25GB + 750 DK + 750 SMS 125 ₺ Nasıl Yapılır? (2. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun, ben de 23 ünde geçiyorum kurtuluyorum şu saçma sapan yüksek fatura muhabbetlerinden inşallah kisa süreliğine de olsa. online dan satın alınamıyor heralde değil mi bu paket illaki bayiden yapmak gerekli. -
Teşekkür ettim hocam, Vodafone Yanımdada görünüyordü tarife ancak sadece Hoşgeldin 25GB Paketi yazıyordu ve içeriğinde sadece 25GB internet görünüyor. Hatta ekran görüntüsüde aldım aşağıya koyacağım. Yani 750dk konuşma 750 sms görünmüyor pakette, sadece 25GB yazıyor ve tek seferliktir diye belirtilmiş.
Bende bayiye gittim güvenip alamadım Vodafone Yanımdadan, bayi 125 TL karşılığında paketi tanımladı. Bitince gel dedi yine burdan hallederiz, 3 ay dedi ama. Demek 3 kereden fazla tanımlayamıyor bayide.
-
3 ay bile kesin değil gibi geldi bana başka bayilere danıştığımda onu da yaşadıkça göreceğiz artık. Hatta bazıları hiç vermiyor diye de söyleyenler oldu, bayiler de o yüzden gelin halledelim diyorlar. Bu arada hattınız tabi yeni acildi ama faturaliya geçiş teklifleri vs var mı acaba? Yada Tobi diye bir uygulama varmış ordan teklif istenebiliyormuş. Biraz oraları kurcalayabilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 21 Eylül 2024; 13:23:28 > -
Aynen olabilir, bayinin dediğine bakarsak 3 ayda kesin konuşuyor. Olmadı başka yere geçerim yine, forumda bir arkadaş vardı telekom faturasız hatlara faturalıya geçişte 40gb 2000dk 200 TL den tanımlıyordu.
Henüz bir teklif görünmüyor baktım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_SreT -- 21 Eylül 2024; 13:24:58 > -
Var var evet ama bedava yapmıyor o da hakkını istiyor. -
Aynen 350 TL işlem ücreti ancak yinede uyguna geliyor, onuda eklersek aylık 229 TL ye denk geliyor. Ben telekom alt yapısından geçtim Vodafone'a tekrar geri Telekoma geçebiliyor muyum acaba onuda pek bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_SreT -- 21 Eylül 2024; 13:28:57 > -
Hocam o vodafone'nun dandikliğinden kaynaklanıyor genelde, bende bazen kolay paket alıyorum, o da aynı sade internet gözüküyor, aldıktan sonra dakika vs görünüyor, ama paket sadece 1 aysa kötüymüş en az 3 ay olsa hadi neyse geçilirdi.. -
Anlamadım ki bayi bitince gel yine yaparız diyor 3 ay diye. Ama orada Vodafone Yanımdada tek seferliktir yazıyor, bakalım ne olacak 😂 olmadı telekoma geri dönücemde, belli bir süre istiyor mu tekrar dönmek için, sen biliyor musun hocam.
-
Süre yok hocam yeni abone olmadığın için, bugün bile taşıyabilirsin istersen hattını.. -
Eyvallah hocam o zaman bununla hiç uğraşmayayım, paket bitmeye yakın forumdaki arkadaşa yazıp 40gb 200 tl olana geçerim, 12 ay kafa rahat olur hiç olmazsa.
-
yanımda da gözükmeyen paketi bayi yükleyemez. Şuan yükledikten sonra yanımda da gözüküyor mu o paket gözükmüyorsa bayide de gözükmez. Ayrıca bunun için bayiye gitmeye gerek yok evet orada dk sms gözükmüyor ama o paketi yanımdadan yükledikten sonra gelen sms de dk sms de gözüküyor. Vodafone hep pişmanlıktır hala öyle ama işte arada böyle ucuz müşteri çekici taktikleri oluyor.
-
dün geçiş başvurusu yaptım buna. çarşamba günü diğer operatör taahhüt bitiyor o zamana kadar geçer mi acaba? Daha mesaj falan gelmedi şu zaman geçişiniz olacak diye.
-
-
Biraz pahalı kalmış gibi belki ilerleyen günlerde çeşitlenir. -
-
Çok iyi bence. İnternet yetiyorsa kaçırmayın derim
-
Tarifeniz nedir, yeni mi geçtiniz vodafona? Bunun aynısını üzerine bide 500 lira a101 çeki veriyorlardı,geçmedim pişmanım -
Bunları herkese sunuyor hocam.. -
hocam bu 25gb 125tl ye geçtikten sonra mı bu tarifeyi sundu size faturalı için? Bir de hocam sizin geçişiniz kaç günde oldu acaba? Ben Cumartesi başvurdum hala mesaj gelmedi geçişiniz şu saatte olacaktır diye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X