26 Ocak bitiş sizin, 26 Aralıkta sim kartı teslim alın cayma çıkmaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 19 Aralık 2024; 22:12:31 > |
Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (39. sayfa)
-
-
E devlet den başvuru yaptık kuryeyi 28 Aralık seçtik.
Cayma bedeli ödememek için bekliyoruz.
Geçiş için site ye sorguladigimda hep hata veriyor sayfa. Başvurum ne durumda olayi -
Hangi linkten bakıyoruz ona.
-
Hocam başvuruyu yaptıktan kaç saat sonra kurye mesajı geldi ? 4 saattir gelmedi kurye mesajı bana da ondan sordum. -
O sayfa arada gidiyor hata devam ediyorsa numara pmden atın bakayım durumuna da siz ordan neye bakacaksınız?
Edevlet onay sonrası orası zaten ilerlemiyor ki hat açılsa bile onayda takılı gösterir önemsiz.
-
Ücretsiz Durma Özelliği'ni alabilen var mı?
Beceremedim bir türlü 40 lira ücret gösteriyor.
-
ben de alamadım, 49 TL diyor.
premium aldım yine denedim vermedi,
2-3 gün geçsin belki verir. avantajları da göstermiyor, çünkü henüz
20+3+10+30 bi sürü gb geldi Allah bereket versin -
Hayırlı olsun. Kurye geldikten kaç gün sonra hat açıldı? Bir de şarj konusunda diğer 2 operatöre göre bir negatif durum vat mı fazla yeme gibi? -
sagolun sizedehayrlı olsun. ilk hattı gidip bayiden aldım, 2 günde açıldı, ikinci hattı dün aksam başvurdum sabah saat 10 da kurye getirdi, bekmedeyiz. e devletten onayladım.
benim kendi yedek hattım vodafone zaten uzun zamandır kullanıyorum şarj konusuna hiç dikkat etmedim,
fakat çoğu zaman büyük marketlerin derinliklerinde çekmiyor kapıya çıkmak gerekiyor,
veya depoya gittiğimde arka taraflara geçince çekmiyor ille de kapıya yakın durmak gerekiyor,
Turkcellde bu tip şeyler hiç olmuyor,
çekmiyür diyorlar ya doğru diyorlar, -
Evet bu çekim olayı büyük sıkıntı. İnşallah pişman etmezler -
-
Geç Turkcell’e hiç affetme, vefa gösterme operatörüne. Eski müşterilerine onlar göstermiyor çünkü.
-
Arkadaşlar bu hat değiştirme olayında bankalar falan sıkıntı oluyor diyorlar doğru mu? Orada da hat güncellemesi yapmak gerekiyor yoksa uygulamaya girilmiyor diyorlar bilgisi olan cevaplayabilir mi -
güvenlik gerekçesiyle sim blokesi oluşuyor mh'den uygulamadan yada atm'den basit bir işlemle kaldırılıyor üstadım yoran bişey değil.
-
40 gb tt'de 320 tl prime avantajları var sizde de 349 + 15 gb varmış red avantajlarıda varsa kafa kafaya esasen.
bireysel.turktelekom.com.trTüm Faturalı Tarifeler | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler?mobileTariff=12&r=073e1c18-8a36-4bd2-8339-003df6b97d91&gad_source=1&gclid=CjwKCAiApY-7BhBjEiwAQMrrEbgCddO9hnG4t0rjU88gIkMALpW9NfGPAw4RxJQ_pwrYfbr12NEANxoCWBEQAvD_BwE
-
Teşekkürler hocam cevap için. Benim taahhüt 21 ocakta bitiyor, 21 aralıktan itibaren cayma bedeli çıkmıyor. MH ile chat yaparken 10 GB 143 ü geçirecekti yalnız cayma bedeli çıktığı için 21 inden sonra geçin demişti. Şimdi kampanya bugün bitiyor yarın benim cayma sürem bitiyor. Vodafone bu tarifeyi vermezse Turkcell devam ediyorsa ona geçecem -
bence başvurunuzu bugün yapın taşınma gününü kurye ile randevulaşarak öteleyin taahhüdünüzü bozmadan geçiş yapmış olursunuz taşınma tarihi taşınma mesajının geldiği tarih olarak baz alınıyor.
-
Şarj sıkıntısı devam ediyor mu hızlı gidiyor mu acaba şarj?
-
@sile Şarj konusu mahalleye göre değişebiliyor, baz uzalık kullanılan ekipman vs. genel olarak düzeldi diyemeyiz yer yer devam eden bir sorun 5g ihalesinde düzgün frekans alırsa vodafone tam anlamıyla bu sorunu çözebilir
İlk olarak vodafone yenileme deneyin, 542 aranır tobi sesli yanıta ses etmeden bekleyin tuşlamalı menüye atacak, Sırayla 5-2 tuşlayıp faturasıza geçmek istediğinizi belirtin cayma bedeli vs. söyleyecek sonra sizi ikna için uygun faturalı tarife sunarsa değerlendirin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Aralık 2024; 10:8:51 > -
Sizce tt 3gb mı , Vodafone 3gb mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X