< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 19 Aralık 2024; 0:2:19 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (36. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Süre uzatıldı mı bilgisi olan var mı?
-
Hayır uzatılmadı 3 firma da bugün bitiyor.
-
Vodafone 31 Aralık son bugün değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bayiler 19 aralık son diyor.
-
Bende kuryeden öğrendim 31 Aralık son diyolar
Ben şimdi Vodafone a geçtim eğer çekimi kötü olursa iş yerimde Turkcell e geçicem el mecbur
Dün bayiye sordum cuma günü son dedi. Yarın mevcut telefonum ile halletmem gereken işlerim var. Bugün başvuru yapsam hattım yarın kapalı mı olur? En azından öğlene kadar hattımı kullanabiliyor olmam lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyada -- 19 Aralık 2024; 13:47:51 > -
@ilyada Bayiden de alsanız hemen geçiş olmaz en az 2 gün sürer geçmesi.
-
Vodafone bugün son mu? Sanki bayi uzatilacak gibi konuştu ama emin değilim siz geçin gibi cümleler kullandı. Acaba süre uzar mı bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam VDF ye geçemeden gördüm ki müşteri hizmetleri süreçleri çok kötü... o yüzden iyi ki de geçemedik diyorum.
BU vesile ile @Birkanbey üstada çok teşekkür ederim, süreçte herkese yardımcı olmaya çalıştı ve DM den d bana yardımcı oldu...DH dayanışması :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 19 Aralık 2024; 14:42:47 > -
Teşekkürler. Ödenmemiş fatura bulunmamaktadır diyor, daha çıkmamış demek ki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kızılay'da bulunan vodafone bayilerine sordum. Bugün sona ereceğini söylediler.
-
Selamlar. Bugün son gün olduğu için dijital kurye ile gönderimi seçip hattımın eve gelmesini talep edicem. Bu hattın gelmesini yaklaşık 1 hafta 10 gün uzatabilir miyim ? TT den geçeceğim için cayma bedeli ödemek istemiyorum. Teşekkürler
kuryeyle görüşüp uzatabilirsin onlar iptal etmediği sürece mümkün.
-
görünüşe göre son lakin kasım ayının sonunda kampanya yapmışlardı aralık başında daha cazibiyle geldiler dilerizki devam eder ancak son günmüş gibi başvurmak fırsatı kaçırmamak demektir.
-
@Malamadre Cruzz Siz dün aynı soruyu sordunuz cevapladım yine yazıyorum son gün diye mutlaka yine soranlar olacak bu fiyatlardan yararlanayım ama taşıma ay sonu olsun diyenler için,
Online başvuru girişinizi bugün yapın edevlet onayını verin, dijital kuryeden gelecek olan linkle randevu kendisi atamadan siz istediğiniz müsait tarihi seçin o gün gelir sim kart ve taşıma karşı firmaya o gün iletilir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 19 Aralık 2024; 15:18:9 > -
Hocam çok teşekkür ederim. Ama 10 dakikadır o mesajı bulmaya çalışıyorum bulamadım bende yine sorayım dedim 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X