Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sile Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
865
Cevap
37
Favori
34.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gelen sms de dijitalkurye takip sayfası vardı oradan teslimat iptalini seçtim 4 hatta.

• MücahitBayram55 M kullanıcısına yanıt

Bu işlem sadece randevu iptalidir, başvuru iptali yapılmalı onu da 0850 549 40 00 yapabiliyor.

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Numara çalışıyor fakat verdiği yanıt buradan sadece numara taşıma vs işlemleri yapılır diğer işlemler için 542'yi arayabilirsiniz oluyor sonra da otomatik çağrıyı sonlandırıyor.Defaatle denedim sonuç aynı.

• Bende kurye den hat taşıma iptal ettim. Şimdi ben yarın bayiye gitsem geçiş yapamayacakmıyım. ?

• Kurye gelmedi iptal etsek tekrar mı başvuru yapacağız,

• ilyada İ kullanıcısına yanıt
    Online başvuru yapıp mağaza teslimi seçin hocam!
    10 Gb hediye alamazsanız sadece…
    Garanti ve temiz iş olur
  • TT de 26.01.2025 de biten bir taahüdüm var ve sorguladığımda 111.72 TL cayma bedeli çıkıyor. Yarın ayın 19u. Gidip Vodafone 20 GB başvuru yapsam sayılır mı. Hemen geçmez çünkü aynı n 22-24 ünde geçiş sağlanır anca
  • aykutcrbc A kullanıcısına yanıt
    Aynı tarihte başvuru yapmışız, aynı tarihte geçişimiz olmuş ama sizde fatura çıkıyor bende hala çıkmıyor. Anlamadım
  • Freezone için yaş sınırı var mı arkadaşlar?

Valla hocam 40 gb sınırsız sosyal medya Türk telekoma geçirdim bugün 4 hattıda bayiden. Bunda da varmış bir hayır.

• Vodafone 'da 14 gün kaldıktan sonra numara taşıdım. Çıkan fatura SMS olarak geliyor mu? Yanımda uygulamasına giremediğimden faturayı göremiyorum.
  • Malamadre Cruzz kullanıcısına yanıt

Yoğunluktan olabilir, bi kaç güne düzelir herhalde

• TEREROKA kullanıcısına yanıt

26 yaş altı katılabilir.

• @Malamadre Cruzz Sizin cayma bedelsiz süreniz 25.12'de başlar, yarın online başlatıp bayi seçerseniz o tarihten önce geçer cayma alınır, sizde diğer kişiler gibi başvuruyu başlatıp edevlet onay verin, dijital kurye randevu tarihini 24 Aralık seçin daha garanti olur.

@80s90s Sms fatura açık değilse gelmez, buradan sorgulayabilirsiniz.

https://www.vodafone.com.tr/oss/yanimda/fatura-ode

@Sucre Maricruz Evet fark ettim kapanmış, online yeni başvuru başlatın kimlik bilgisi kısmında kapatın, yarım bırakınca arıyor o birim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 18 Aralık 2024; 22:22:4 >

Bir hattımı sizin kodunuzla geçirdim kahve kodum gelmedi hocam :( şaka yapıyorum hocam afiyet olsun size 😂
  • Şu Freezone meselesi nasıl yapılır? Kızımın TC'siyle kayıt oldum, onay mesajı da geldi. Yanımda uygulamasında görsel şu şekilde, ben şimdi freezone'lu muyum?

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son)
  • @ahmetborhan Normalde bu tarifeler red içermiyor ancak 2-3 kişiye bende freezone tanımlaması yaptım, freezone yerine red oldu  sistemsel hata var, kayıt açtık sonuç bekliyoruz.

@Malamadre CruzzKahve sevmeyene farklı alternatifimiz de var pm bakınız 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 18 Aralık 2024; 22:28:55 >

Onay mesajı geldi ama ekranda red yazıyor, anlamadım.

• ahmetborhan A kullanıcısına yanıt

@ahmetborhan Red olsa yine iyi freezonedan daha çok avantajı var ancak red ayrıcalıklar görüntülenmiyor sadece logosu geliyor üvey evlat red olmuş Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) 

• bkmçvş B kullanıcısına yanıt
    Geçiş normalde kaç gün sürüyor halen geçiş olmadı 4. Gündeyiz
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.