< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (29. sayfa)
-
-
işin kötüsü Türk telekom 40 gb ve sınırsız sosyal medya yapınca geçeyim geri dedim gittim başvurdum. İçime doğdu şu müşteri hizmetlerini bir arayayım dedim. Sonuç bu. Yalın tarife diye cayma olmuyor. Saçma sapan bir şey. Türk telekom mh ile görüştüm geçişin iptali için. sms gelecek vs dedi bekliyorum. -
Sim kartını almak için Vodafone şubesine gittiğimde, gizli soru veya annenizin evlenmeden önceki soyadı"nı soruyorlar mı arkadaşlar? Bimcellten vodafona başvurdum. bu sorunun cevabını bilmiyorum.
-
Cayma yazıp müşteri hizmetleri ile görüştünüz mü tobi üzerinden. Eğer öyle ise garip bi durum. İşkillendim şimdi. Bi arıyim mh lerini
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Görüştüm tabi. Zaten tobi " Şuan gerçekleştiremiyoruz diyor " beni nüşteri temsilci sine aktarıyor. En sonda arama ile vodafonu aratıyor. Öğrenmenin en iyi yolu yanımda uygulamasını açıp, sağ altta tarife kısmına basıp, açılan yerde tarifem ve paketlerim e basıp, taahüt detaylarını seçip girmek orda aşağıda yazıyor. 633.16 tl bende
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@bkmçvş Evrak eksikliği nedeniyle red olan başvuru da elinizdeki sim kart tekrar kullanılamaz, numarayı pm den atın teyit edelim.
@TiRaNTx Güncel çoğu kişide hatalı fatura kesilmeden bilemeyiz ancak kesilince itiraz ederseniz düzeltme sağlanır kanıt var tobiden.
@realacc Kızlık sorarlar ama farklı giriş olsada kabul olabiliyor eskisi gibi önemli değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 16 Aralık 2024; 15:26:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telekom sim i ni gittim aldığım bayiye geri verdim ordan işlem yaptı geçişi iptal ettiler sağolsunlar. Durduk yere 633 tl fazladan cebimizden çıkmasın. İşin ilginç yanı ekim ayında bir hattımız daha vodafona geçirmiştik ona çıkan cayma bedeli 15 tl. Hem yanımda uygulamasında taahüt kısmında hemde müşteri temsilcisiyle görüşmemde bu fiyat. Çok garip bir durum. -
Orada bendede 333 gibi bişi yazıyor. 542 aradım. Robot cayma olmadan çıkabilirsiniz Diyor bende
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Robota güven olmaz hocam. Bende ona güvenerek taşımaya kalkışmıştım 633 ü görünce iptal etik neyseki. müşteri hizmetlerinde kanlı canlı biriyle görüşün telesekreter olmasın. -
sim kartı şubeden al seçtim keşke adrese gelsin seçseydim. değiştirmenin bir yolu var mı?
-
Turkcell den vodafona taşıma yapıyorum,faturasız olarak sim kartım geldi ne zaman tekrar turkcell taşıyabilirim,kartı takıp ilk sinyali alınca mı yoksa bu aşamada olmaz mı?
-
-
Hocam hattım açıldı ama 4g aktif görünüyor, volte açık olduğu için 4.5 g olarak mı internete bağlanıyor yoksa başka bir ayarı var mı?
Hocam nolur nolmaz taşırız başımıza 633 tl çıkar çok üzülürüm. Zaten birçok dertle uğraşıyorum. Kötü hastalıklara kalacam yakında. Bekleyip göreceğim bakalım kısmet artık şimdilik vodafondayız anlaşılan.
Yanlız birşey sorayım. Bu vodafon pay nasıl oluyor nasıl indirim alınıyor? misal şimdi benim 324 tl faturam olacak bunu nasıl 100 tl indireceğiz birde her ay mı geçerli olacak bu Bu konuda yardımınızı rica ederim. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 16 Aralık 2024; 16:29:37 > -
Teşekkür ederim. Hani herşey üst üste gelir ya şuan o durumdayım. Çırpındıkça daha da batıyoruz.
Anladım o zaman gelecek ay tekrardan bir sorarım size. -
dediğiniz gibi tekrardan başvuru yaptım. adresime gelsin seçtim onayladım. ardından hemen e devletten de onay verdim. genelde Kuryeye verilmesi ne kadar sürüyor acaba ? yarın elime ulaşır mı?
-
@realacc Dijital kuryeden gelen sms linki ile randevu alın aldığınız günde geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 16 Aralık 2024; 16:32:31 > -
Site nanay beklenmedik hata oluştu diyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X