Yalan dolan aralık kampanyası diyor 31 Aralık tarihinde bitecek boşuna konu ismine ekleyip durmayın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (43. sayfa)
-
-
Arkadaşlar Vodafone geçiş yaptigimdan beridir her gün sim kart yok uyarısı veriyor bakıyorum hat yok. Yani ben farkına varana kadar da hat kapalı durumda oluyor haliyle. Uçak modunu açıp kapatınca hat geliyor. Böyle bir sorun başına gelen var mı ? Acaba sim kartta bir sıkıntı mı var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl yani hocam .? Ben şimdi TT’dan vodafona geçiş yaptım ve hattım yarın sabah açılacak 618 tl ceza gözüküyor bunu ödemez miyim.?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@tecnikadamoguz01 Hayır ödersiniz onun sorusu farklı.
@kendal0606 Cihazla ilgili gibi, önceden aynı sorunu uapıyormuydu marka model nedir?
@takdag90 Şuan 22 bence de böyle böyle 31'e kadar uzatacaklar ancak tersi durumunda yanlış yönlendiririz zaten degiştiğinde akşamları güncelliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 21 Aralık 2024; 10:5:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet tıkladigim linkte 30 gb hediye kazandiniz yaziyordu
sunucu problemi yaşandığından giriş yapılamadı diyor e devlet.
Şansızlığıma mı söveyim neye söveyim bilemedim
-
Giriş yapmak istediğiniz banka ile alakalı olabilir mi?
Deneme amaçlı e-Devlet internet bankacılığı üzerinden Ziraat Bankası ve Akbank ile giriş yaptım, sorun olmadı.
-
Olabilir. Enpara.com var bende
Bir arayayım belki yardımcı olurlar
Şunu anladım arkadaş. Ne zaman bir kampanya olsa tüm evren ben yararlanmayayım diye elinden geleni yapıyor olmalı.
Evrakları kuryeye attı. 10 gb Yalan olduğu gibi birde kurye ücreti ödeyeceğiz sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 21 Aralık 2024; 11:45:10 >
-
Şanssızlık olmuş hocam kurye hizmeti ücretsiz.
-
Kurye ücretsizmiş evet teyit ettim.10 GB gittiği gibi Kurye ne zaman gelir Allah bilir. Başvuruyu yaptım,Onay için arayacaklar. Yapacak birşey yok diyorlar. hafta içi tamamlandığında 22 aralık tarihini geçmiş olacak. Buradan gol yer miyiz yoksa hiç onay vermeden kapatayım mı bu defteri?
enpara.com'da sorun bende değil e-devlet'de diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 21 Aralık 2024; 11:58:53 > -
Hocam e devlet onayı olsaydıda yine kurye getirecekti..Sadece 10 GB gitti maalesef..Kuryenin ne zaman geleceği önemli değil..İsterse size 1 yıl sonra getirsin..Önemli olan sizin başvuru tarihiniz..Ben başvurumu yapıp gidip almamıştım..O zaman kurye olayıda yoktu..4 ay sonra vodafone gittim..Dedim başka bir tarifeye geçmek istiyorum...Çünkü aradan 4 ay geçmiş o tarifemi kaalır diye..Ama tc mi girer girmez sizin 4 ay önce talebiniz var o tarife daha uygun ona geçirelim falan demiştiler..
Başvuru tarihini dikkate alırlar. Aralık Fırsat Tarifeleri için 22 Aralık kesin bitiş tarihi değil, muhtemelen ay sonuna kadar devam edebilir.
-
teşekkürler arkadaşlar ne yapalım 10 gb için yapacak birşey yok.
-
Ben int. Başvuru yapıp e devlet den onaylamış kuryeyi de 28 Aralık olarak seçmiştim şimdi bu başvurumu iptal edebilir miyim ya da kuryeyi bayiden SIM kart ala çevirebilir miyim.
Kampanya 22 aralık'a kadar uzatılmış ben gene e-devlet üzerinden başvuru yapsam ayın 22'sinde 3 gün içerisinde bayiiden sim kart al seçsem, ayın 25'i olur 25'inde geçiş başvurusu yapılsa girilse 3-4 güne açılır benim taahhütümün bitiş tarihi de 27 Aralık bu şekilde daha sağlıklı olmaz mı kurye ile falan uğraşmasam bu işlemi nasıl yapabilirim başvuru iptal edip tekrardan o başvurmam gerekiyor ne yapabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gebeskeli -- 21 Aralık 2024; 13:7:21 >
Kuryeyi bayiye çevirme olmuyor sanırım..Siz yinede sıfırdan başvuruyor gibi deneyin..Birde 25 inde alsanız bile bazen 2 günde açıldığıda oluyor..Bu son kampanyaya 7 arkadaşın başvurusunu ben yaptım..5 i simi aldıktan 2 gün sonra 2 side 3 gün sonra açıldı
Edevlet başvurularını bayiye çevirme olmaz, bayi ekranında uyarı çıkacaktır, ayrıca bayiden alınma başvurular daha erken geçer siz hiç karıştırmadan kurye tarihini takip edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 21 Aralık 2024; 13:36:27 > -
Ne zamana kadar geçerli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önceden yoktu böyle bir sorun. İPhone 12 hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X