Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
993
Cevap
39
Favori
45.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

vodafone 3gb yanımda premium vs.+çark daha verimli

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Hocam vadafonda taahhütum şubat 21 de bitiyor ne zaman geçersem taahhüt cezası çıkmaz? yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 366.gün kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, yanımda premium nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçiş yapalı 1 hafta oldu "Yanımda" uygulaması içerisinde premium'a abone oldum ancak özelliklerinden hala faydalanamıyorum hata alıyorum, bilgisi olan var mıdır?

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son)
  • ne diyorum N kullanıcısına yanıt

21 ocak

• maestro2 kullanıcısına yanıt

inceleyebilirsiniz.

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son)vodafone
    Yanımda Premium Ayrıcalıkları | Vodafone Türkiye
    https://www.vodafone.com.tr/yanimda-premium
  • Deity Kronos kullanıcısına yanıt

Pazartesi gecesi kontrol edin açılmış olur.

• "Ücretsiz pass alma " yı sadece 26 yaş altı mı alabiliyor?

bir de "Hattımız açılınca 3 gb için

Hattınız açıldıktan sonra yanımda uygulamasına diğer konudaki vfself ile başlayan linkle ilk defa girerseniz +3 gb daha verecek" vfself ile başlayan linki bulamadım.

• realacc kullanıcısına yanıt

Evet freezone olursa, ancak şuan genel sistemsel sorun var freezone tanımı yapınca abone red gibi gösteriyor.

3 gb linki bu konuda bir çok kişi paylaşıyor faydalanabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Aralık 2024; 11:11:34 >

davet eden kişi davet ettiği kişilerden kahve kodu kazanıyordu, bitti mi o? şimdi sadece 30gb mı kazanıyor ? başka bir şey kazanabiliyor mu

• 366.gün kullanıcısına yanıt

Teşekkürler acaba 21 ocakta ayrılmak yerine kontörlü hatta geçip tekrar faturalı ya geçsem avantajlı tarifelerden faydalanabilirmiyim hocam?

• @realacc Sorunuzu anlamadım 30 gb daveti alana verilir, davet verene hediye bakiye gelir, kahve kodu hat açılınca uygulamadan siz 1 adet alabilirsiniz ayrıca davet eden ben dahil bazı kişiler ekstra 1 kod daha veriyor bunu mu sordunuz?

@ne diyorum İlk olarak vodafone yenileme deneyin, 542 aranır tobi sesli yanıta ses etmeden bekleyin tuşlamalı menüye atacak, Sırayla 5-2 tuşlayıp faturasıza geçmek istediğinizi belirtin cayma bedeli vs. söyleyecek sonra sizi ikna için uygun faturalı tarife sunarsa değerlendirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Aralık 2024; 11:29:1 >

Hocam pek iknaya çalışmıyorlar gidersen git diyorlar resmen çokta umursamıyorlar maalesef.

evet. davet eden benim kodumu kullanırsanız ekstra kahve kodu vereceğim diyor. o kahve kodu nasıl alınıyor? yanımda uygulamasından baktım bulamadım. bitti mi? hattım şimdi açıldı

• realacc kullanıcısına yanıt

Konunun ilk mesajında mevcut sonlarına doğru okursanız...

vfselfservis.page.link/coffy

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Aralık 2024; 12:2:40 >

Aradım dedıgınız yaptım daha yuksek tarıfe fıyatı verdıler 542 arayıp tarıfe degısıklıgı ıcın konusun dedıler

• Online başvuru yaptım ama e devlet onay sistemin de görünmüyor. Ne zaman düşer acaba?

bu kampanya bitti mi kontrol eder misiniz? vodafone yanımda uygulamasının hiç bir yerinde bulamadım

• @cardin 5-10 dk içinde görünmezse takip sayfasından bakın onay araması diyorsa oraya düşmez.

https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/basvuru_takip

@realacc Attığım linkle deneyeceksiniz direk çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Aralık 2024; 13:10:52 >

• Mevcudiyette Turkcell kullanıyorum, taahhüt sürem 05.2025 tarihinde dolacakmış, turkcelle görüştüm vodafone geçiş yaparsam kalan aylar açısından 1600 TL cayma bedeli çıkacak dendi. Cayma bedeline takılmadan geçiş imkanı var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baphomett -- 20 Aralık 2024; 13:46:11 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.