Bu tarifeyi nasıl yapabilirim? |
Bildirim
Bu tarifeyi nasıl yapabilirim? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bhz47 -- 10 Eylül 2024; 21:46:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yeni gelenlere özel mi bu |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
faturalıdan faturasıza geçsek olur mu acaba |
sağolun |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Detayı ne hocam? 1 aylık paketse boşa uğraşamasın insanlar. |
3 aylık tarife dedi bana bayi, faturasız tarife dedi. 3 ay sonra başka tarifeye yada faturalıya geçiş yapabilirsin dedi. Bakalım hat bi aktif olsun daha detaylı yazarım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teknosacell faturalı kullanıyordum, taahhütümün bitimine 10 gün kalmıştı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bayi öyle bişey demedi, bu paketi 3 ay alabilirsin dedi bana. Yani her ay 125 TL karşılığında alacaksın dedi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 20 Eylül 2024; 3:14:33 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Daha geçiş olmadı hocam, sim kart cepte bekliyorum. 21/09/2024 tarihinde saat 11:40 da taşıma işlemi gerçekleşecektir diye sms geldi. Paket adını sormadım ama bayi evrağa 25GB 125 TL yazdı paket adını. Yarın geçiş işlemi gerçekleşince daha ayrıntılı yazarım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |