İzmir Karşıyaka'da 2 bayiye gidip bahsettim. Numara taşındıktan sonra Yanımda'da kolay paket olarak yükleyeceğimi,onların işlem yapmadığını belirtti. Fakat hat taşındı, Hoşgeldin 25 Paketi yok. Çorum'daki numarası verilen bayiyi aradım. Numaramı sorguladı. Bu paketin tanımlanamadğını belirtti. Yani bu paketi benim hatta uygulamak mümkün görünmüyor. |
25GB + 750 DK + 750 SMS 125 ₺ Nasıl Yapılır? (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
2.ay için yine paket çıktı mı hcm size benim 21inde bitiyor ilk ay sizin de bitmiştir diye bir yoklayayim dedim -
bugün bayiye uğradım bitmiş sanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: dj.trust.06
2.ay için yine paket çıktı mı hcm size benim 21inde bitiyor ilk ay sizin de bitmiştir diye bir yoklayayim dedimBen Türk Telekoma geçtim 40gb 2000dk 200 tl den aşağıdaki başlıktan
-
Hocam kimdir o arkadaş
-
Telekom bayisiydi hocam, işlem ücreti alıyordu öyle yapıyordu. Hala yapıyor mu bilmiyorum, başlıkta iletişim numarası vardı.
-
-
Hocam adamın hesabı uçmuş sizde var mıydı iletişim bilgisi?
-
resimde de yazıyor 28 gün
bayide afişi vardı, dün gittim numara taşıma için kampanya bitti dedi -
-
ne zaman taşıdınız -
Bu sabah hat açıldı. -
WhatsApp numarası varmış sanırım konuda, iletişim bilgisi sizde varsa bana da ulaştırırsanız sevinirim. -
Bugün 28.gundeyim yani hoşgeldin 25gb in son günü ama yanımdadan bakiyorumda 2.ye vermeyecek gibi duruyor çünkü görünmüyor. -
Bugün 29.gun dedikleri gibi 3 aylık değil 1 aylığına verdi teklifi bundan sonra yok olduğu belli oldu. Burdan da zıplama zamanı geldi -
hocam ben bu yanımdaya erişemiyorum 7000'e s yazıyorum şifre gelmiyor siz nasıl eriştiniz, faturasız hat olduğu için paket de yok mobil datayla da giremiyorum
-
S yazıp 7000 gönderdim bana şifre geldi
Sizin telefonda problem olabilir. -
sitesinde güvenlik nedeniyle ilk birkaç gün şifre gelmez diyor kafam karıştı
-
-
Kendi kendine düzeldi hocam bir daha deneyince attı, girdim uygulamaya amaa bu sefer bu paket gözükmüyor tobiye soruyorum paketleri listelemiyor bitti mi bu paket?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X