Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
993
Cevap
43
Favori
44.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1600 lirayı ödemeye değer bir fark görüyorsanız tabikide geçersiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reziller yüzünden geçiş yapamadım.Turkcell'e yeni geçmiştim 14 günlük süre içerisinde taşıyayım dedim yaptıkları aptalca başvuru sistemi yüzünden ne kurye kartı teslim etti ne de Vodafone'dan aradılar.İnanılmaz umursamazlar.Türk Telekom hiç öyle değil sürekli arardı.Mobil imza da kullanacaktım.Turkcell'de kaldığım iyi oldu bu umursamazlarla yurtdışından muhattap dahi olunmaz,mağdur eder.

Çok çok hattı rahat pakete geçirir o şekilde yurtdışında mesaj ve mobil imza kullanmaya devam ederim.Bu arada şarjı fazla yeme konusu doğru.Türk Telekom'dan dahi geçince Turkcell'de şarj en azından totalde yarım saat fazla gitmeye başladı.

• sonunda gittim Türk telekoma gectım 8 yıl aradan sonra 40 gb 320 tl sınırsız sosyal medya vodafone kaybetti :)

• Shadowylord kullanıcısına yanıt

bu konu hakkında bir fikrim yok çünkü telefonuda hat gelmeden 3 gün önce aldım  

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Aynı durum bana da oldu. Vodafone 10 günde taşıyamadığı hattı Turkcell 2 günde taşıdı. Vodafonenun önünden geçmem daha

• 1 saat once link atan arkadas uzerinden basvurdum bilgisi olsun
    Bayiden teslim almalı sectim fakat telefonuma gelen tasima smsi falan sormadi calisan tablletten yapti islemleri sordum hediye gelcekmi dedim gelcek dedide bana hic guven vermedi
    Magaza teslim alanlar sizdedemi boyle oldu islemler smsle gelen kodu sordularmi

• 20 gb olana geçtim türk Telekom yarı yolda bırakınca mecbur kaldım turkcell köyde sinyal vermiyor çekseydi hiç düşünmezdim ona geçerdim 235 tl ye inşallah Vodafone pişman etmez

• Lina52 L kullanıcısına yanıt

Sizden önceki mesajda buraya link atan ise formatı hatalıydı forum değiştiriyor bundan dolayı 30 gb gelmeyebilir size başvuru sayfasında ibare çıktı mı?

Ayrıca silindikçe ısrarla bu konuda yasak dememize rağmen atıyor...

Link/Kod paylaşımları sadece bu konuda yapılmaktadır.

https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Aralık 2024; 19:6:15 >

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Bu link sadece Faturalılarda oluyor değil mi ?

bide Kurye ile ücretsiz bir şekilde Faturasıza taşıyabiliyoruz değil mi ?

• şimdi onlineda faturasız turkcell hattı, vodafone ya da turk telekoma taşısak mevcut kampayadan olur mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  •  @krkmz1666 30 gb hediyesi faturasız da oluyor ancak kodu atan kazanamaz faturasızlardan ve tarifeler gereksiz pahalı.

@Emrecan3321  Olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Aralık 2024; 19:55:11 >
  • 18 kasımda vodafone 3 adet hattımı taşıdım.
    Bu kampanya da fiyatlar çok daha iyi.yukarıda tarife değişiklik hakkı 1 ay sonra geldiğinde müşteri hizmetlerini arayarak yılın fırsatına geçildiği yazılmıştı.

Ben de aradım ancak geçebileceğiniz bir tarife yok cevabı aldım.bunun bir çözümü var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • seasqua S kullanıcısına yanıt

Tobi canlı yardıma bağlanın faturasıza geçme talebi iletin onay için aranacaksınız arayanlar teklif sunabiliyor veya şikayetvar ekibide sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Aralık 2024; 20:26:2 >

Ben kazanayım sıkıntı yok 😂 e devlet onayı peki oda mı yok Kurye ücretsiz zaten

hat kapanmasın diye taşıyorum numara güzel diye kapansın istemiyorum

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Kendiniz davet edersiniz diye belirttim, faturasız taşıma sadece mağaza teslim seçenekli.

Hocam senin kodlarla 2 hatta başvuru yaptık. Birincisi açıldı, sorularım var sana:

1. 3GB olayı olmadı bende linke tıkladım ama olmadı.
    2. Premium aldım TOBI Durdurma özelliği için 49₺ istiyor. Tam olarak TOBI ye ne yazılmalı?
    3. Freezone için kızımın TC girdim SMS geldi ama yanımda uygulamasında ibare çıkmadı. Bu freezone nedirr? Onay için arancakmışım SMS de öyle söylüyor.

Teşekkürler.

• chene kullanıcısına yanıt
    1. VFself ile başlayan linklerle ilk defa yanımdaya girerseniz 3 günlük 3 gb veriyor diğer konuda mevcut.
    2. Durma özelliği premium'da zaten yok.
    3. Freezone tanımlama olunca ücretsiz çıkıyor durma, ancak sms'de freezone gözüküp yanımda da red logosu veya boş logolu hatlar freezonelu olmuyor genel sorun buradan talep açın.

https://www.vodafone.com.tr/yardim/tuketici-sikayetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Aralık 2024; 20:39:6 >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.