Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
993
Cevap
39
Favori
45.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende görüştüm tobi ile. Taşıma olunca bize ulaşın iptal edelim dedi . Ne saçma iş bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işin kötüsü Türk telekom 40 gb ve sınırsız sosyal medya yapınca geçeyim geri dedim gittim başvurdum. İçime doğdu şu müşteri hizmetlerini bir arayayım dedim. Sonuç bu. Yalın tarife diye cayma olmuyor. Saçma sapan bir şey. Türk telekom mh ile görüştüm geçişin iptali için. sms gelecek vs dedi bekliyorum.
  • Sim kartını almak için Vodafone şubesine gittiğimde, gizli soru veya annenizin evlenmeden önceki soyadı"nı soruyorlar mı arkadaşlar? Bimcellten vodafona başvurdum. bu sorunun cevabını bilmiyorum.

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son)
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    Cayma yazıp müşteri hizmetleri ile görüştünüz mü tobi üzerinden. Eğer öyle ise garip bi durum. İşkillendim şimdi. Bi arıyim mh lerini

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Görüştüm tabi. Zaten tobi " Şuan gerçekleştiremiyoruz diyor " beni nüşteri temsilci sine aktarıyor. En sonda arama ile vodafonu aratıyor. Öğrenmenin en iyi yolu yanımda uygulamasını açıp, sağ altta tarife kısmına basıp, açılan yerde tarifem ve paketlerim e basıp, taahüt detaylarını seçip girmek orda aşağıda yazıyor. 633.16 tl bende

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @bkmçvş Evrak eksikliği nedeniyle red olan başvuru da elinizdeki sim kart tekrar kullanılamaz, numarayı pm den atın teyit edelim.

@TiRaNTx Güncel çoğu kişide hatalı fatura kesilmeden bilemeyiz ancak kesilince itiraz ederseniz düzeltme sağlanır kanıt var tobiden.

@realacc Kızlık sorarlar ama farklı giriş olsada kabul olabiliyor eskisi gibi önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 16 Aralık 2024; 15:26:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Telekom sim i ni gittim aldığım bayiye geri verdim ordan işlem yaptı geçişi iptal ettiler sağolsunlar. Durduk yere 633 tl fazladan cebimizden çıkmasın. İşin ilginç yanı ekim ayında bir hattımız daha vodafona geçirmiştik ona çıkan cayma bedeli 15 tl. Hem yanımda uygulamasında taahüt kısmında hemde müşteri temsilcisiyle görüşmemde bu fiyat. Çok garip bir durum.
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    Orada bendede 333 gibi bişi yazıyor. 542 aradım. Robot cayma olmadan çıkabilirsiniz Diyor bende

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Robota güven olmaz hocam. Bende ona güvenerek taşımaya kalkışmıştım 633 ü görünce iptal etik neyseki. müşteri hizmetlerinde kanlı canlı biriyle görüşün telesekreter olmasın.
  • sim kartı şubeden al seçtim keşke adrese gelsin seçseydim. değiştirmenin bir yolu var mı?

• Turkcell den vodafona taşıma yapıyorum,faturasız olarak sim kartım geldi ne zaman tekrar turkcell taşıyabilirim,kartı takıp ilk sinyali alınca mı yoksa bu aşamada olmaz mı?

• @realacc 3 gün içinde alınmazsa kuryeye atıyordu ama beklemeyin yeni başvuru yapın.

@TiRaNTx Asıl canlı kişiye güvenilmez :) güncel tutar herkeste hatalı demiştim size boşuna iptal ettiniz...

@sile Sinyal gelince başvuru yapabilirsiniz.

• Hocam hattım açıldı ama 4g aktif görünüyor, volte açık olduğu için 4.5 g olarak mı internete bağlanıyor yoksa başka bir ayarı var mı?

Hocam nolur nolmaz taşırız başımıza 633 tl çıkar çok üzülürüm. Zaten birçok dertle uğraşıyorum. Kötü hastalıklara kalacam yakında. Bekleyip göreceğim bakalım kısmet artık şimdilik vodafondayız anlaşılan.
    Yanlız birşey sorayım. Bu vodafon pay nasıl oluyor nasıl indirim alınıyor? misal şimdi benim 324 tl faturam olacak bunu nasıl 100 tl indireceğiz birde her ay mı geçerli olacak bu Bu konuda yardımınızı rica ederim.
  • @TiRaNTx Öncelikle geçmiş olsun umarım ciddi bir rahatsızlığınız yokturVodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) 

@Tyler Vodafone premium olunca her ay 100₺ cüzdan kodu veriyor bu kodu vpay uygulamasına ekleyip faturanızı oradan indirimli ödeyebilirsiniz.

Gelecek ay belli olur devam edip etmeyeceği yıllık yapılıyor o tür kampanyalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 16 Aralık 2024; 16:29:37 >
    Teşekkür ederim. Hani herşey üst üste gelir ya şuan o durumdayım. Çırpındıkça daha da batıyoruz.
    Anladım o zaman gelecek ay tekrardan bir sorarım size.

dediğiniz gibi tekrardan başvuru yaptım. adresime gelsin seçtim onayladım. ardından hemen e devletten de onay verdim. genelde Kuryeye verilmesi ne kadar sürüyor acaba ? yarın elime ulaşır mı?

• realacc kullanıcısına yanıt

@realacc Dijital kuryeden gelen sms linki ile randevu alın aldığınız günde geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 16 Aralık 2024; 16:32:31 >
  • Site nanay beklenmedik hata oluştu diyor

Üstad çok yardımcı oldunuz, teşekkür ederim.
    Kısaca;
    12.12 e devlet onaylı online başvuru (2 adet hat, farklı kişi)
    13.12 saat 18:00 gibi 2 sim kart kurye tarafından teslim alındı (2 farklı adres)
    14.12 ctesi gece 01 gibi aşağıdaki mesaj 2 hatta birden
    14.12 ctesi mesajdaki numara düşmeyince (hiç çalmıyor) 05425420000 arandı , sms letin hatalı geldiği
    Söylendi ( 2 farklı MT ile görüşüldü)
    15.12 18 den sonra tekrar 1 hat için arandı ( 48 saat içinde bildirim gelmediği için) , 1 gün daha bekleyelim dendi
    16.12 ptesi sabah 10 gibi tt mobil arayarak başvurumuz iptal edilmiştir , bizimle devam ediyorsunuz şeklinde bilgi
    16.12 ptesi sabah 12 gibi 05425420000 ile 2 hat için görüşerek iptal edildiği bilgisini öğrenmem :(
    16.12 ptesi akşam 17:00 itibarıyla tt mobil faturasız ile devam kararı

Yaşadığımız sinir harbi yanımıza kar kaldı:(
    22.12 de faturasıza geçip devam edeceğiz artık…

Yaşlı insanlar uğraşmasın dedik ama başlamadan bitti
    Vodafone hikayemiz…

Sene sonu çarşı pazar karışık ama bu kadar kötü bir customer care görmedim açıkcası.( kendi gönderdiği sms içeirğindeki numara aktif değil, ve konu hakkında MH nin haberi yok, bir de yanlış yönlendirme)

Belki de iyi ki geçemedik diyeceğiz kim bilir…

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 16 Aralık 2024; 17:20:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.