Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: astra-Elegance Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
849
Cevap
37
Favori
33.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başvuru girişi için son aldığım güncel bilgi 19 Aralık 23:59 yani bugün son uzatma yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 19 Aralık 2024; 15:24:36 >
  • Sürenin bitmesi kurye bekleyenleri etkilemiyor değil mi

• Yanimda uygulamasinda carka falan girmeye calistigimda bilgileriniz dogrulanma asamasinda 2 gun bekleyin diyor 2 gunden fazla oldu ne zaman duzelir bu
  • kampanya bugün bitiyor diye telekomdan vodafone a tasıdım online hat kardeşimin üstüne herhangi bir bayiden sim kartınızı alın dedi. Ben gidip alamam dimi arkadşalar. kardeşmin gidip alması gerekiyor.

bir de yarın teslim alınca kampanyayla ilgili bir sıkıntı yaşamayız herhalde

• 20gb olan pakete 4 gün önce geçiş yaptım evime kadar getirdiler sim kartımı

kurye hattı teslim etmeden önce e-devletten online onay verirsen ekstra 10gb internet daha veriyor

vodafone'un çekim gücünden şüphem vardı ama şimdilik bir sorun yok ev-iş-şehir merkezi gittiğim her yerde çekiyor

turkcellin aylık 470 lira dediği paketi 179 liraya almak çok büyük fırsat  

• @halilcc Evet etkilemez.

@artçı Bayi tanıdık değilse vermez.

@PatlıcanMusakka 30 gb hediyesi daha önemli, özellikle son güne kalanlar 10 gb hediyeden vazgeçip online 30 gb hediye şubeden teslim yapabilir kurye firması yoğunluktan bölgeye göre çuvallıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 19 Aralık 2024; 17:2:53 >
  • Sözleşmeyi e- devletten onayladım verici işletmeci de Avea yazıyor ama bir sorun olmaz dimi arkadaşlar TT yazmıyor yani
  • teen wolf kullanıcısına yanıt

Zaten halen Avea, marka ismi değişti önemsiz yani.

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum . Sizin kodunuzu kullandım bu arada :)

• Kurye 2. Günde de gelmedi, iptal et dersem, yeniden mi işlemleri yapmam gerekiyor bayiden almak için, bir de kaç gün içinde sim kart teslim alınmalı bir süre var mı bayiden alımda

Müşteri hizmetleri "Aralık fırsatı olduğu için Aralık ayı boyunca geçerli olacak." diye bilgilendiriyorlar. Eğer bugün sonsa Vodafone için rezil bir durum.
  • halilcc kullanıcısına yanıt
    "3 gün içinde" diye mesaj geldi.
  • Ben bayiden yeni hat aldım
    Yanımdadan ücretsiz nelerden faydalana bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperen1668 -- 19 Aralık 2024; 19:16:41 >
  • Bugün kurye ve e-devlet ile başvuru yapanlar hata olmadan işlem yapabildi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadowylord

Bugün kurye ve e-devlet ile başvuru yapanlar hata olmadan işlem yapabildi mi?

Bugün yaptım herhangi bir sorun yaşamadım e - devletten onay ile

Şimdi Yapsak mi bilemedim yoksa mağaza mi secelim? Kurye tarihi yakın mi görürüyor ?
    Kurye başvurusunda hat teslim edilmeden açılmıyor değil mi?
  • Shadowylord kullanıcısına yanıt

Ben kurye tarihini bilerek erteledim TT de taahhütüm vardı çünkü . Taahhütünüz yoksa mağaza teslim daha iyi olur tabii .

27 sine kadar zamanım var aslında son gün diye bugün yapayım diyorum nasıl yapsak ki bilemiyorum
  • Shadowylord kullanıcısına yanıt

Size kalmış ama 27 sine kadar zamanınız varsa o tarihe kadar kurye getirmiş olur ya yoğunluk olma ihtimali de var tabii ki onu da göz önünde bulundurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teen wolf -- 19 Aralık 2024; 19:32:39 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.