2 gün sonra; Buna geçme niyetim var. 👇 |
Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(19 Aralık Son) (2. sayfa)
-
-
Son güne kadar bekleme gerek yok hemen taşıma başvurunu yap zaten taşıma 2 yada 3 gün sürecek
-
Tmm işte paketim bi bitsin🙂
Numaramı taşıcam🙂
Acelem ne?
-
İlk 3 ay başka hatta taşıma yaparsanız ceza uygulanıyor ve indirimli tarifelere geçemiyorsunuz. Cayma bedeli değil kanuni cezai işlem
-
Paketin bitince en az gün paketsiz kalacaksın ondan dedim sen bilirsin sakın paketsiz internete gireyim deme sonra ne ucuzluk avcılığı kalır ne mezarcılık
-
Burada diyorlar git gel yaparak yeni tarifelerden faydalanabilirsiniz sende Bi deneme yap
-
Arkadaşın dediği doğru hocam, geçiş 2 gün sürüyor. O arada paketsiz kalırsın.
-
2 gün sonra tt bayiye giden ben🤭
Bayii çalışanı 'abi paket az önce sona erdi' demez mi?🤭
Ne gülerdim var yaa
Ahahahaah😂😂😂 -
Vaybe fiyatlar çok iyi ben turkcelliyim git gel ile büyük festival paketlerinden birine geçecektim
Bu vodafonun kanpanyasını gördüm buna geçeceğim
Ama
Bim cell numara taşıma için başvurduydum bugün ölen gibi
Biraz dolanbaçlı olacak benim için serüvenli olacak biraz
Turkcell den bim cell e
Bim cell den vodafona😂 -
Paylaşılan kodları girdim 30 GB hediye internet almak için numara taşırken gelmedi hediye internet 4 kişiyi taşıdım kimseye gelmedi ,Bir kaç kişi kullanabilir mi kodu yoksa hepsi tek kişiye mi özel?
-
Turkcellden Vodafone ye niye direk numara taşımadin dolandin bu kadar ?🤣
-
Ne alakası var ya. 3 ay nerden çıktı. Yok böyle bir şey. -
TT'nin tarifeleri daha iyi şu anda. Tekrar Vodafone'a dönmeme gerek yok. -
Çekim aynı olduktan sonra en ucuz kim tarife sunarsa onu kullanmak daha mantıklı
-
Mega 70 gb bittiği için en uygun az internetli f/p hangi paketler şuan forumdaşlar? birde hat yasal sahibi babam online olarak ben kullanıcısı olarak geçiş yapabilir miyim?
-
Elbette. TT en ucuz şu anda. 10 GB 135 lira, 6 GB 115 lira, 3 GB 100 lira. Ben 2000 dk olsun diye 230 lira olana geçeceğim. Zaten Vodafone 10 GB 190 daydım. 40 lira fazlası bir şey değil. İlk 1. ayı içinde olanları otomatik bugün çıkan tarifelere geçirse kalırım Vodafone'da. Dalga geçiyorlar 11 gün olmuş geçeli 47 lira daha ucuza tarife çıkarıyor. -
İşte
bu kanpanyayı akşam gördüm
bu taşıma işlemini ölen 14 15 civarlarında yaptım
ondan bu ilginçlik oldu😂
-
İi taşı bakalım sonucu buraya yaz ama
-
Mutlaka yazacağım. -
Numaramı Vodafone sitesine bırakıp arasınlar beni talep edeceğim bakalım ne derler bizimde hakkımız 10 GB 143 tl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X