Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
993
Cevap
39
Favori
45.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de pazar akşamı başvuru yaptım. Ama hala onay için arama yapılacak deniyor.. Ben hızlı olur diye e-devlet seçtim ama onay için gerekli yeri bir türlü bulamadım. Keşke bayi seçseydim. Bu durumda ne yapmalıyım? Bu aşamadan sonra bayiden al seçeneği olmaz mı? Ayrıca diğer hatta ayın 8-9 u gibi başvuru yaptım. Onda aynı gün aradılar ve ertesi gün kuryeye verildi. Ama şimdi durum böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonbahar78 -- 24 Aralık 2024; 0:1:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya bitti mi ya

• dj_citax kullanıcısına yanıt
    Bitti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sonbahar78 kullanıcısına yanıt

3:33 ten itibaren yapmanız gereken işlem

Netgsmyoutube
    Netgsm'den 0510 ile başlayan yeni hat alabilir veya mevcut numaranızı Netgsm'e taşıyabilirsiniz. 00:00 SIM Kart Siparişi 01:21 Abonelik Aşamaları 03:23 e-Devlet Onayı 04:35 Belge Yükleme Detaylı Bilgi: https://www.netgsm.com.tr
    https://www.youtube.com/watch?v=eX-shicpa3w
  • 12 ay sonra yine geçirecekler kazık fiyata hepsi ne uğraşmış millet  

• neden aralık son ocakta ne varki?? telekom beni ha bire arayıp duruyor.

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Ne yapsın insanlar. 12 ay sonra yüksek fiyat verirler diye 12 ay yüksek fiyat mı kullansınlar. Nasıl mantık sizinki.
    Dh de gezen adam illa yolunu bulur. Her sene hattını taşıyan adamdır. Yüksek ödemez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Ne alaka sabahın köründe rüyanda mı gördün bani  bana ne ne yaparlarsa yapsınlar ben sonunda olacağı söylüyorum  hayret bir şey sanki zammı ben yapıyorum  İyi her sene taşı yolunu bul bana ne arkadaş ya 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 24 Aralık 2024; 10:2:4 >
  • çok teşekkürler Birkanbey

• robocop2241 R kullanıcısına yanıt

numara kullanılmamaktır diyor

• xcode35 X kullanıcısına yanıt
    0850 822 22 22

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turkcellden geçiş yaptim ancak internetim cok yavas. 0.60 mbps gosterdi. Fotograf bile indiremiyorum.
    Tobi bulundugum bolgede altyapi çalışması oldugunu soyledi ama sanki bu klasik bahane gibi geldi.
    Bu tarz hiz problemi yaşayan var mi?
    Ucretsiz iptal hakkim varmış. Bunu kullanip turk telekoma gecmeyi dusunuyorum. Turk telekom nasildir?

• legendaddy kullanıcısına yanıt
    Bölge neresi kırsal kesim mi şehir merkezi kalabalık bir bölge mi, Bimcell Telekom mobil internet kullandım fena değil ama hiz cok dalgalı dag başında hiz mukemmel 190 mbps gördüm şehir merkezinde 10/15 mbps arasi gidiyordu yer yer 1 mbps e kadar iniyordu yer kocaeli geneli için konuşuyorum elbette

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    İstanbul şehir merkezi. Dün ayni yerde 50mbps gördüm turkcell ile. Bugun vodafone ile 2mbps görmüyor.

Maalesef buda işe yaramadı. Telesekreter çıkıyor whatsapp numarasına yönlendiriyor

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Merhaba. E devletten onaylayıp kurye teslimi seçmiştim. Bunu mağaza teslime çevirebilir miyim ?

• tdsosyal T kullanıcısına yanıt

Merhaba hayır edevlet onaylı başvurular sadece kurye tarafından teslim ediliyor.

• Benim kurye gelmedi. Aynı kurye Vodafone randevumuza da atanmış. Gelmezse durum ne olacak ?

• Hattim yarin saat 23.30 da turkcell den vodafone a tasinmis olacak. Sebekesi bir turkcell degil elbette ama cebimizi dusunmek durumundayiz. Bu arada online dan basvurduktan sonra 3 gun icinde sim kartimi bayiden almam gerekiyordu. Islerden dolayi gidemedim 4. Gunde aldim bir sikinti cikmadi. Kampanyanin sonuna yetistim. Bakalim artik her yil operator degistirecegim. 60GB paketini secmistim.

• tdsosyal T kullanıcısına yanıt

Bence bir vodafone bayisine gidip bugun sim kartini almayi dene derim.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.