Şimdi Ara

25GB + 750 DK + 750 SMS 125 ₺ Nasıl Yapılır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
6
Favori
10.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İzmir Karşıyaka'da 2 bayiye gidip bahsettim. Numara taşındıktan sonra Yanımda'da kolay paket olarak yükleyeceğimi,onların işlem yapmadığını belirtti. Fakat hat taşındı, Hoşgeldin 25 Paketi yok. Çorum'daki numarası verilen bayiyi aradım. Numaramı sorguladı. Bu paketin tanımlanamadğını belirtti. Yani bu paketi benim hatta uygulamak mümkün görünmüyor.

• The_SreT kullanıcısına yanıt
    2.ay için yine paket çıktı mı hcm size benim 21inde bitiyor ilk ay sizin de bitmiştir diye bir yoklayayim dedim
  • bugün bayiye uğradım bitmiş sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

2.ay için yine paket çıktı mı hcm size benim 21inde bitiyor ilk ay sizin de bitmiştir diye bir yoklayayim dedim
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

Hocam kimdir o arkadaş

• CaimaN kullanıcısına yanıt

Telekom bayisiydi hocam, işlem ücreti alıyordu öyle yapıyordu. Hala yapıyor mu bilmiyorum, başlıkta iletişim numarası vardı.

• Arkadaşlar 28 günlük mu bu paket yoksa aylık mı? 25GB + 750 DK + 750 SMS 125 ₺ Nasıl Yapılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwistan -- 17 Ekim 2024; 14:36:26 >

Hocam adamın hesabı uçmuş sizde var mıydı iletişim bilgisi?

• zwistan Z kullanıcısına yanıt
    resimde de yazıyor 28 gün

bayide afişi vardı, dün gittim numara taşıma için kampanya bitti dedi
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Tobide tarih yazmıyor
    25GB + 750 DK + 750 SMS 125 ₺ Nasıl Yapılır?
    ne zaman taşıdınız
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Bu sabah hat açıldı.
    WhatsApp numarası varmış sanırım konuda, iletişim bilgisi sizde varsa bana da ulaştırırsanız sevinirim.
  • Bugün 28.gundeyim yani hoşgeldin 25gb in son günü ama yanımdadan bakiyorumda 2.ye vermeyecek gibi duruyor çünkü görünmüyor.
  • Bugün 29.gun dedikleri gibi 3 aylık değil 1 aylığına verdi teklifi bundan sonra yok olduğu belli oldu. Burdan da zıplama zamanı geldi

hocam ben bu yanımdaya erişemiyorum 7000'e s yazıyorum şifre gelmiyor siz nasıl eriştiniz, faturasız hat olduğu için paket de yok mobil datayla da giremiyorum

S yazıp 7000 gönderdim bana şifre geldi
    Sizin telefonda problem olabilir.

sitesinde güvenlik nedeniyle ilk birkaç gün şifre gelmez diyor kafam karıştı

Hattım açılır açılmaz şifre geldi.
    Ama çark 5 gün falan geçtikten sonra açıldı.
    Çarka girdiğim zaman resimdeki hatayı veriyordu. 25GB + 750 DK + 750 SMS 125 ₺ Nasıl Yapılır?

Kendi kendine düzeldi hocam bir daha deneyince attı, girdim uygulamaya amaa bu sefer bu paket gözükmüyor tobiye soruyorum paketleri listelemiyor bitti mi bu paket?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.