Türk Telekom Cayma Ücreti Ne Kadar Çıkar?
15 gün önce hattımı telekoma taşıdım taahhütlü olarak. Şimdi farklı operatöre geçiş yapıcam. İlk ay dolmadan taşıyınca cayma bedeli ödenmez vs yazıyordu ama doğru mu acaba yoksa cayma bedeli çıkıyor mu? Çıkarsa ne kadar çıkıyor?
Frink Kahve Uygulaması Kullanan Var mı?
Arkadaşlar bu sınırsız kahve uygulaması Frink diye bir uygulama varmış. Kahve Dünyası ve bazı cafelerde geçiyormuş. Bunu kullanan var mı acaba? Misal kahve dünyasından günde 3-4 kez kahve almaya sorun çıkarırlar mı acaba? Bazıları yazmış Frinkle alana kahve dünyası yırtık bardak veriyor vs damlatıyor demişler böyle bir şey var mı acaba?Bir de bu tam olarak nasıl kullanılıyor?
Superonline Fiber'de DNS değiştirilebilen Modem Var mı?
Arkadaşlar bu superonline huawei modemde dns değişmiyor kısıtlamışlar. Bunun dns değişebilen versiyonu var mı acaba? Bir de bunu Turkcellden nasıl değiştirebilirim varsa tabii o şekilde bir modem alma imkanımız.
Kurulum Ücreti Almayan ISS Var mı?
Arkadaşlar superonline fibr kullanıyorum ve geçiş yapıcam ama diğerleri ttnet altyapısı kullandığından baştan kurulum aktivasyon ücreti istiyor. Bundan önce yani 1 yıl öncesine kadar zaten Turknet kullanıyordum kablosu falan çekili sadece modeme takıcam ne kurulum parası isteniyor anlamadım. Yok mu kurulum parası ödemeden taahhütsüz internet kullanabileceğim bir kurum?
Turk Telekom'da iki hattım var. Baktım burada arkadaşlar yazmışlar şöyle teklif geldi böyle teklif geldi diye. Ben de teklif gelsin diye faturalıya geçeym dedim ama geçmek için bayiye fatura götürmek gerekiyormuş. Gittim dedim ben fatura vericem sonrasında onlinedan faturalıya geçiş yapıcam ama olmuyormuş. Buradan geçeniz lazım yoksa faks yollayacakmışsın vs. Neyse tamam dedim ne var paket 12 gbp 100 tl varmış onu aldım ama baktım millet 20 gb 105 lira falan ödüyor tekliflerle. Ben şimdi arayıp ger faturasıza dönmek istiyorum desem cayma bedeli vs çıkar mı acaba? İlk 14 gün cayma hakkı vs oluyordu bunda da var mıdır?
Bir de mesela bir hattımı taşıdım faturalıya normalde diğer hattım faturayı görüyor olması lazım ve mobilden faturalıya geçebiliyor olmam lazım ama onda deneyince yine bayiye gidip fatura verin veya faks yollayın diyor.
Arkadaşlar yeni aldığım xiaomi 12 lite telefonum kutusundan bozuk çıktı. Garantiye götürdüm servis bu notu düşmüş iade işlemine uygundur demiş. Evofone garantili cihaz. Bu şekilde daha önce işlem yapmış olan var mı? Yarın servise gitsem hemen yenisini veriyorlar mı ya da iade ücretini nasıl alıyoruz ?
cihazda belirtilen arıza görüldü doa /iade işlemine uygundur doa/iade işlemi sağlanacaktır
Xiaomi 12 Lite Telefon Kendi Kendine Renk Değiştiriyor
Arkadaşlar Xiaomi 12 lite telefon aşağıda görsellerde olduğu gibi kendi kendine renk değişiyor. Güneş veya otomatik ışık falan kapalı oldupu halde kafasına esince koyu renkleri gri yapıyor. Bir çözümü var mıdır daha önce aynı sorunu yaşayan var mı acaba?
Monster Laptop Garip Batarya Sorunu
Arkadaşlar 2,5 yıllık Laptop'ım var. Son 2 aydır bir batarya sorunu yaşıyorum. Laptop'ı genelde prize takılı kullanıyorum ancak bazen prze takmadan da kullanırdım normalde 1,5 saat kadar çalışırdı sonra takıp devam ederdim. Çıkarınca doluyken yine bi 1,5 - 2 saat kadar çalışıyordu. Şu an ise Laptop'ın bataryası %100 iken prize takılı değilken Laptop'ı açınca açılış ekranına geliyor bazen bir kaç dakika duruyor %98e falan iniyor hop pc kapanıyor. Bazen tam açılırken kapanıyor.
Eğer prizdeyken Laptop'ımı açtıysam yine batarya %100 görünürken, bazen 5 dakika sonra bazen yarım saat sonra kapanıyor. Bazense uyku moduna girdi mi yani akşam mesela kapatmadım mı sabaha kadar açık oluyor. Yani uyku modunda duruyor kapanmamış olarak prize takılı değilken. Sorun ne olabilir acaba? Prize takılıyken herhangi bir kapanma vs yok bu yüzden sorun bataryadaymış gibi duruyor ama bataryadaysa akşam bırakınca sabaha kadar nasıl kapanmıyor laptop anlamıyorum.
Bir yerde pil ömrü için CMD ye şunu yazın vs diyordu onu yaptım sonuç şöyle çıkıyor aşağıda paylaştım. Sorun ne olabilir acaba kesin bataryada mıdır problem ona göre değişiyim.
Eskişehir'de 3 haftalık kalacak yer ihtiyacı
Önümüzdeki haftadan itibaren Eskişehir'de 3 hafta kadar kalmam gerekiyor. Apart vs bulabilir miyim acaba uygun fiyata. 1 oda veya 1+1 apart tarzı olabilir. Mutfak banyo içinde 3 hafta ya da 1 aylık şekilde kiralanabiliyor mu kısa dönemli? Temiz güvenilir yerler varsa tavsiyelere açığım.
İngilizce testinde yardımcı olabilir misiniz ?
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 237
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 6.685 (Bu ay: 146)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar