10 sonrasında bitiyor diye cayma bedeli ödememek için geri iptal etmistim basvuruyu.

bu pazar yine basvurdum internetten. herhangi bir hata vs vermedi. kurye ile teslimatı secmistim.

2 gundur kurye gelmeyince musteri hizmetlerini aradım. meger ilk basvuruyu iptal ettigim icin 2. basvurup alınmamıs.

saglık olsun ne diyeyim.

ama çok sacma yani bu kendi websitelerinin hatası. keşke bilgilendirselerdi.

• xcode35 X kullanıcısına yanıt

Evet kotu olmus. Kismet. Bir arkadas 1 gunlugune bimcell e gecis yapip yine kendi operatorune donerek indirimden faydalandigini soyledi hocam. Bu da bir secenek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leventserdar kullanıcısına yanıt

350 TL üstü yanımda'dan ne alınabilir? Piyasaya göre pahalı mı? Ben hattımın aktifleşmesini bekliyorum.

• turuncutimsah T kullanıcısına yanıt

Peki ben de pazar günü e-devlet üzerinden onaylayıp, dün de kuryeden teslim aldım ama hala açılmadı. Şubelerden yapsaydım daha mı hızlı olacaktı?

• Freezone logosu geldi ama freezone fırsatlarına tıkladığımda bilgileriniz doğrulanıyor 48 saat bekleyin diyor. Sms de attım freezona hoşgeldin dedi.

Sosyal pass alamıyorum 189 tl ücret çıkıyor ne yapmam lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şuan turkcelldeyim, musteri hizmetlerini arayip sordugumda cayma bedeli 450tl diyor. Acaba numarami vodofoneye tasidiktan sonra ekstra bir ucret cikar mi?

• Vodafone'a geçtim şimdi turkcell'e geri dönebilir miyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone da volte yi kapamanin çözümü varmı. Zira sim menüsünde aç kapa ayarı yok?

• holocoust1903 kullanıcısına yanıt

Usta kampanyalar bitti Turkcell de Vodafone da iyi kampanyada kal bence.

• Kuryeden arayan soran olmadı. Yalan oldu herhalde.
    Mh arasam yardımcı olur mu diyeceğim ama Vodafone olduğu aklıma geliyor.
    Yazık oldu

Edit: şimdi baktım 26 aralığa gün vermişler.
    Umarım patlamayız Vodafone zerre güven vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 25 Aralık 2024; 9:32:9 >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt

Araç sahipleri Opet yakıt kartı alabilir, kargoyla geliyormuş. 250 + 100 TL A101 veya Migros alışveriş kodu alınabilir.

• Tarifeyi kaçırdık galiba. aslında site banner ın tarife hala görünüyordu aradım kem küm ettiler. Şikayet var a yazdım ama çözüm yok. Aslında ortaokula giden oğlumun tuşlu telefonu için geçiş yapacağım uygun fiyatlı tarife arıyorum vodafone olması fark etmez

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Pazar günü tarifeyi e-devletten onaylayıp geçtim. Pazartesi kurye de hattı teslim etti ama hala açılmadı? Niye böyle uzadı?

Size kurye ne kadar hızlı ve güzel gelmiş ben su an kurye ile cebellesiyorum gelmiyorlar zorla aynı adrese tekrar güncellettiler bir gün sonraya teslim tarihini attılar muhatap birisine de ulaşamıyorum ne yazık ki ilgili kurye şirketinden...

• robocop2241 R kullanıcısına yanıt
    Ben İstanbul’da olduğum için hızlı geleceğini tahmin ettim. Farklı şehir olsam şube teslim almayı seçerdim. Ama keşke şubeden teslim alsaymışım diyorum çünkü dün gece son faturam kesildi boşu boşuna Turkcell’e 20-30₺ ödücem

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Whatsapp hattından otomatik santral robot çıkıyor çağrı merkezi de otomatik robot konusuyor Birkanbey ustam Twitterdan dm at yaz dedi ama twittere tövbe dedim kullanmıyorum artık yarını bekleyeceğiz ama pek umudum yok hayırlısı bakalım...

Gebze merkezleri görünüyor izmit merkezdeyim ben de cok uzak sayılmam pazar tüm işlemleri internetten tamamladım bugün çarşamba yarın perşembe halen ne olacağı belli değil bu kadar zor olmamalı bu işler yarın inşallah atama olur aynı gün teslim olur daha hat açılacak aktivasyon yapilacak çünkü isimiz is yani...

Şayet yarın teslim alıp önümüzdeki haftaya atarsa beni köprüleri atarız o zaman olmaz oyle is buyuk sıkıntı yani...

• @Wampire^^ Doğum tarihi hatasına dikkat ettiyseniz sorun olmaz bekleyin.

@robocop2241 Kurye firmasının bölgesindeki başvuru adeti, sahadaki personel sayısı vs. etkiliyor.

@Shadowylord Mhden volte kapatılıyor.

@DarK PaSSenGeR O kadar yazdık 22 Aralık son diye mhlerin 31 Aralık demesine bakanlar yanıldı...

@Richard Parker Patlayacak bir şey yok gelmezse otomatik başka tarihe atanır çok normal bu ay böyle durumlar yaşanır.

@Impuissant 4 gün sonra kontrol edin fırsatlar gelince görünmeli.

@turuncutimsah Edevlet onaylı başvurular sadece kurye, bayi işlem yapamaz.

Bu arada yoğunluğum nedeniyle konuya bakamadım baya sorular birikmiş ayrıca bana son 3 gün içinde yazan herkese eski fiyattan geçirme konusunda yardımcı oldum maalesef dün akşam tamamen kapandı(Parayla yapanlar şikayet etmiş olmalı...)

Ayrıca 2 haftadır diğer konuda kod paylaşıp burada sorulara cevap veriyor muş gibi yapanlar malum davet kampanyası bitince konuya uğramamışlar tabi öküz öldü ortaklık bozuldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 25 Aralık 2024; 15:18:26 >

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.