Şimdi Ara

Kasko iptali hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kasko nasıl iptal edilirka? Sonradan iptal ediyor diye biliyorum ama. Çünkü ilk araç alırken bayi yüksek fiyat söylüyor iptal ettim diyenler vardı. Ben aracı ilk aldığımda kasko ve sigorta piyasa fiyatları ile aynı idi. O yüzden öyle iptal gibi bir şey olmadı. İlk yıl bitti. Yıllık bakım için bayiye gittim. Oraya yaptırmak iyi olur diye düşündüm. Nasıl olsa fiyatlar aynı. Ancak bu sefer sigorta fiyatı aynı gibi idi ama. Kasko fiyatı bayağı yüksek geldi. Ama kaskoyu mecburen yaptırmak zorunda kaldım. Dedim nasıl olsa iptal edilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Kaskonuzu başka bir acente üzerinden yaptırıp bir dilekçe ile eski kaskonuzu iptal ettirebilirsiniz. Kasko zorunlu poliçe olmadığından iptalinde sorun yaşanmamaktadır. Dilerseniz dilekçe örneğine kadar yardımcı olabiliriz.
  • SigortaTower kullanıcısına yanıt

Olabilir hocam çok makbule geçer. Size de sormuştum ama ilk bakım o yüzden servis daha iyi olur diye düşündüm. Bir de geçen sene piyasa da gördüğüm en uygun teklif verdiler. Şimdi kasko 9.500 TL olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonbahar78 kullanıcısına yanıt
    Tekrar merhaba,

Bayi üzerinden 9500tlsına hangi şirketten poliçe oluşturulduğunu kontrol ettik. Daha büyük sermaye yapısına sahip başka bir sigorta şirketi üzerinden yaklaşık %40 daha uygun fiyat avantajıyla 5852TL fiyat sunulmuş, özel mesaj ile alternatifler iletilmiştir.
  • SigortaTower kullanıcısına yanıt
    Hocam size bir sorum var bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

Küçük bir kaza sonucu araç da hasar oluştu kaskodan hasar dosyası açtık ama çok yüklü miktarda hasar gireceği için kaskodan işlem yaptırmadık. Bu dosyanın kapanma durumu var mı ? Hala e devlette hasar dosyası görünüyor. Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.