Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
993
Cevap
40
Favori
45.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @oktay1910 Dijital kurye randevuyu iptal edin ayrıca 08505494000 arayıp başvuruyu iptal etmek istediğinizi bildirin.

@avastos Simkart alanlar için iptal yok, hat açılınca bimcell taşıyıp tekrar vodafone taşıyabilirsiniz, ama iyice kabak tadı vermeye başladı bu 3. güncelleme ay başında pahalıdan geçenlerin fiyatını güncellemeleri şart.

@spdial Cayma çıkmayacak tarife ücretini 30'a bölüp 2 günlük bedeli+15 telsizi hesaplayın çok tutmaz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 22:38:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 gün önce 20 gb 1000 dk 250 sms 235TL ye(Telsiz kullanım hariç) Telekoma geçmiştim, şimdi sordum 40 TL cayma bedeli çıkıyormuş, Aynı paket Vodafone de 180 TL (telsiz kullanım hariç) Vodafone hiç kullanmadım şimdiye kadar aylık 55 TL yıllık 660TL için değermi, samimi olarak soruyorum Vodafone geçilirmi?

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkürler. Halihazırda TT faturalıdayım. Carsamba Vodafone 20gb geçiş olacak. Aynı gün akşam tekrar 180 lira olan TT 20gb tarifesine gecebilir miyim?

• rammo kullanıcısına yanıt

Genelleme yapanlar olacak ama herkes kendi konumuna göre değerlendirebilir. Mahalle mahalle bile fark oluyor. Mesela benim eski işyerimde vodafone çok iyi çekiyordu, evde çok kötüydü. TT'ye geçtim, işyeri bu sefer çekmez oldu, ama evde daha iyi çekiyordu. Yani aynı ortamda veya yakınlarda olan tanıdıklarınızdan bu konuda fikir alırsanız daha doğru sonuç alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avastos -- 9 Aralık 2024; 23:8:13 >
  • @rammo Sizin maddi durumunuzu bilemeyiz kimisi için 660₺ bir öğün yemek parası kimisi için haftalık harçlığı, fiyat dışında çekim hız kalite vs. bölgeye göre değişiyor.

@avastos Vodafone sinyali aldığınızda işlemi başlatabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 23:11:50 >

Rakamları zaten bilgilendirmek için yazdım, asıl sormak istediğim Vodafone Du, ama dediğiniz gibi yerine göre değişiyor.

• @rammo %100 doğru olmaz ama fikir vermesi açıcından Nperf map'den bölgenize bakın kullanıcıların yapmış olduğu hız testlerine göre haritalama yapıyor

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nperf.tester&referrer=com.mobapp.bottom

@nabu Edevlet onaylı başvuruda kurye sadece kimlik resmi çekip sim kartı verdiği için yardımcı olurlar, edevlet onaysızda hat sahibinin kendisi olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 23:31:24 >

Şaka gibi ya şansa bak, başvurduk artık yapacak pek bir şey yok.

Not: 3GB 99TL ekonomik tarifesi de eklenmiş. İnternet ile işi olmayan değerlendirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 10 Aralık 2024; 0:1:35 >
    İstanbul’un göbeğinde çok sık internet kesilmesinden dolayı,navigasyon donması oluyordu bundan dolayı tövbe etmiştim,

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vodafone tsahüt bitimine 4 ay vsrdı tobiye cayma bedeli yazdım 43tl dedi telekoma taşıdım hattı

Konuma bağlı. Benim hattı %90 kullandığım yerlerde Vodafone iyi hatta diğerlerinden de iyi o yüzden kullanıyorum. Ama arada bazı yerlere yolum düşüyor yavaş interneti bırak internete hiç girmeyecek neredeyse.

• @vindobona 1 ay cayma bedelsiz deneme süresi var beğenmezseniz geçersiniz konunun ilk mesajını okuyun.

@55superx F/p yönünden kötü olduğu için eklemedim onu.

@HeyyMayk Üst tarifede vodafone daha uygun yeniden geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Aralık 2024; 10:26:45 >
    Bu fiyatlara telsiz vergisi dahil miydi, bide vodafone içinden geçiş var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

@Bella Ciao Telsiz senelerdir ayrı satılır tarifeye dahil 1₺ olduğu zamanlardı, vodafone içi geçişte 30 gün kuralına takılmazsan geçersin.

30 gün kuralı nedir, bide içerden geçişte cayma alıyor mu vodafone, şu an 250 ceza çıkıyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya ne zamana kadar geçerli acaba?

• @muratdoktor Değişmezse 30 aralık

@fast-man Damga vergisi taahhütnameden dolayı her firma yansıtır tek seferliktir 10 gb 16,27₺ - 20 gb 20,36₺- 60 gb 36,86₺ yansır.

@Bella Ciao Şebeke içi 30 gün içinde tarife, faturalıdan faturasıza geçiş varsa sürenin bitmesini beklemek zorundasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Aralık 2024; 11:22:36 >

Kötü değil bence, en azından Türk Telekom ile aynı fiyat. İnternet kullanan sırf ucuz diye 3GB ye katlanmaz ama hat kullananların bir bölümünün ana amacı konuşmak, birçoğu internete belki hiç girmiyor, onlar için iyi.

• @55superx Hiç internetle işi olmayan için saat tarifesi daha uygun.

@newfel Kurye aramıyor adrese gelince bulamazsa randevu iptal çeker, şuan yoğun dönem olduğu için yeni randevu alın diye sms gelir.

@kml_77 @07ENGİNEER Önemsiz ilk ay cayma bedelsiz çıkış var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Aralık 2024; 13:37:40 >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    3gb 99tl nerde yazıyor afişte yeni gelene mi o?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.