Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
993
Cevap
39
Favori
45.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam süreci anlatmıştım önceli mesajlarda..
    Bu vdf süreçleri çok kötü yönetiyor
    Eğer 48’satte bildirim gelmedi ise bir sorun olmuş olabilir
    Red mesajı doğru imiş be ondan sonra tekrar talep etmedim bir taşıma…
    Çünkü süreç baştan başlayacaktı
    Komple 2 hattı da vazgeçtik
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160261464

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 19 Aralık 2024; 0:2:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Süre uzatıldı mı bilgisi olan var mı?

• atakan81 A kullanıcısına yanıt

Hayır uzatılmadı 3 firma da bugün bitiyor.

• Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Vodafone 31 Aralık son bugün değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt

Bayiler 19 aralık son diyor.

• buracom B kullanıcısına yanıt
    Bende kuryeden öğrendim 31 Aralık son diyolar

Ben şimdi Vodafone a geçtim eğer çekimi kötü olursa iş yerimde Turkcell e geçicem el mecbur

Dün bayiye sordum cuma günü son dedi. Yarın mevcut telefonum ile halletmem gereken işlerim var. Bugün başvuru yapsam hattım yarın kapalı mı olur? En azından öğlene kadar hattımı kullanabiliyor olmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyada -- 19 Aralık 2024; 13:47:51 >
  • ilyada İ kullanıcısına yanıt

@ilyada Bayiden de alsanız hemen geçiş olmaz en az 2 gün sürer geçmesi.

• Vodafone bugün son mu? Sanki bayi uzatilacak gibi konuştu ama emin değilim siz geçin gibi cümleler kullandı. Acaba süre uzar mı bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam VDF ye geçemeden gördüm ki müşteri hizmetleri süreçleri çok kötü... o yüzden iyi ki de geçemedik diyorum.

BU vesile ile @Birkanbey üstada çok teşekkür ederim, süreçte herkese yardımcı olmaya çalıştı ve DM den d bana yardımcı oldu...DH dayanışması :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 19 Aralık 2024; 14:42:47 >
    Teşekkürler. Ödenmemiş fatura bulunmamaktadır diyor, daha çıkmamış demek ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızılay'da bulunan vodafone bayilerine sordum. Bugün sona ereceğini söylediler.

• Selamlar. Bugün son gün olduğu için dijital kurye ile gönderimi seçip hattımın eve gelmesini talep edicem. Bu hattın gelmesini yaklaşık 1 hafta 10 gün uzatabilir miyim ? TT den geçeceğim için cayma bedeli ödemek istemiyorum. Teşekkürler

• Malamadre Cruzz kullanıcısına yanıt

kuryeyle görüşüp uzatabilirsin onlar iptal etmediği sürece mümkün.

• drrkahan D kullanıcısına yanıt

görünüşe göre son lakin kasım ayının sonunda kampanya yapmışlardı aralık başında daha cazibiyle geldiler dilerizki devam eder ancak son günmüş gibi başvurmak fırsatı kaçırmamak demektir.

• Malamadre Cruzz kullanıcısına yanıt

@Malamadre Cruzz Siz dün aynı soruyu sordunuz cevapladım yine yazıyorum son gün diye mutlaka yine soranlar olacak bu fiyatlardan yararlanayım ama taşıma ay sonu olsun diyenler için,

Online başvuru girişinizi bugün yapın edevlet onayını verin, dijital kuryeden gelecek olan linkle randevu kendisi atamadan siz istediğiniz müsait tarihi seçin o gün gelir sim kart ve taşıma karşı firmaya o gün iletilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 19 Aralık 2024; 15:18:9 >
    Hocam çok teşekkür ederim. Ama 10 dakikadır o mesajı bulmaya çalışıyorum bulamadım bende yine sorayım dedim 😂

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.