Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
993
Cevap
39
Favori
45.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu kadar kişide kimlik hatası olamaz, ttmobil bilerek farklı maddelerden red verdi bekleyenlerin, yeni başvuru onay aramasında mı görünüyor?

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

2 kere başvurdum. edevlete düşmedi. 3. başvuruda daha önce başvurmuşsunuz vodafonedan aranacaksınız dedi. şimdi tekrar başvuramıyorum. arayan soranda yok.

yeni başvuru edevlete düşmüyor, bir önceki de onaylandı olarak gözüküyor. Sorun yaşayanların hepsi tt sanırım

• @Dura-Ace @burakkoz Evet red ve bekleyenler hepsi Türktelekom kaynaklı, Turkcell'den geçenlerde sorun yok.

Bu durumda 10 gb hediyesinden vazgeçip mağaza teslimatlı başvuru yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 16 Aralık 2024; 22:19:35 >
  • şu an mevcutta türk telekomda taahütüm var ancak 38 gün var bitmesine. Taahüt bozma cezası 79 tl çıkıyor. Buradaki tarifelere online başvuru yaptım. Türktelekomdaki taahütüm otomatik bozulur değil mi? türktelekomda bir şey yapmama gerek var mı?

türktelekomda taahütüm var diye red vermezler değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realacc -- 16 Aralık 2024; 23:43:2 >
  • Edevlet onay ile esim alabiliyor muyuz, kurye vb uğraşmadan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ayın 19 unda başvuru yapıp randevuyu 27 sine seçsem kampanyadan faydalanır mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Olur bence, Vodafone bu bizim de başımıza geldi hatta hat açıldıktan 1 ay sonra iptal ettiler hattı sonradan fark etmiş paşalar. O yüzden şaşırmıyorum ama hata da olabilir bilemem.

Ek olarak Vodafone nin paket önceliklendirmesini yapan adam taa Martta bitecek 3 aylık 30GB hediyeyi aylık tarife internetinden daha öncelikli tanımlarken nasıl bir kafaya girmiş acaba? O zaman 3 aylık hediyeyi ne yapayım ben…

• @tdsosyal Evet sorun yok

@55superx Paket önceliklendirme aslında şuan doğru bir ara hediye interneti değilde ana tarifeden öncelik vardı sonradan hediyeler öncelik oldu tabi hediyeler genelde kısa süreli olur 3 aylık hediyeyi hesap edilmemiş:)

@alimmm78 Sıfır hat ise esim online, taşıma da eSIM sadece mağaza teslimde alınabiliyor.

@realacc Ondan dolayı red verilmez cezayı zaten alacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 17 Aralık 2024; 1:40:45 >

Hediye veya ana paket ayrımı saçma direkt. Hangisinin süresi önce bitiyorsa onu kullandır geç başka bir öncelik mekanizması çok gereksiz.

• general4242 kullanıcısına yanıt

ben geçen hafta turkcellden tt ye geçtim 30 gb 2000 dk 230 TL. istanbul kadıköyden iyi çekiyor, interneti de hızlı 50-100 mbps arası.

• Kimlik bilgileriyle ilgili vodafone da sıkıntı var. Başvuru yaparken emin olarak doğru girdiğim iki hat sahibinin de e devlete düşen onayında doğum tarihi yanlış çıkıyor. Dolayısıyla ttkom red veriyor. Enteresan bi sıkıntı. Onay verdiğiniz e devletten doğum tarihini kontrol edin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bkmçvş B kullanıcısına yanıt
    Hocam e devletten mi onayladınız siz de ? Eğer öyleyse doğum tarihlerini kontrol eder misiniz ? Vodafoneda ya bi hata var ya da bilerek yapıyorlar

• kendal0606 K kullanıcısına yanıt
    Hocam günaydın;
    Dokümanlar evdeki pc yen indirmiştim …ama doğru girdim eminim
    Dediğini gibi 2 başvurumda red oldu…
    Vaz geçtim ben de… tt mobil ile devam edeceğiz…
    Ama eve gidince e devlet onaylı sözleşmeye bakacağım

• bkmçvş B kullanıcısına yanıt
    Ben de doğru girdim fakat e devletteki onayda farklı tarihler vardı. Birer gün farkediyordu.

Oan hiç dikkat etmedim belki de ondan tt mobil reddetti
    Biz de tt mobil e kızıyoruz…

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son)

• burakkoz B kullanıcısına yanıt

Benim de geçen hafta onayladığım başvurum gözüküyor. Dün bayiye gidip şahsen başvurdum, e-devletteki başvuru birkaç gün sonra silinir dediler.

Bana önceki başvuruyla ilgili ret veya iptal mesajı gelmemişti, bakalım ne olacak?

• burakkoz B kullanıcısına yanıt
    Evet hocam haklısınız.. şimdi e-devletteki forma baktım 1!gün eksik yansımış…
    Biz de tt mobil e kızıyoruz ama sorun vodafone kaynaklı…
    Zaten 2!hattı da taşımaktan vazgeçtik…
    E-devlet onaylı taşıma talebinde bulunanlar boşuna beklemesinler, biz allah tan 4. Günde uyandık…

Doğrusu: 20.08.1954 ama yansıyan aşağıda

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 17 Aralık 2024; 10:49:2 >

Haklısın hocam…
    Az önce kontrol ettim hatalı…

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.