Kasko iptali hakkında
Arkadaşlar kasko nasıl iptal edilirka? Sonradan iptal ediyor diye biliyorum ama. Çünkü ilk araç alırken bayi yüksek fiyat söylüyor iptal ettim diyenler vardı. Ben aracı ilk aldığımda kasko ve sigorta piyasa fiyatları ile aynı idi. O yüzden öyle iptal gibi bir şey olmadı. İlk yıl bitti. Yıllık bakım için bayiye gittim. Oraya yaptırmak iyi olur diye düşündüm. Nasıl olsa fiyatlar aynı. Ancak bu sefer sigorta fiyatı aynı gibi idi ama. Kasko fiyatı bayağı yüksek geldi. Ama kaskoyu mecburen yaptırmak zorunda kaldım. Dedim nasıl olsa iptal edilir?
Digitürk cayma 7-15 gün cayma
İyi günler. Acaba ilk kurulum için kaç günde iptal hakkımız var yada böyle bir şey var mı? Konuştuğumuz farklı kurulum farklı ücret farklı. 10 tane yere bağladılar. Hepsine tek tek olayı anlatmak zorunda kaldık.. bunlar da 7 gün 15 gün ücretsiz cayma hakkı gibi bir şey var mı acaba?
Digitürk ve Akıllı TV beraber kullanmak
Arkadaşlar bir sorum olacak. Evde Digitürk var. Smart TV de beraber nasıl izlenir. Ben de bundan vardı. Bayağı önce almıştım. Neredeyse 10 yıl önce. O zaman Türksat ve hotbird vardı. Evi taşıdım aklıma geldi. Ama ikisini göstermiyor. Tüm kombinasyonları denedim ama teki çalışıyor. İki kabloyu takınca sadece Digitürk var. Digitürk çıkarınca smart TV. Acaba bu yanlış splitter mı? İkisinin de çalışması için farklı bir splitter mı olması lazım?
PTT AVM deterjan fiyatları
Arkadaşlar PTTavm sitesinde deterjan fiyatları neden böyle. Neredeyse yarı fiyatına.
Arkadaşlar 1 yıllık TV plus abonelik bitti. 4 kişi idik bir arkadaş devam etmeyecek. 3 kişiyiz 1 kişilik yer var. Yıllık 100 TL. Hemen başlayacağız.
Arkadaşlar Allah nasip ederse 15 20 gün sonrası için sıfır yeni bir araç alacağım. Ama bayii sigorta ve kaskoyu kendisi yapıyor? Genellikle bunu zorunlu kılıyorlar ve bunun normal fiyattan daha yüksek olduğu söyleniyor.
Araç olmadığı için sorgulama yapamıyorum. Dolayısıyla fiyat konusunda hiçbir bilgim yok.
Araç aldıktan sonra hem sigortayı hem kaskoyu iptal edebilir miyim? Eğer iptal edileibiliyorsa ne kadar süre içinde iptal edersem para konusunda zararım olmaz?
Windows 7 geri yükleme sorunu
Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var. Win 7 ultimate kullanıyorum... Açılışta sürekli hata veriyordu. Onar dedim sistem geri yükleme çıktı.ben de tamam dedim. Tarih falan sormadı... Ama bir baktım taa bir sene önceki yükleme çıkıyor... Yani ona dönmüş.... Ama masaüstüde kalan en alakasız 2 tane Excel dosyası var... Excel açıyorum yeni diyorum. 2022 öncesi var eski açılan dosyalar çıkıyor. Yeni olan dosyaları bulamıyorum...
Ama ben onları d sürücüsüne kaydettiğime eminim. Sistem geri yüklemede o dosyalar yok... Böyle bir şey olur mu? Diyelim masa üstüne kaydettim. Ama yeni 2 dosya çıkıyor... Nasıl geri alırım bu geri yüklemeyi. yani en önemli 2 dosyayı bulamıyorum... Geri yükleme iptal geri yüklemeden önceki zamana nasıl dönerim... Sistem geri yükleme seçince yine ilk kurulum yaptığım zamanki var.
Arkadaşlar kullandığım internet firmasını değiştirmek istiyorum. Bu yazdığım firmaların fiyatları neredeyse aynı. 100 mbps için. Tam poyraz net ye karar kılmıştım. Hatta sözleşmeyi gönderdiler. Ama bir baktım... Aaa oda ne onlar da hemen zammı koymuşlar... Hepsi aynı ama onun fiyatı daha uygun diye onu tercih ediyordum. ama şimdi hepsi aşağı yukarı aynı fiyat. Hepsinin artısı eksisi var. Sizce hangisini tercih etmeliyim...
Arkadaşlar oturduğum ev Toki'ye ait. 4 yıldır bu evde oturuyorum. Son zamanlarda özellikle fırın çalıştığında bu sağda işaretlediğim sigorta atıyor. Mesela hemen atmıyor. Fırın çalışıyor, 15-20 dakika sonra, fırın iyice ısındığı zaman atıyor. Hemen kaldırınca kalkmıyor hatta. 2-3 dakika bekledikten sonra kaldırıyorum, öyle kalkıyor. Bugün mesela öyle ekstra çalışan birşey olmadığı halde attı. Elimi ellediğimde sıcaktı. Acaba neden olabilir? Değişmesi mi lazım? Ne diye arayacağım mesela? Alsam kendim takabilir miyim? Malum yasaklar vs.
Bilgisayarımda Google hesabı senkronize edilmiyor
Arkadaşlar 3 tane farklı bilgisayarda, ayrıca 2 telefonda kullandığım google hesabında şöyle bir sorunum var. Bizim çocuk ne yaptıysa bilgisayarın birinde chrome geçmişini temizlemiş. Kullandığım bir sürü şifre vs. otomatik geliyordu. Tabi sildiği için şimdi şifreler gitmiş. İçlerinde şifrelerini hatırlamadığım yerler bile var.
Ancak şöyle bir durum var. Diğer bilgisayarı açıyorum orada sıkıntı yok. Telefona bakıyorum orada da sıkıntı yok. Geçmiş de görünüyor. Otomatik şifreler de var. Ama silinen bilgisayarda bir türlü getiremedim. Chrome sildim, kaldırdım tekrar yükledim. Ancak düzelmedi. Senkronize et dedim. Onu da en son silinmiş haline senkronize etti.
Geçmişi, şifreleri vs. nasıl senkronize edebilirim? Nasıl geri getirebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Meslek: Memur
Kaderi tenkid eden başını örse vurur, kırar. Rahmete itiraz eden, Rahmetten mahrum kalır. Herşey kader ile takdir edilmiştir. Kısmetine razı ol ki rahat edesin... |
Kaderi tenkid eden başını örse vurur, kırar. Rahmete itiraz eden, Rahmetten mahrum kalır. Herşey kader ile takdir edilmiştir. Kısmetine razı ol ki rahat edesin... |
Son Giriş: 18 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 15 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.612
İkinci El Bölümü Mesajları: 399
Konularının görüntülenme sayısı: 95.396 (Bu ay: 1.002)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 92 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket