Şimdi Ara

Vodafone'da Sinyal Yükseltme Diye Bir Şey var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay önce hattımı Vodafone faturasıza taşımıştım bu ay paket yüklemedim turkcell ya da telekoma taşımak için çünkü telekom hattım var evde ve bulunduğum yerlerde çok iyi çekiyor Vodafone a göre. Yani Vodafone da çekiyor ama hız testi yapıyorum int hızında hiç bir yerde önde değil telekom erdeyse 3 kat fark atıyor.

Müşteri temsilcisi ardı size özel 10gb 170 lira tekifim var diye dedim ben değişicem doğru düzgün çekmiyor sinyal yükseltme yaparız falan dedi. Tamam yükseltin sinyali 1-2 gün kullanayım ona göre geçerim faturalıya dedim yok işte sınırlı teklif vs yok istemiyorum sinyaiyükseltin siz bi dedim şte ben teklifi çin aramıştım vs. var mı sinyal yükseltme diye bir şey müşteri hizmetlerini arayınca yoksa uyduruyorlar mı

• Düşürme var hocam

• Çektiğini ama hızın düşük olduğunu söylemişsiniz. Vodafone 4.5G ihalesinde en dar frekans bantlarını satın aldı. Bundan dolayı da elindeki dar frekans ile abonelere bol keseden veri verince hızlar düşüyor. Bölge bölge elinde olup kullanmadığı frekansları da kullanmaya başladığından yine toparlanıyor artık yer yer. Ama direk oradan bir düğmeye basacaklar, sinyal yükselecek diye bir şey yok. Baz istasyonunun kontrol edilip vermediği frekans varsa, o frekans için donanımlar kurulup, lisanslar alınıp frekansın devreye alınması gerekli. Pek tek müşteri için olacak iş değil.

• Sallama da 1. ödülünü vermek lazım o temsilciye  Baz istasyonunu sizin evin çatısına mı koyacakmış 

Yonca Evcimikyoutube
    Yeliz - Yalan Yeliz - Yalan Yeliz - Yalan
    https://www.youtube.com/watch?v=XR1Ogb13uus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 19:3:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.