Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(19 Aralık Son) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: frkn3757 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
549
Cevap
26
Favori
21.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vergi hariç hesaplanır yani 179 üzerinden %25 olur+ telsiz vergisi.

• sarigol45 kullanıcısına yanıt

Evet.

• sarigol45 kullanıcısına yanıt

Bunu bayiden mi yaptınız acaba..

• gezgin1621 G kullanıcısına yanıt
    Hocam sosyal destek nedir
  • lider06 kullanıcısına yanıt

Engelli,gazi (kendisi), gazi ve şehit yakınlarına sağlanan indirimdir hocam..

• gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

Evet tasima yaptigim bayiye gittim aksam uzeri ve orda basvuruyu yaptim 5 dk icinde sms geldi ve hattima tanimlandi

• quote:

Orijinalden alıntı: sarigol45

Evet tasima yaptigim bayiye gittim aksam uzeri ve orda basvuruyu yaptim 5 dk icinde sms geldi ve hattima tanimlandi

Çok şanslısınız ki işinizi yapan bir bayiye denk gelmişsiniz hocam...Hayırlı olsun...

• @bkmçvş @gezgin1621 @DenzeL_28 4-5-6 Aralık sim kart teslim olup ta Türk Telekom tarafından onay bekleyenlerin taşıma bilgi mesajı bugün geldi kontrol edin.

Telekom sonunda inadından vazgeçmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 15 Aralık 2024; 20:40:6 >
  • Sosyal destekten yararlanmak için hattın üzerine olması mi gerek kullanıcı olarak tanımlanmak diye bir şey var mı
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Üstad;
    12.12 saat 20:00 gibi e devlet onaylı başvuru
    13.12 cuma akşamı 18:00 de sim kartlar teslim alındı ama hala sms gelmedi bu saate kadar…
    4 güne kadar gelmiş olması lazım nts sistemine göre, ondan sonra min 24, max 48 saat içinde hattın açılması gerekir…
    Mevcut TT Mobil taahhüdüm 22.12 23:59 da bitiyor, o saate kadar açılır diye umuyorum…
    Aşağıdaki
    Sürecin yorumu; alıcı firma max 48 saate verici operatöre talebi iletmesi,
    Verici operatör de max 48 saatte talebe vermesi
    Akabinde de 24 saat işe 48 saat içimde hattın açılması ( toplamda 5 ile 6 gün oluyor)
    Geç onaya BTK cezai bir işlem uyguluyordur diye düşünüyorum ( yoksa herkes kafasına göre takılır)

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(19 Aralık Son)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 15 Aralık 2024; 21:3:56 >

• @fkoc38 1. derece yakını olan sadece 1 kişi kendisi dahil yararlanabilir.

@bkmçvş Size 2-3 defa daha yazmıştım nts kurallarını normal zamanlarda dikkate alın bu ay kurallar çiğnendi 4-5-6 aralık sim teslimlerin onay mesajı daha bugün geldi varın siz gerisini düşünün.

Btk kime neye kesecek telekom kamunun, zaten istisna kesin verilmiştir ki bu kadar rahat davrandığına göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 15 Aralık 2024; 21:6:16 >
    Elimizden bir şey gelmiyor ki üstad, bekliyoruz artık…
    Babamlar sms leri kontrol ediyor artık…
    Ama başka arkadaşların geçtiklerini forumda okudum…

Çarşı bayağı karışık, artık nasibimize… bekliyoruz
    En kötü 1 gün daha bekleyeyim vodafone a arayayım tekrar…
  • bkmçvş B kullanıcısına yanıt

Aramanız bir şeyi değiştirmez ki gecikme sebebi Vodafone kaynaklı değil verici işletme olan Türk Telekom'un onayları red vermesi merak etmeyin Vodafone tekrar başvuru yapıyor.

Zaten sizin süre daha çok az sırayla verileceğini düşünürsek yarın 7-8 Aralıklar bekleyenler onaylanır.

Ben de öyle düşünüyorum hocam.
    Sırayla gelecektir onaylar ama işte babamlara anlatmak sıkıntı :)

Bu Vodafone kesim tarihlerini neye göre belirliyor ? Benim ayın 15 ayın 6 su gördüm vs

bide önceden kalan kullanımlarını gün bazlı yüklüyordu bu uygulamadan ne zaman vazgeçti ?

hocam merhaba ben salı günü bayiden numaramı taşıdım turkcellden vodafonea. cuma öğlen saatlerinde turkcell hattım gitti vodafoneu taktım bir saat sonra da açıldı edevlette de vodafonea taşındı olarak görünüyor. benim iki sorunum var birincisi apn ayarlarım doğru ama internete giremiyorum yani yavaş değil hiç girmiyor başka telefonda da denedim. ikinci sorun da yanımda uygulamasına giremiyorum vodafonelu değilsiniz diyor. arama yapıp mesaj atabililyorum sadece ama internete giremiyorum rica etsem yardım edebilir misiniz ne yapmalıyım müşteri hizmetleri ve bayi sistemde vodafonelu görünmüyorsunuz bekleyin diyor

(özel mesaj atamıyorum dh destek mesajımı okumadığı için)

• ya bende bundan önce çıkan 60gv 441 tl olana geçtimişti. daha ay olmadı fiyatı düşürmüşler.buna karşı bişi yapılabilir mi?
  • @krkmz1666 Abone olunan ayın haftasına göre belirliyordu, değiştirmek istiyorsanız mh yapabiliyor.

@gnrsn Hızın apn ile ilgisi yok farklı bir durum vardır görmeden yorum yapmak doğru olmaz, Vodafone değilsiniz buguna yakalanan şanslı kişilerden birisiniz:) şaka bir yana S yazıp 0542 120 0000 numarasına gönderip şifre almayı dener misiniz?

@ibo3182 Git gel yapabilirdiniz ancak yetişmez artık.

@avastos Kod paylaşımları sadece bu konudan yapılmaktadır dikkat edelim...

https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 15 Aralık 2024; 22:2:6 >

aldım şifreyi 7000 e s yazarak da alabiiyordum dediğinize de şifre geldi

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.