Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
993
Cevap
40
Favori
45.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vodafone Ekim 2024 itibaren engelli mobil tarifelerini kaldırdı diğer operatörler gibi mevcut tarifelere ek %25 indirimi getirdi.

Sosyal Destek Kampanyası başvurusu sadece Vodafone Mağazalarından yapılabilmektedir, işlemi online başlatıp simkart teslimatı mağaza seçin evrağı sistem işletin her tckn maksimum 1 hattı ile yararlanabilir.

@aykutcrbc Doğrudur bayilere çok takılmayın prim için neler neler söylerler, şuan geçeceğiniz tarife fiyatı x12, Türk Telekom da ödediğiniz tutar+500₺ toplayıp arasındaki farkı çıkarın hangisi mantıklı bulursunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 15:44:38 >
  • spdial S kullanıcısına yanıt

Kargo için ücret istiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

sağolasın hocam.

• Akcam46 A kullanıcısına yanıt

@Akcam46 Aynı sorular geliyor lütfen ilk mesajı okuyun her detay yazıyor kurye ücretsiz...

"Türk Telekom da ödediğiniz tutar+500₺ toplayıp" hocam ödediğiniz yazmışsınız o zaman hesap yanlış çıkmıyor mu 1 fatura ödedim daha,

cayma bedelini de katarak toplam 1 yıllık ödenecekler üzerinden mukayese etmek daha doğru değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutcrbc -- 9 Aralık 2024; 16:16:46 >
  • aykutcrbc A kullanıcısına yanıt

Ekimin başında geçtiyseniz yaklaşık 2 fatura ödeyeceksiniz, 2 türlüde hesaplasan aynı yola çıkar sizin diğer tarife içeriği ve ücreti neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 16:39:48 >
  • 27 ekimde taahhüt yenilemiştim popüler 20 gb 295 TL idi hocam yani bu ayın sonunda 2. fatura, şuan cayma bedeli kullanım vs. 500 tl civarı sanırım.

Bende şöyle bir hesap yapmıştım;

Toplam olarak bakarsak;

Geçilecek tarife: 206 TL x 12 TL = 2472 TL

şuanki tarife : 295 TL x 12 TL = 3540 TL

şuan 500 TL cayma bedeli peşin ödenirse; 3540 TL - 500 TL = 3040 TL

12 ayda toplamda karşılaştırma 3040 TL - 2472 TL = 568 TL kar

Ben yanlış mı hesap yapıyorum acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutcrbc -- 9 Aralık 2024; 17:18:36 >
  • aykutcrbc A kullanıcısına yanıt

568₺ kar +2 ay daha uzamış olacak taahhüt sene sonuna denk getirmek daha iyi oluyor bu tür kampanyalar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 17:46:5 >
    Kaç günde geliyor acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mylove kullanıcısına yanıt

Randevu tarihini siz seçebiliyorsunuz eğer bölge yoğun değilse ertesi gün seçebilirsiniz.

Ben sadece o başvuru bilgilerini doldurdum adres falan girince hemen başvuru bitti, seçenek olarak kurye seçtim e-devlet doğrulaması da yapmadım. Şimdi ne olur kurye gelip işlemi halleder mi yoksa bir şeyi yanlış mı yaptım acaba?

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Adres bilgisi girişi sonrası otomatik mağaza teslim ile sonuçlanıyorsa bölgede uygun kurye boşluğu yoktur, bu durumda mağazadan teslim alabilirsiniz.

Takip ekranında ne görünüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 18:36:43 >
    Sizin verdiğiniz kodu girdim, edevlet ile onay da verdim hayırlı olsun bakalım.

Şimdi süreç nasıl ilerleyecek?

Bu günden itibaren mi 3 gün bekleyeceğiz yoksa sim kart ulaştıktan itibaren mi 3 gün bekleyeceğiz hocam?

• Mylove kullanıcısına yanıt

@Mylove Edevlet onayı sonrası dijital kuryeden sms geliyor gelen linke basıp randevu oluşturabilirsiniz, randevu alınmaması durumunda otomatik en yakın tarihe alıyor.

Kurye simkartı teslim ettikten sonra genelde ertesi gün şu tarihte hattınız geçecek diye sms geliyor.

Teşekkür ediyorum. Peki ben evde olmazsam, kimliğimi evde bıraksam sim kart teslim ediliyor mu?

• @Mylove Edevlet onayı olan başvuruda kimlik yeterli olduğu için kurye cins değilse teslim eder, edevlet onaysız başvuruda yapamıyor çünkü video vs. çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 18:47:21 >
    Hocam ücretsiz pass için illaki 26 yaş altında mı olmak lazım? Üstündekiler faydalanamıyor mu?

Yok ben kurye seçtim öyle de tamamladım, ancak sonrasında takip edeceğim bir ekran vs hiç görmedim başvurunuz alındı isterseniz e-devletten doğrulayıp 10GB kazanın gibi bir ekran çıktı ben 10GB ye gerek olmadığı için doğrulamadım. Öyle kaldı işlem.

• @TiRaNTx Evet şart, üstü faydalanması için aileden 26 yaş altı birine kullanıcı tanımlama yapın.

@55superx Başvuru alındı dedikten sonra 1 saat içinde edevlet onayı yapılmazsa kurye teslimata atıyor boşuna eziyet, kurye evrak imza video çekim vs uğraşıyorsunuz.

Edevlet olunca sadece simkart verip imza alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 20:24:2 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.