Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(19 Aralık Son) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 18yusuf , Birkanbey , Birkanbey Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
551
Cevap
26
Favori
22.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tamam onun bilerek attırdım, şimdi Vodafone değilim kısmından girmeyi deneyin gelecek kodu girin vodafone abonesiniz zaten diyecek ondan sonra yeniden şifre alıp normal girmeyi deneyelim.

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

vodafonelu değilim kısmından girmeyi denedim önceki gibi 4 haneli kod geldi girdim sonra çıkıp vodafonelu girişe girdim ilk dediğinizi yaptığım şifreyi girdim vodafonelu değilsiniz dedi

• bugün işlem yapıldı ,birkaç saat sonra kimlik bilgilerinizin uyuşmaması sebebiyle operatörünüz tarafından talebiniz reddedilmiştir mesajı geldi. benzer sorun yaşayan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 15 Aralık 2024; 22:15:27 >

Kesilsin sorun değil benim niyetim cayma ödememek ay sonuna doğru taşınmayı düşünüyorum

bugün kesilecek değiştirmeden kullanırsam cayma ödermiyim

ödeyeceksem değiştirip ay başına çekeyim

Hocam merhaba, yarın yani 16 Aralıkta başvursak bayiye sizce 19 u olan son tarihe yetişir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanDar05 -- 15 Aralık 2024; 23:5:38 >
  • Jayus kullanıcısına yanıt
    Hocam o mesaj bize de geldi, msj da verilen numara düşmüyor zaten.. Vodafone genel müşteri hizmetlerini arayınca hatadan bir mesaj gitti dendi tüm sim kart alanlara.. dikkate almayın dendi…
    Tt mobil den vodafone geçiş
    13.12 akşam 18’gibi sim kart alındı ve taşıma başvurusa alındı mesajı gelsi
    14.12 sabah 02 gibi bu mesaj geldi
    Ve bekliyoruz…
  • HanDar05 kullanıcısına yanıt

19unda bile herhangi bir kanaldan başvursan olur. Başvuru son günden sonra olmasın yeterli. Git gel için soruyorsan bence yetişmez ama. Özellikle Telekom’dan Vodafone geçişleri çok yavaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 15 Aralık 2024; 23:14:50 >
  • Beyler Şubat ayında taahhütum bitiyor şuan yanımda uygulamasında hep yüksek teklifler çıkıyor sizce Ocak ayında Uygun teklifler sunarlarmi yoksa 700 civarı cezai bedel ödeyip Turkcell'e geçmek mantıklı olur mü 390 TL 60 gb çok iyi yani
  • 10 aralıkta 20 gb 179 TL için başvuru yaptım 15 aralık saat 22 gibi hat açıldı, bir kaç sorum olacak size;
    1) Taahhüt başlangıç neden 15 aralık değil de 10 aralık görünüyor.
    2) Ücretlendirme 10 aralıktan itibaren mi hesaplanmakta yoksa 15 aralıktan itibaren mi?
    3) Fotoğrafta görünen fiyatlandırma doğru mu kaç günlük hesaplandırılmış yada hangi günler arası.

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(19 Aralık Son)

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(19 Aralık Son)Teşekkürler.

• Arkadaşlar 10GB için E-devlet onayı&kurye yöntemini tavsiye etmiyorum. Antalya'da kurye 6. günde aradı. SIM kart geldikten sonra bir de 48 saat içinde numara taşınıyor. Aceleniz varsa bilginiz olsun.

Aşağıdaki bağlantıdan FIRSAT65887613 koduyla numara taşıma başvurusu yaparsanız tarifenize ek 3 ay geçerli 30gb kazanabilir, bana da link at para kazan kampanyasıyla 300 lira bakiye kazandırabilirsiniz. Aynı kampanyaya sizler de geçiş yapıp referans bağlantılarınızı paylaşabilirsiniz.

Ayrıca hiçbir zaman veya son 30 gün içinde Yanımda uygulamasına giriş yapmadıysanız bu bağlantıya tıklayarak hem siz hem de ben 3'er GB internet kazanabiliriz. Önceden uygulamayı yükleyip giriş yapmamış olmanız gerekebilir.

https://vfselfservis.com/MEMBERGETMEMBER/238304658375

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.