Gelen sms de dijitalkurye takip sayfası vardı oradan teslimat iptalini seçtim 4 hatta. |
Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (35. sayfa)
-
-
Bu işlem sadece randevu iptalidir, başvuru iptali yapılmalı onu da 0850 549 40 00 yapabiliyor.
-
Numara çalışıyor fakat verdiği yanıt buradan sadece numara taşıma vs işlemleri yapılır diğer işlemler için 542'yi arayabilirsiniz oluyor sonra da otomatik çağrıyı sonlandırıyor.Defaatle denedim sonuç aynı.
-
Bende kurye den hat taşıma iptal ettim. Şimdi ben yarın bayiye gitsem geçiş yapamayacakmıyım. ?
-
Kurye gelmedi iptal etsek tekrar mı başvuru yapacağız,
-
Online başvuru yapıp mağaza teslimi seçin hocam!
10 Gb hediye alamazsanız sadece…
Garanti ve temiz iş olur -
TT de 26.01.2025 de biten bir taahüdüm var ve sorguladığımda 111.72 TL cayma bedeli çıkıyor. Yarın ayın 19u. Gidip Vodafone 20 GB başvuru yapsam sayılır mı. Hemen geçmez çünkü aynı n 22-24 ünde geçiş sağlanır anca -
Aynı tarihte başvuru yapmışız, aynı tarihte geçişimiz olmuş ama sizde fatura çıkıyor bende hala çıkmıyor. Anlamadım -
Freezone için yaş sınırı var mı arkadaşlar? -
Valla hocam 40 gb sınırsız sosyal medya Türk telekoma geçirdim bugün 4 hattıda bayiden. Bunda da varmış bir hayır.
-
Vodafone 'da 14 gün kaldıktan sonra numara taşıdım. Çıkan fatura SMS olarak geliyor mu? Yanımda uygulamasına giremediğimden faturayı göremiyorum. -
Yoğunluktan olabilir, bi kaç güne düzelir herhalde
-
26 yaş altı katılabilir.
-
@Malamadre Cruzz Sizin cayma bedelsiz süreniz 25.12'de başlar, yarın online başlatıp bayi seçerseniz o tarihten önce geçer cayma alınır, sizde diğer kişiler gibi başvuruyu başlatıp edevlet onay verin, dijital kurye randevu tarihini 24 Aralık seçin daha garanti olur.
@80s90s Sms fatura açık değilse gelmez, buradan sorgulayabilirsiniz.
https://www.vodafone.com.tr/oss/yanimda/fatura-ode
@Sucre Maricruz Evet fark ettim kapanmış, online yeni başvuru başlatın kimlik bilgisi kısmında kapatın, yarım bırakınca arıyor o birim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 18 Aralık 2024; 22:22:4 >
-
Bir hattımı sizin kodunuzla geçirdim kahve kodum gelmedi hocam :( şaka yapıyorum hocam afiyet olsun size 😂 -
-
@ahmetborhan Normalde bu tarifeler red içermiyor ancak 2-3 kişiye bende freezone tanımlaması yaptım, freezone yerine red oldu sistemsel hata var, kayıt açtık sonuç bekliyoruz.
@Malamadre CruzzKahve sevmeyene farklı alternatifimiz de var pm bakınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 18 Aralık 2024; 22:28:55 > -
Onay mesajı geldi ama ekranda red yazıyor, anlamadım.
-
@ahmetborhan Red olsa yine iyi freezonedan daha çok avantajı var ancak red ayrıcalıklar görüntülenmiyor sadece logosu geliyor üvey evlat red olmuş
-
Geçiş normalde kaç gün sürüyor halen geçiş olmadı 4. Gündeyiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X