Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
993
Cevap
40
Favori
45.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@krkmz1666 Hayır 30 gb ve 10 gb promosyon kampanyasının bu kampanya ile ilgisi yok taşınırsa cezasıda yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Atıyorum 28 aralık seçebilir miyim? Sistem müsaade ediyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt

@xweser Bölgenizde diğer günler dolu ise müsade eder, ancak boşluk varsa belirli tarihe kadar seçiliyor.

• Akşam deneyeyim. Eyvallah hocam.

Merhaba hocam, ben de taşımayı nasıl iptal edebilirim?

Henüz SIM kart teslim edilmedi.

Bu iki numaradan da müşteri hizmetlerine ulaşıp iptal işlemini yapamıyorum

08504808131
    0 (850) 549 40 00

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Başvuru yaparken 3 Gb için 320 Tl cayma bedeli görünüyor :)

ne çıkarsa bahtımıza

• 3gb dediğiniz 99₺ olan tarife ise normalde cayma bedeli var ancak ilk ay tobiden cayma bedelsiz çıkış hakkı veriyor.

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son)

@Mylove Dijital kuryeden randevu iptal yapın teslim edilmeyince 3 gün içinde iptale düşer başvuru, attığınız numaralara yoğunluktan çalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Aralık 2024; 15:55:0 >

O zaman sıkıntı yok bayiyle uğraşmayalım yarın kurye getirir sim kartı

senin linkten 30gb + 10gb e devlet onayı ile başvurdum bakalım

Hocam cayma bedeli mi vs. biliyorum zaten mesaj ile gelen bedel ile müşteri hizmetlerinin söylediği bedel farklı mesaj pek işe yaramıyor gibi, benim sormak istediği 1 aylık fatura dönemi içerisinde başka hatta geçerken 15. günü geçince tam fatura mı kesiliyor yoksa ne kadar gün kullanılırs aonun bedeli mi alınıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutcrbc

Hocam cayma bedeli mi vs. biliyorum zaten mesaj ile gelen bedel ile müşteri hizmetlerinin söylediği bedel farklı mesaj pek işe yaramıyor gibi, benim sormak istediği 1 aylık fatura dönemi içerisinde başka hatta geçerken 15. günü geçince tam fatura mı kesiliyor yoksa ne kadar gün kullanılırs aonun bedeli mi alınıyor?

@aykutcrbc Tarifedeki kullanılan gün ve içerik kadar 30'a bölüp kalanı yansıtır yani içeriği fazla tüketmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Aralık 2024; 15:59:3 >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Devlet onayı hangi aşamada oluyor? Önce taşıma yapıp işlem bitince, e devlete mi geçiyoruz?

Konunun İlk mesajı okuyun hemen hemen tüm soruların cevapları varVodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Aralık 2024; 16:2:27 >

Müşteri hizmetleri 15. günü geçerse tam fatura olur diyor bende kullandığımız kadar niye değil dedim 15. günü geçince öyle diyor ilginç. 1-2 günü hattım açılınca hepsi belli olur artık

Okudum valla :) neyse bir daha okuyayım.

• Vodafone fiyat mı indirdi naptı ?Tam 3 gb için Turk telekoma geçecekken Vodafone selektör çaktı şimdi.Kendimde vodafone lu olduğum için kod ile annemi geçirelim bakalım.Bu iyi oldu. Vodafone şu kampanya döneminde sanırım müşteri toplayamadı üstelik Türk telekomun yaşlılar için çıkarttığı 3 gb pakete cevap vermemeleri kendi adlarına kötüydü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 10 Aralık 2024; 16:21:43 >

siteden başvuru yapın daha sonrasında

gerekli bilgilendirmeleri whatappdan yazıyorlar Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) 

• Akcam46 A kullanıcısına yanıt

20GB de fiyatı 191 den 179a indirdi ve 3GB 99TL tarifesini ekledi. Büyük ihtimalle Türk Telekom ile rekabet edemedi, iki düzenleme de Türk Telekom’un GB/Fiyat dengesi ile birebir aynı olmuş onları örnek aldıkları belli.

Aslında mantıklı kampanya valla davetle 300+100TL alsan 4 aylık faturayı o kazançla ödersiniz zaten 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 10 Aralık 2024; 16:28:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55superx

20GB de fiyatı 191 den 179a indirdi ve 3GB 99TL tarifesini ekledi. Büyük ihtimalle Türk Telekom ile rekabet edemedi, iki düzenleme de Türk Telekom’un GB/Fiyat dengesi ile birebir aynı olmuş onları örnek aldıkları belli.

Aslında mantıklı kampanya valla davetle 300+100TL alsan 4 aylık faturayı o kazançla ödersiniz zaten 😀

Vodafone Pay ile dediğiniz gibi 4 aylık fatura çıkar.Geçilebilir.Ben paycellde böyle kampanyalara rastlamamıştım Turkcellde.Vodafone Pay paycelle göre daha öne çıkmaya başladı son zamanlarda yaptığı kampanyalarla

• Elinize ve emeğinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.

• Akcam46 A kullanıcısına yanıt

Hatta büyük ihtimalle ilk aya özel 6TL ye Premium da verir onu alsanız ilk fatura bedava gibi birşey olur 20TL falan ödersiniz TKÜ dahil. Vodafone Pay kampanyaları güzel gerçekten. Arada çok iyi kampanyalar da geliyor.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.