Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
993
Cevap
40
Favori
45.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısa bir süre önce düzenlemişsin. En azından direkt söylemek istediğim kişiye yazıyorum. Benim de sana söyleyecek başka bir şeyim yok.

• Bu kampanyanın son tarihi konusunda bilgi var mı acaba? Turk Telekom'dan taşıma yapacağım, taahhütüm olduğu için ne kadar geç geçersem o kadar iyi. 31 aralıkta başvursam diyordum.

• @U. Şuan 30 Aralık, değişirse konuya mutlaka yazarım.

@end76 Sim kart gelince 48 saat içinde taşıma süreci başlar bilgi sms'i gelir.

@hastaruhluluciferian 1 aylık indirim bedeli kadar cayma bedeli ödersiniz, turkcell robot'a cayma yaz tutarı öğren.

@Bella Ciao Farklı cihazla deneme yaptınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 12 Aralık 2024; 11:54:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Umarım öne çekmezler.

• Selamlar.

Ben hattımı 1 sene taahhütlü Vodafone'a taşıma için işlemleri başlattım. Edevlet onayını da verdim alel acele. Şu noktada vazgeçme şansım var mı? Daha önce yapan varsa bilgilendirirse sevinirim.

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

@Robinson Crusoe Evet kurye randevu atandığında iptal edebilirsiniz, sim kart gelirse teslim almayın 3 gün içinde başvuru iptal olur önemli olan kartı almamak.

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

Bir taraftan müşteri hizmetlerini arıyordum, aynen o şekilde söylediler onlar da. Işık hızıyla cevap verdiğiniz için önce görmüş oldum Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 12 Aralık 2024; 12:18:29 >
  • Kurye randevum dündü, getirmediler. Bayaa şikayet var dijital kurye hakkında. Ulaşılamıyorda. Sorun yaşayan var mı teslimatla ilgili?

• sem.29 S kullanıcısına yanıt

@sem.29 Teslimatlar akşama kadar devam ediyor atama iptal olmadıysa gelir gün içinde.

• Ref Kod paylaşımıları normal konularda yasaklanmıştır sadece bu konuda paylaşabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233

@alia32 @idontwannaknow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 12 Aralık 2024; 14:54:0 >
  • sem.29 S kullanıcısına yanıt

9 Aralık akşamı başvuruyu yapıp e-devletten onayladım. Randevu tarihi alamadım, sürekli hata veriyordu. Ertesi gün çıkış ve teslimat tarihi kendiliğinden 11 aralık oldu ama 2 günden önce İstanbul'dan Trabzon'a gelmesi zaten imkansız. Takip sayfasında şu an bir değişiklik yok, gelen giden yok. Bol bol arayan üçkağıtçı var.

İyi bir ders oldu, seneye bu zamanlar yine ortalık karıştığında gidip bayiden geçiş yapacağım.

• Referans verenlerin kazancı ne oluyor?

• Geçen hafta internetten başvuru yapmıştım Pazartesi kurye sim kartı teslim etti ama henüz geçiş tarihini belirten sms gelmedi. Türktelekom'dan vodafon'a geçiş yapıyorum bu kadar uzaması normal mi acaba ?

Sorguladığımda bu şekilde gözüküyor

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qarakedi -- 12 Aralık 2024; 17:48:14 >
  • Benim kullandığım tarife 2. dönemine girdi. 30gb 330 tl. Şu an keriz gibi hissediyorum :) Arayıp kapatma talebinde bulunsam pazarlık/indirim yapıyorlar mı?

• TH3ROCK kullanıcısına yanıt

300TL + ilk referansı ise ek 100TL ödül.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Daha yeni geçti ise cayma bedeli yoktur ya da çok azdır. Türk Telekom yıldızlı günlere geçin direkt derim şahsen.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    İkinci dönem taahhüt otomatik başladı ilk fatura kesildi hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Yanımda üzerinden cayma bedeline bakın. Çok yüksek olacağını sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.