Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
993
Cevap
39
Favori
45.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Shadowylord Randevu başvurunun ertesi güne olursa toplam süreç 4 gün

@Sucre Maricruz 0850 549 40 00 numara denedim aranıyor, başvuru yapılan numaradan arayın.

@blackandwhite23 30 Aralıktı sonradan diğer firmalara bakarak 19 yaptılar yine uzayabilir kesin değildir.

@halilcc Kimlik yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 17 Aralık 2024; 22:44:32 >
  • Hattını bugünlerde Vodafone na taşıyanlarin Fatura kesim tarihleri nelerdir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vdf'da halen bahsedilen şarjı ekstradan tüketme sorunu devam ediyor mu?

Diğer operatörden geçip vdf'da telefonu daha az süre çalışmasına denk gelen oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Bölgede herhangi bir operatörün çekim sorunu yoksa öyle bir sorun olmuyor. Üç operatörü geçen seneye kadar sık sık geziyordum hiç operatör değişiminde pilde ciddi etki görmedim. Ama çekim sorunu varsa iş değişir mesela birkaç günlüğüne bir yere gidersem ve orada hat çok da iyi çekmiyorsa pil ömrüne etkisi bariz hissediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Yani klasikleşmiş pil sorunu vodafone'da çözüldü diyorsunuz, teşekkürler bilgilendirmeniz için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben turk telekomdaki 2 hattımı vodafone faturalı tasıyacağım magazadan gidip 1 hafta sonra istesem alabilir miyim sim kartı malum turk telekomda 26 Aralıktan sonraya olursa 2 hattım içinde son aya girdiğinden cayma bedeli ödemeyeceğim.

• arkadaşlar online başvuru da oluyor mu, yoksa bayi mi gerekli

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

1 aydır Türk Telekom'dayım. Vodafone'dan geçtim. İstanbul - Ataşehir bölgesindeyim. Şarjım %10-15 civarında daha uzun gitmeye başladı.

• Online başvuru da adrese teslim veya mağazadan teslim olarak yapılabilir.

• Merhaba turkcell den vodafone 60 gb 324 tl olan pakete taşıdım cumartesi müracaat bu sabah 7,30 da hat açıldı.Vodafone yorumlarına bakıyorum şarjı sömürdüğü bilgisi var,pili çok çabuk bitiriyormuş sizce tekrar turkcell e taşısammı şarj problemi yaşarmıyım. cayma bedeli yokmuş 1 ay olmadığı için turkcell son gün ne zaman

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Hocam vadafonda taahhütum şubat ayında bitiyor ve teklifler hep yüksek 620 TL cezai bedeli göze alıp Telekom 320 TL 20 gb sınırsız sosyal medya geçeyim mı sizce yoksa ocak ayını mi bekleyim?yardımcı olursanız sevinirim.

• @ne diyorum İlk olarak vodafone yenileme deneyin, 542 aranır tobi sesli yanıta ses etmeden bekleyin tuşlamalı menüye atacak, Sırayla 5-2 tuşlayıp faturasıza geçmek istediğinizi belirtin cayma bedeli vs. söyleyecek sonra sizi ikna için uygun faturalı tarife sunarsa değerlendirin.

@sile Şarj konusunda benim gözlemlediğim ortalama 5000 mah olan bir cihazda %10 fark ediyor, daha fazlası için bu konuyu inceleyin.

https://forum.donanimhaber.com/vodafone-hat-sarji-somuruyor--125206172

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 18 Aralık 2024; 12:19:5 >

• 4 hattımı dijital kurye ile teslim alacak şekilde sipariş verdim ancak her gün bir sonraki güne atma ve 2 hattın adresininin yanlış yer gözükmesi sebebiyle teslimat iptalini seçtim.

Şimdi tekrar başvuru yapıp mağazadan teslim seçsem oluyor mu teşekkürler

• Teşekkürler hocam bi deneyelim

• MücahitBayram55 M kullanıcısına yanıt

evet olur

• nostalji16 kullanıcısına yanıt

Almayınca kuryeyle geliyordu en son. Ama son ay cayma bedeli olmaz öncesinde olur olayı pek anlaşıldığı gibi değil her türlü cepten aynı para çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 18 Aralık 2024; 14:23:13 >
  • online başvuruda sıkıntı yaşayanlar var sanırım, kod kullanarak ben de kayıt olmayı düşünüyordum, ama biraz korktum şimdi ben de sorun yaşar mıyım diye..

bugün bayiye sordum, son başvuru bu cuma dedi.

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Vodafone da kalmak için sanırım Vodafone yalvarmak gerekiyor... (şaka tabii ki)

Ancak sizin dediğiniz gı 5 2 yi tuslayarak kontrolü hatta geçmek istediğimi söyledim.

Tamam diyerek tüm hatlar için kayıt aldılar...

Fatura dönemi bitmeden arayacaklarini söylediler ancak aramadılar.

Taşıma için başvurdum bu gece Vodafone hat kapanacak beyfendiler bu sabah "kontrolü hat geçişi için başvurusunuz" diye aradılar.

Bende herhangi bir işleme gerek kalmadığını hattımı taşıdığımi söyledim. Teşekkür edip kapattım.

Vodafone çekimi iyidir kötüdür, tarifeleri uygundur değildir tartışılır. Ancak en kötü müşteri deneyimi yaşatıyorlar onu biliyorum.

Eskiden böyle değildi ne zaman yapay zeka ve tasaron MH ye döndüler o zaman iş bitti.

Tt mobilden memnun kalmak ve tekrar tekrar numara taşımak istemiyorum.

İlk taşıdığım hat ile yaptığım hız ölçümleri ve çekim gücü (kendi bölgemde genelleme yapamam) ilk etapta biraz çekince oluşturdu. Ancak o hattın takılı olduğu telefonda pek matah değil. Kendi adıma yarın akb/ kara belli olur.

Tekrar edersem, umarım sorunsuz bir değişim ve kullanım olur da bir daha taşımak zorunda kalmam...

• @ilyada Online kodla başlatıp sim kartı bayiden alırsanız sorun yaşamazsınız, sorun genelde kurye yönteminde.

@True_Sun Taşeron kullanmayan kalmadı büyük firmalar bankalar vs. maliyet için tabi kaliteli olan çağrı merkezi firması da var, teklifleri alsaydınız en azından, arama geç olabiliyor bu dönemde.

@MücahitBayram55Aktif tüm başvurular iptale çekilmişse olur, aktif varsa bayi işlem yapamıyor.

@~Lion King~ Düzeldi yorum yanlış olur ancak eskisi kadar yaygın değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 18 Aralık 2024; 17:50:26 >
  • MücahitBayram55 M kullanıcısına yanıt

Hocam nasıl iptal ettiniz? Ben de aynı sorunu yaşıyorum.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.