< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (33. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Evet yeniden başvurun yine böyle olursa mecbur kurye-evrak yada mağaza seçeceksiniz
Bu kadar sakat bir firma olamaz.Başvurdum e devlete sözleşme onayı yansımadı.Dijital kuryeden arayan soran olmadı.Dedim bir daha başvurayım bu sefer de hali hazırda bu numarayla başvurunuz bulunmaktadır,sizi şu şu numaradan arayacağız ibaresi geliyor.
Müşteri hizmetlerini aradım iptal edin tüm başvuruları tekrar başvurabileyim sistemde askıda kalmış olabilir dedim biz iptal edemiyoruz dedi.Ne başvurabiliyorum ne de hattı taşıyabiliyorum dijital kurye hattı getirmiyor zaten.Bu durumda ne önerirsiniz?
Aynı durumdayım, mh yi arayıp bayiden teslime çevireceğim. Umalım ki bayide bi sakatlık olmasın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bayiye sordum az önce.Sistemde başvuru göründüğü için hata veriyor sistemimiz dedi.O başvuruların tamamen iptal olması gerekiyormuş onu da kendileri yapamıyormuş belli belirsiz bir gün sonra kendiliğinden iptale dönüyormuş.
Kampanya bitmiş olur biz geçiş yapamayız bu durumda.
Bayiden yeni başvuru yapar gibi sormuşsun sanırım. Mh yi arayıp mevcut başvurun için bayiden teslimat istiyorum,mümkün mü diye sorar mısın?
-
Online başvuruları sadece satış kanalı iptal edebilir yada süre bitiminde iptal oluyor bu numaraları arayın.
0850 549 4000
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 17 Aralık 2024; 22:45:10 > -
Arkadaşlar türk telekomdan Vodafone geçtik 20 gb 179 TL olmadan önce 191 TL iken geçmiştik 20 gb Vodafone arasak yardımcı olmazsa mı geçiş oldu 3 gün önce birde Freezone kullanıcı tanımı yaptık ama yanımda ya girince üstte hala freezone yazmıyor red yazıyor sosyal medya sınırsız için baska bir şey yapmaya gerek varmı Freezone olması yeterli mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 17 Aralık 2024; 20:15:59 >
Online başvuru yapıp edevlet onayı tamamlandı, dijital kuryeden randevu alındı, kurye Sim kart getirince yapılacak başka bir şey var mı.
Hocam damdan düşen biri olarak söylüyorum;
Onayladığınız sözlşemedeki kimlik bilgileriniz doğru ise sim kartı teslim alınca süreç başlıyor.
Sms ler ile bilgilendireleceksiniz artık.
Önceki mesajlarıma bakabilirsini detay için
Hayırlı olsun şimdiden.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Edevlet onayı sonrası kurye geldiğinde illa hat sahibi mi olmalı başka bir işlem yapılıyor mu kurye ile sözleşme imza vs. Yoksa Sim kartı verip gidiyor mu.
Kasım ayın da Türkcell den Vodafone 20gb/265₺ tarifeye geçtim(hat teslim edildikten 15 gün sonra aktif oldu sancılı bir süreçti) sonrasında malum fiyat 179 a düştü Aralık ayı kampanyası ile, böyle olunca bende TT 179₺ 20gb tarifesi için TT a başvurdum. Vodafone cayma bedeli sorguladığımda 300₺ civarı çıkıyor ama ilk ay cayma bedelsiz ayrılma hakkım olduğu bilgisi verildi uygulama ve sesli yanıt sisteminde TT a geçtikten sonra cayma bedeli çıkmaz dimi çıkmaması için ekstra yapmam gereken birşey var mı
Hocam konuya 19 aralık son yazmışsiniz da mh 30 Aralık 23.59 son dedi internet sitesinde de bir şey yazmiyor göremedim siz bu bilgiye nereden ulastiniz ? Mh ye de güven olmuyor.
Her iki numara da aranmıyor.Süre bitimi derken kampanya bitimiyse sanırım geçiş yapamayacağız.
Yarın soracağım bunu.Muhtemelen başvurup iptal ettiğimiz için askıda kaldık ve düzeltilemiyor bu durum.
E-devlet tarafında sıkıntı çıkmazsa başvuru ve kurye süreci kaç gün sürüyor takriben?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X