vodafone 3gb yanımda premium vs.+çark daha verimli |
Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (40. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam vadafonda taahhütum şubat 21 de bitiyor ne zaman geçersem taahhüt cezası çıkmaz? yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim, yanımda premium nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
21 ocak
-
inceleyebilirsiniz.
-
Pazartesi gecesi kontrol edin açılmış olur.
"Ücretsiz pass alma " yı sadece 26 yaş altı mı alabiliyor?
bir de "Hattımız açılınca 3 gb için
Hattınız açıldıktan sonra yanımda uygulamasına diğer konudaki vfself ile başlayan linkle ilk defa girerseniz +3 gb daha verecek" vfself ile başlayan linki bulamadım.
-
Evet freezone olursa, ancak şuan genel sistemsel sorun var freezone tanımı yapınca abone red gibi gösteriyor.
3 gb linki bu konuda bir çok kişi paylaşıyor faydalanabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Aralık 2024; 11:11:34 > -
davet eden kişi davet ettiği kişilerden kahve kodu kazanıyordu, bitti mi o? şimdi sadece 30gb mı kazanıyor ? başka bir şey kazanabiliyor mu
-
Teşekkürler acaba 21 ocakta ayrılmak yerine kontörlü hatta geçip tekrar faturalı ya geçsem avantajlı tarifelerden faydalanabilirmiyim hocam?
@realacc Sorunuzu anlamadım 30 gb daveti alana verilir, davet verene hediye bakiye gelir, kahve kodu hat açılınca uygulamadan siz 1 adet alabilirsiniz ayrıca davet eden ben dahil bazı kişiler ekstra 1 kod daha veriyor bunu mu sordunuz?
@ne diyorum İlk olarak vodafone yenileme deneyin, 542 aranır tobi sesli yanıta ses etmeden bekleyin tuşlamalı menüye atacak, Sırayla 5-2 tuşlayıp faturasıza geçmek istediğinizi belirtin cayma bedeli vs. söyleyecek sonra sizi ikna için uygun faturalı tarife sunarsa değerlendirin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Aralık 2024; 11:29:1 > -
Hocam pek iknaya çalışmıyorlar gidersen git diyorlar resmen çokta umursamıyorlar maalesef.
evet. davet eden benim kodumu kullanırsanız ekstra kahve kodu vereceğim diyor. o kahve kodu nasıl alınıyor? yanımda uygulamasından baktım bulamadım. bitti mi? hattım şimdi açıldı
-
Konunun ilk mesajında mevcut sonlarına doğru okursanız...
vfselfservis.page.link/coffy
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Aralık 2024; 12:2:40 > -
Aradım dedıgınız yaptım daha yuksek tarıfe fıyatı verdıler 542 arayıp tarıfe degısıklıgı ıcın konusun dedıler
-
Online başvuru yaptım ama e devlet onay sistemin de görünmüyor. Ne zaman düşer acaba?
-
bu kampanya bitti mi kontrol eder misiniz? vodafone yanımda uygulamasının hiç bir yerinde bulamadım
-
@cardin 5-10 dk içinde görünmezse takip sayfasından bakın onay araması diyorsa oraya düşmez.
https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/basvuru_takip
@realacc Attığım linkle deneyeceksiniz direk çıkmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Aralık 2024; 13:10:52 >
-
Mevcudiyette Turkcell kullanıyorum, taahhüt sürem 05.2025 tarihinde dolacakmış, turkcelle görüştüm vodafone geçiş yaparsam kalan aylar açısından 1600 TL cayma bedeli çıkacak dendi. Cayma bedeline takılmadan geçiş imkanı var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baphomett -- 20 Aralık 2024; 13:46:11 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X